Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • fulvus

    teško je shvatit jedna drugu jer su vam životi krenuli drugim kolosjekom. postale ste stranci. iz onog što si napisala, ne bih rekla da je sretna osoba. a za rođendan, da li je ona tebi čestitala svih ovih godina? to bi bio moj odgovor jesi li joj trebala čestitati.

    avatar

    04.02.2009. (10:19)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Ja tu lekciju još nisam naučila :-/.

    avatar

    04.02.2009. (12:37)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    ova fulvus je tak mudra srijedom da to nije normalno. evo rekla je sve kaj i ja mislim (uoči kako i sebe smatram mudrom) pa ću te ja samo pozdravit. vjerujem da svi imamo nekog kao što si ti opisala, moja se zove Tina.

    avatar

    04.02.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • studena

    Zato sam ja "hobby" pretvorila u posao pa sad naplaćujem kuknjavu i žalopojke :)

    Usput, ako smijem, mislim da bi bilo dobro da ju nazoveš (ako vam zadnja komunikacija nije završila svadjom i predbacivanjima), jer to bi se ustvari podudaralo s tvojim životnim načelima i načinu na koji učiš kroz život (bar kako sam ja to shvatila iz tvog opisa).

    Ali ne da bi opet postala njeno rame za plakanje već zato što ne brišemo samo tako jude iz naših života sa kojima smo dijelili najljepša doba. I možda da utažiš znatiželju i vidiš je li nešto naučila u životu. Ili čami i dalje okružena "kukoljem".
    I jer je žalosno da svoj život živimo po pravilima "ni ona nije meni , zašto bi ja njoj.."

    I uopće, ništa od ovoga, to su samo moja lamentiranja :)

    avatar

    04.02.2009. (14:08)    -   -   -   -  

  • fulvus

    jesi li vidjela odgovor na prošli post?

    avatar

    04.02.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Tužna priča nekako. Imam i ja sličnu priču, ali nismo prekinule zbog udaje i djece. I ponekad je se sjetim. I ponekad je poželim vidjeti. I onda ponekad odem na neka mjesta za koja mislim da bih je mogla sresti. I nema je. Nisam je vidjela 10 godina, a prvih 5 je nisam ni željela sresti. Znam tu ivicu o kojoj pišeš, ja ću je morati prijeći. Čisto sebe radi.

    avatar

    04.02.2009. (19:08)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Da, ima nas puno sa slićnom pričom, jednom bile nerazdvojne, a danas...Svatko od nas ima svoj razlog za javit se ili ne. Očito nisi spremna.

    avatar

    04.02.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ fulvus: slažem se s tobom. samo nekako na tragu toga da u životu ništa nije slučajno, razmišljam zašto sam je sada srela i zašto nakon toliko godina razmišljam o njoj. bez povoda. znači da možda postoji neki razlog da stupim s njom u kontakt. još razmišljam :o)))) vidjela sam odgovor na prošli post i odgovorila :o)
    @ povuci-potegni: a kako blizanke ne bi bile mudre, molim te lijepo :o)
    @studena: e, to sam i ja planirala kad sam bila mala. ali onda kad su mi ljudi doslovno na cesti, u dućanu, u parku, koje prvi put vidim počeli pričati svoje živote (valjda imam takvu facu) shvatila sam da nema šanse da ja to sve slušam. čak ni za pare. doduše, cijeli život slušam besplatno, pa sam možda krivo odabrala :o)
    @ živjeti svoj život: znam da većina nas ima slična iskustva, zato sam i napisala. ako ti prijeđeš svoju ivicu, javi kako je bilo.
    @ nitko nije otok: da, očito nisam spremna. pričekat ću na još koji znak. pa ću odlučiti :o)
    @paritzana: e, da, nije laka ta lekcija. neki je ne nauče nikada. nisam ni ja sigurna da ju mogu primijeniti na druge :o)

    avatar

    05.02.2009. (08:23)    -   -   -   -  

  • levant

    ja se bojim reći što mislim budući da sam shvatila poantu prošlog posta. "levant tetoši me". pak ću ostat bez komentara. :))

    avatar

    05.02.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • primakka

    veza jača baš nakon takvih izjava. bilo bi bolje da si joj to rekla ranije. mada, život vam je krenuo različitim putevima i nije ni trebalo očekivati vječno prijateljstvo. a opet - možda se kasnije ponovno sretnete...

