Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • An-tica

    Dobar bolji idealan.
    Kada muž toliko voli svoju ženu da za nju nosi i njenu veru .

    avatar

    05.02.2009. (07:25)    -   -   -   -  

  • An-tica

    Ma kakvi Brazil za tebe ja navijam,podrška večeras bar u duhu.

    avatar

    05.02.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • ćiril

    hvala žarnice-tpićice, i ja navijam za tebe večeras.

    avatar

    05.02.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    "Duhoviti ljudi su za sve vrste uživancije", rekla je davno jedna dama, "a mi žene najviše volimo tu vrst neobvezne zezancije i lagane ševice." Mislim da to košarkaši zovu lagani koš, a rukometaši gol iz kontre. Kažu da se takvi, kontraši, svemu raduju i svemu daju radost, pa i onom divnom utočištu, pravim iskonskim toplicama. Oni nisu za duge veze, jer sve uzimaju sa smijehom i osmijehom, veselo, tako da se svaka žena uz njih osjeća kao kraljica. Oni drugi, oni su ozbiljni. Oni se ispričavaju kad stvar zajebu, a duhoviti i od toga naprave smijeh. Uz one druge žena se osjeća kao obična fizički i materijalno zaštićena ženka, majka čak. Kao žena nogometaša ili tajkuna, kao Marija Terezija. Naravno da vole svoje muževe, ali radost tijela i duha traže kod veseljaka. Smijeh opušta. I, dragi moj, kad ti žena s osmijehom ili sa smijehom prihvati udvaranje ili bilo što drugo, to znači jedino ono što sam davno smislio; kad se lice, oči i usta smiju, smije se i pička... smije se i cijela žena. Nokti joj se tresu od smijeha, ili kako je jednom rekla jedna veselnica mome duhovitom prijatelju, Sarajliji Enki, "Daj, Enko, molim te prestani, hulahupke su mi, zajedno s gaćicama pale od smijeha! I dolje te, kao nagrada, čeka pravo veselje." Mislim da je smijeh najbolja ljubavna predigra. Osobito ako su ti ruke meke i pogled tih i povjerljiv.

    avatar

    05.02.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Udo moj, ja doista nemam pojma tko je taj ili ti koji imaju sličnu omotnicu. Zaista ne stignem sve pratiti što se zbiva u Svemiru, pa mi tako važne stvari, uglavnom promaknu. Kao slučaj s omotnicom. No, dobro. Kvadrafoniju bi sad valjalo urediti i tiskati. I dok se to radi, valjalo bi ovdje započeti novu igru. To sa ženama. Misterija žene. Uopće, znanost je dokazala da su one nadmoćne, u svakom pogledu, od nas snažnih muškaraca. Hajdemo se zekati na tu temu. Najprije valja stvar započeti. A onda ostavljati komentare na drugim blogovima. U smislu, evo ja počeo skidati cure. Ima na internetu sjajnih fotki. Neka ti svaka fotka posluži kao tema ili tako što. Vidjet ćeš koliko će to zaintrigirati blogovski svijet. Znaš, meni je smiješno kad se javljaju veliki jebači. Osvajači. Nemilosrdnmi lomitelji jadnih ženskih srdašaca, skidača grudnjaka i gaćica, snažnih penetratora itd. Ima tamo kod tebe u Splitu jedan koji je izdao čak i knjigu o tome. Prolistao sam to sranje, a onda dugo prao ruke i u oči sipao solnu i sumpornu kiselinu da isperem viđeno, a poslije toga išao na operaciju kod moga školskoga druga, Lucijana Negovetića, neurokirurga, da mi izvadi onaj dio mozga u koji se uselio virus te kazališne budaletine. No, dobro. Valjalo bi se pozabaviti time kao novim blogovskim projektom.

    avatar

    07.02.2009. (06:34)    -   -   -   -  

  • ćiril

    paz' vako, ja skinem fotku i pizdim, pizdim onako po muški. jel to to ? probat ću, čini se da ima nešto u tvome prijedlogu ujedinjavanja riječi, mašte i slike. ča, ča je ?

    avatar

    12.02.2009. (15:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...