Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Pustolovine

    Pa dobro jesi ti gledala utakmicu??????? Ja osobno ne volim takva prepucavanja ali Božo je 100% u pravu. Jebate uveo je Šprema koji je zapuca pet lopti za redom i nije niš napravio. Zapravo cijelo drugo poluvrijeme je repka bila bez ikakve ideje a tome Lino služi zar ne???

    avatar

    03.02.2009. (18:38)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Naravno, DA SAM GLEDAO, što nitko LINI nije postavio pitanje nakon DEVET pobjeda za redom, što nitko nije smjenio trenera snažne Njemačke nakon debakla u Zagrebu, gdje su Španjolci, gdje su nekoć nepobjedivi Rusi, nema ih godinama. Znam je itekako puno o rukometu, onda isto tako znam da samo Hrvatska u zadnjih šest godina ima OSAM POLUFINALA, samo Hrvatska u zadnjih šest godina ima PET MEDALJA, nema to ni jedna Francuska. Lino je naravno činio greške, tko radi taj i griješi, pogledaj tekst do kraja pa češ to i vidjeti, međutim važan je KONTINUITET, to je najvažnije, da Hrvatska ne potone kao nakon zlata u Atlanti godinama nas nigdke nije bilo, a opnda je došao Lino i rapsodija još traje, zato Lino mora ostati, to uopče nije upitno, kao što nije upitno da je notorni BOŽO SUŠEC najveći krivac što HRT nije imala preijenose utakmica, to je falkat, sve ostalo su iluzije.

    avatar

    03.02.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Lino nije Einstein al´ ni Božo nije Majka Tereza. neš´ ti vele-bitnog autoriteta. umišljene ćunke. njegova kritika mi piza taman kolko i muhino govance. troć-broć. dobili-izgubili, pa šta sad.

    avatar

    03.02.2009. (19:07)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne samo pišem - puno i prevodim vezano za posao! Hvala! :))))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    03.02.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ne samo Sušec otac i sin ( to je neka obiteljska tv ? ) nego i drugi sportski komentatori toliko trućaju gluposti da svaki put moran ugasit ton.

    avatar

    03.02.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    znaš ima dima, ali ima i vatre...nije samo jedna strana u pravu ni u krivu....i jedni i drugi su zeznuli...a nitko ne kaže da su Francuzi ovaj put bili psihički i igrački jači...i nema im se što prigovoriti...sudci su takvi kakvi jesu...a za pobjedu ti treba, mudrost, snaga i puno sreće...

    avatar

    04.02.2009. (12:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...