Komentari

donajulia.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Jaca

    iz svakog tovg posta se vidi da naprosto uzivas u otkiravnju pariza i parizana, a ja uzivam citati i gledati tvoje slike

    avatar

    03.02.2009. (23:25)    -   -   -   -  

  • ivy

    jel ta zelena oaza-botanicki vrt?
    mora da je divan u svom punom cvatu :-)

    avatar

    04.02.2009. (07:24)    -   -   -   -  

  • makedo

    znači, istina je, svugdje je u frenčiji isto. e sad, sljedeće što mi moraš provjerit. stanje u toaletima po kafićima, restoranima, inače - imaju li javnih toaleta?
    naime, moja iskustva s čistoćom francuza su vrlo loša. ali sam obilazila samo donji, južni dio, eto :) to ti je novi zadatak od mene!:D

    avatar

    04.02.2009. (07:43)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    @ivy, nije botanički vrt, nego neki tako - park u gradu; imaju i dvije patke u ovom jezeru i par puteljaka, nije veliko nego eto... stavili da razvesele narod :)

    @makedo, opet si me zbunila; ne razumijem šta znači to "isto" :D jer za mene, Francuzi nisu neljubazni, samo su hladni;
    o javnim toaletima ću se potruditi napisati sve što vidim, već imam nešto u glavi, tako da smišljaj sljedeći zadatak :))

    avatar

    04.02.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Moja iskustva sa engleskim u Francuskoj, ne samo Parizu, prošla sam cijelu Azurnu obalu i Provansu, nešto malo Strasbourg i taj dio i dvorce Loire (dok još nisam znala beknuti francuski) su potpuno drugačija.
    Uvijek sam se bez problema mogla sporazumijeti na engelskom, dapače, sad kad nisam nešto razmijela na francuskom, odmah sam se prebacila na engleski i svi su znali. Moguće zato što sam bil an uglavnom turističkim destinacijama, dok se ti u svakodnevnom životu ipak susrećeš sa drugačijim potrebama (kupovanje perilice npr.).

    avatar

    05.02.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • makedo

    hladni = neljubazni to ti je u mene sa znakom jednakosti. gore može bit samo bezobrazni i neuljudni:D, a znam da to nisu.
    ne volim ja tu njihovu ksenofobiju prema van, a kad pogledaš tko im igra za repke ispadne ko da su u najmanju ruku super ljubazni i nimalo ksenofobični :D

    avatar

    05.02.2009. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...