Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ma Bloga ti...

    Da, znam na što misliš...Tek kad na svoje oči vidiš neke ružne scene, one postanu stvarne, prestaju biti članak iz crne kronike. Postaneš svjestan da se ne moraju dogoditi drugome, da mogu zadesit i tebe.

    avatar

    04.02.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Znas kaj, pomalo ti zavidim. Kad bi ja mogao zivciranjem gubiti kile - bilo bi to idealno. Na zalost, ja ih dobiva. U posljednje vrijeme podosta. Pa se patim juhicama i kretanjem ali nista. Ne idu dolje.

    Rukomet sam pak gledao malo. Na zalost, ovdje u Poljskoj su prenosili samo svoje pulene i finalnu tekmu. A kako su ljuti sto smo ih nabili, tako su se pomalo veselili sto smo izgubili od Francuza. Pa su cak i zlobno komentirali Balica sto nije primio medalju oko vrata vec u ruke. Razumijem ga, bio je tuzan i jadan - dosao je ozlijedjen, nekako napola sanirao ozljadu a onda su ga opet dotukli. Ali takav je zivot. E sad, suce bi mogli komentirati ovako ili onako ali tu stvari ne pomazu. POmaze jedino kolektiv i kolektivna igra. A tu, ruku na srce, nasi nisu bas previse jaki. No nije to samo u rukometu pa ako bas hoce i u sportu, to se maifestira svugdje jer ... uvijek smo sami sebi najveci neprijatelji.

    Svaki dan na netu prelistam Vecernji i Jutarnji pa vidim sto se dogadja i kako se djeca svadjaju i prepucavaju oko glupavih stvari (tako to izgleda iz daljine za razliku od blizine gdje od drveca ne vidis sumu). Steta. Ponekad pomislim da bi svatko trebao provesti koju godinu u inizemstvu. Mozda bi onda oni ki su doma bili pametniji jer bi i sami iz daljine vidjeli komediju koja se dogadja u domovini. Ali ... ni drugi nisu nista bolji, vjeruj mi.

    Inace, cuvaj se veljace. Macke mijaucu a macci su napaljeni. Moglo bi ti se dogoditi da postanes babica. He, he, he ...

    avatar

    04.02.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • greeneyes

    dolje kila !!!

    avatar

    04.02.2009. (17:55)    -   -   -   -  

  • Agua

    Srela sam baš Zmaju kad smo išli gledati polufinale.
    Kako je narasla... Još ju nisam ni vidjela kad se pofarbala. :) Baš je lijepa. :)

    avatar

    04.02.2009. (19:33)    -   -   -   -  

  • rU

    eh, fanika, veljača prevrtača ... i sunca i kiše i bljuzgavice ...
    a i mačji su svatovi tu, dobro veli boccacio, nadaj se prinovama ...:-)

    avatar

    04.02.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Jako mi je tužno ono sa starčićima, ružna mi ej spoznaja da nikada ne znaš na kojem životnom uglu te može sačekati zlo. Tim gore ako ti to zlo pripredi netko drugi, unatoč svom tvom životnom oprezu i trudu oko sebe. Baš me to nekako rastužilo, ne znam što reći... :(

    avatar

    05.02.2009. (00:40)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Teško je kad se vide takve stvari. Kad sam došao na bojište, već nakon par dana je neki divljak naletio autom dok smo hodali u koloni uz cestu i ubio nam čovjeka. Ali ovakve slike djece je uvijek lijepo vidjeti.

    avatar

    05.02.2009. (02:11)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    onim starčekima bi bilo bolje da su odmah ostali na groblju, a ne da prelaze prek ceste...jojjjjjjjjjjj...fuj me bilo.........žal mi je kaj je jedan nadrapal, a sad bu i ona razmišljala o tome da se hiti pod auto.........
    imam čak jednu crnu epizodu, morbidnu.....tak je kod mene u kvartu zgazil auto, žena mrtva, sve krvavo oko nje, a neki kretenko, veli, ajmo je izjebati dok je još topla......uskore je i on skoro ležal mrtav jer je dobil par puta u glav u i dobru cipelarku i to od skoro svih, od 7 godina do 97 godina........svi su mu dali barem vritanjak

    avatar

    05.02.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ma Bloga ti - ja sam toga itekako svjesna, skoro svaki dan sam na biciklu, baš na toj cesti ...

    @bocacciozg - svako drugačije doživljava poraz. Jedno je zasluženi sportski poraz, a drugo je poraz dobrano začinjen sa strane. Balića razumijem, ali mislim da je trebao medalju objesiti oko vrata, sportsko ponašanje je odraz kulture sportaša, bez obzira na sve...
    Što se kolektiva tiće, baš smo neki dan razgovarali o tome. Mi smo narod koji bi jedni drugoga utopili u čaši vode. Razjedinjeni i uvijek spremni svakome dati guze. To su osjetili i Slovenci, zato se tako ponašaju. A znaš zašto je to tako - imamo sve uvjete - Bogom dane. Da imamo manje, više bi se za njih borili, ovako...
    I znam da nigdje nije bajno, no toga postaneš svjestan kad negdje drugdje živiš, istina :)

    @greeneyes - dolje :)

    @Agua - ja to manje primjećujem, ali svejedno, odjednom se pretvorila u djevojku. Ma lijepa je, ali znaš kako je - ona nađe na sebi sto mana, valjda tako mora biti. Još da hoćže poslušati koji puta moj savjet - pa izaći iz traperica, starki i tenisica :)