    avatar

    05.02.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ levant: skroz si fulala poantu prošlog posta. inače bi itekako ostavila svoj hladan tuš :o)))
    @ primakka: da, to si i ja mislim. pak ostavljam da nam se putovi opet sretnu. ili ne :o)

    avatar

    05.02.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • premudra

    join the club, mislim da nas je veliki broj članica sa sličnim iskustvom. ako ti nedostaje prijateljica javi joj se, odi na kavu s njom, pričaj o onome o čemu želiš, sad si pametnija za iskustvo koje imaš otprije s njom a i ona je upoznata sa stvarima koje su te smetale u vašem prijateljstvu, sigurna sam da se više neće ponoviti. a ako se bojiš da nemate više zajedničkih tema, odnosno da ih danas imate još i manje nego prije... to ćeš znati nakon kave ili telefonskog poziva :)

    avatar

    05.02.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • primakka

    uvela bih tvoje "slučajne priče" u igru. svrati, pa odobri ili zabrani ;-))

    avatar

    05.02.2009. (16:08)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hehe nasmijala si me spomenuvši me :-)
    hmmm hmmmm
    poznata situacija, oke ja ću sad imat 25 i tako to, za par dana...i imam frendicu s kojom sam bila dobra cijelu srednju školu i eto sve skupa 9 godina, bile su to divne godine, a onda se ona našla u čudnoj vezi, dečko joj brani da me viđa, itd
    jer sam ja slobodna, jer imam drugačije stavove itd...i ja bih kao mogla utjecati na njihovu vezu, odnosno sigurno bih ih rastavila :-) smijeh...
    hoćem reć,prvo sam bila razočarana, bile smo stvarno jako vezane, i neke stvari smo prošle zajedno koje su nas oboje definirale, ali valjda mene više no nju...ona je tip osobe koja ne zna i ne može biti sama s sobom, ja mogu, ja znam kako, ne pod svaku cijenu, s bilo kim, ona ne bira, jer se boji...nema objašnjavanja s njom, ona je slijepa...dakle prije dvije godine sam joj rekla, oke, u redu, ako ikad jednom shvatiš svoju pogrešnu nazovi me, prije toga molim te nemoj! čuvaj se...volim te i želim ti sve najbolje,ali nema smisla...sretnem ju i dan danas, mahnula mi je jednom iz tramvaja, odmahnula sam,nisam gad, no...mnogo puta sam bila više uz nju,ona uz mene nije...uvijek sam ja nju više slušala, i bila strpljiva,nikad ju nije zanimalo čime se ja bavim, niti ju je imao kao frendicu interesiralo moje pisanje, pa bar u smislu podrške...i tako, onda te osobe pogubimo, smiješno je, ponekad s nekim osobama s kojima dijelimo nebo i zemlju, moramo ostaviti, to je to, prerasli smo ih, prerasli smo jedni druge, odradili svoje zadatke...i idemo naprijed...e sad da si joj čestitala rođoš, pa što, ne volim nikakve krajnosti, zašto to čovjek ne bi učinio, to je dokaz samo ljudskosti, snage, hrabrosti i koliko si ti nad svime,ti znaš tko si, što si, što daješ i gdje ideš, tebe ta gesta ne bi promijenila, niti umanjila tebe kao osobu,pa što da si i progovorila par riječi s njom :-)) to ne bi značilo ništa, osim da imaš veliko srce...ne znam, nikada nisam vjerovala u to da bismo se konstantno trebali braniti od onoga što želimo, a ti si u biti u tom trenutku željela čestitat joj rođoš...mislim da to ne bi bilo ništa loše, sve da ona i ne odgovori na to,tada bi to bila samo još jedna tvoja mala pobjeda, i otišla bi dalje svojim putem, na kojem ionako već jesi :-)))

    avatar

    05.02.2009. (18:19)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ primakka: da, da.
    @ Uranova pikula: viš kako svi imamo slična iskustva s nekom prijateljicom. sve se slažem s tobom. recimo da sada čekam treći poriv da nešto i poduzmem po tom pitanju. ako dođe, znat ću to je to, ako ne dođe, znači da je dobro da sam čekala. možda do drugog rođendana kao prilike i povoda :o)

    avatar

    05.02.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    bok samo da te pozdravim i poželim dobar tek ako slučajno jedeš. ako ne jedeš želim ti dobar tek kad buš jela.

    avatar

    07.02.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ povuci-potegni: hvala. viš, osim tebe se to nitko nije sjetio poželjeti mi. koja si ti faca ! :o))))

    avatar

    08.02.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    nema na čemu draga moja, i drugi put ;)

    avatar

    08.02.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...