    @rU - sad mi je stigao i neki pesan lutalica i pridružio se društvu, mene nanjuše na kilometre. Zuzi mrči, Garavi se nalukava iza ćoška, a mali mi razvukao sve oko vrata :)

    @Kinky - možda mi jenešto lakše što ljude ne poznajem, ali nije neka utjeha. Strašno je to, doživjeti visoke godine, još se dobro držati i na taj način stradati, onom drugom pred očima. Jednostavno - nemam ni ja riječi ...
    :)

    @gogoo - divljaci, a što drugo reći. Sad neki kažu - kriva je ona živica kraj starog groblja, kraj mrtvačnice, pa vozači ne vide kad netko zakjorakne. Ma daj - čim je blizu zebra, moraš očekivati pješaka...
    Da, Tara je iznimno simpatično dijete unatoč stalnom kretanju i neposlušnosti. Bit' će prava rauberica. Savjetovala sam im da je čim malo poodraste - daju na borilački sport, ako bude htjela. Ima sve predispozicije - ne plače kad se udari, vrati kad je udare (brat) i neiscrpna energija koju treba negdje potrošiti :)

    @GAJO - bokček stari, neki dan mu je na istom groblju bio sprovod...
    Ovaj tvoj primjer je stvarno morbidan. Prije mnogo godina u kinu smo gledali film, glavna junakinja je umrla, u kinu nastao muk, a jedan krelac se javi s istom primjedbom kao i ovaj tvoj. Naravno, nakon prvotnog šoka, ljudi u kinu počeli su se smijati. No, realnost je ipak manje smiješna, tako da odobravam svima koji su ga ritali :)))

    avatar

    05.02.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    strašno je to pročitat a kamo li kad se to dogodi u stvarnosti i kad se to vidi svojim očima ...

    šteta bili su tako blizu a opet toliko daleko no mi smo ponosan narod te nam je to još jedan dokaz više koliko Evropi nije stalo do nas u istoj te nam to i na ovaj način pokazuju ...

    hehehehe biti će ti uskoro vrlo veselo a posebno ćeš se razveselit noćnom mjaukanju :)))))

    pozdravi tebi i tvojima :))))

    avatar

    06.02.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...kad ce koja nova slika, nemoj lincarit?!:))
    ...lip pozdrav

    avatar

    06.02.2009. (07:21)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...glede kila, ja sam na rekordno niskih 109 za ovo doba godine. Bilo bi super kad bih se uspio do ljeta spustiti na 99,9...:))))) Moram dat bic na pošteni servis...:)

    avatar

    06.02.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Nije nimalo teško izgubiti životnog partnera. Maca je stvarno predivna, kada se samo sjetim kako je bila jako malena. I moja isto hoće van čim popapa. A kako ne bi kada je vani uistinu lijepo vrijeme.
    Pripazi na nju i steriliziraj ju da ne bude mačića pa bu muke s time.
    Francuski. Jezik ko jezik, svako ga treba uz truda i vremena svladati. Ne može sve biti jednostavno kada nam se god čini nešto jednostavnim.
    Meni je fascinirajuće kada mi uspjiemo s vremenom onako odmalena bez ikakvih teškoća naučiti i usvajati naš materinji jezik. Tako bi i bilo s nama da smo rođeni u HR, a od 2.godine se selili u npr. Rusiju te bi tako isto počeli nromalno usvajati taj jezik.
    Dok smo odrasli, to je nešto teže i mi tu moramo ulagati svoj trud.

    avatar

    06.02.2009. (12:35)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - najgore je što smo bili blizu :)
    Sad uz noćno mijaukanje imam i noćno lajanje, no više u slijedećem postu :)

    @obadzo - priznajem da sma lijenčina :) Ali ti bar znaš da se ne može nio crtati ni slikati bez inspiracije, a meni kad i dođe, nemam vremena, a kad uhvatim - inspiracija otišla k vragu. Uhvatim se ja tu i tamo, ali ako nisam zadovoljna napravljenim, bacam u smeće. Neki vele da to nije dobro, ali kad nešto napravim, mora biti - savršeno, barem po mom sudu :)

    @Sagi - znači nije te dotaklo zimsko debljanje :) Moj gecko je servisiran u jesen, treba mi samo - lijepo vrijeme. Rupu u žlici sam napravila, trbušnjaci se rade dva puta dnevno, zasad po 50 kom, ali od ponedjeljka krećem na više :)

    @Dominic - Nema sterilizacije, treba nam nataliteta :)
    Ja imam strašan dar za jezike, recimo Francuski koji nikad nisam učila, uz malo interesa - izgovaram i čitam odlično (što juniorki nabija komplekse). O Talijanskom da ne govorim.
    Ali za pravo učenje jezika - jezik ti jednostavno treba leći. Ali i o predavaču ovisi mnogo. Recimo - profesorica talijanskog ima posve drugačiji pristup od ove iz francuskog. Kad govori - objašnjava, piše, prevodi, dok "francuskinja" samo žlabra i piše po ploči, a ovi blijedo gledaju i nemaju pojma o čemu priča :)
    Što se učenja jezika tiće, uvijek je najbolje kad te sila natjera - odeš živjeti van i prisiljen si učiti :)

    avatar

    06.02.2009. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...