dona obvezno kupi neku novu obucu dok su jos sezonska snizenja :)
03.02.2009. (07:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ivy
daj koju snjeznu fotku Pariza! mora da je uzivancija kad se sve bijeli :-) nadam se da si kupila cipke. cmok
03.02.2009. (09:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
la bomba
Lijepo to mora biti kada Eiffel izvire iz snijega. Da mi je to vidit.... to znači da uprizoriš fotku. Nešto smo vidjeli i na TV, ali kada znaš da netko tvoj tamo stupa, pa makar i u ljetnim cipelicama...
03.02.2009. (10:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
E, da, znaš šta mi je super - dođem svako malo i vrtim slike iz prethodnih postova, i onda sam ih počela gledati drugačije, smjestim se u glavi tamo na onaj trg (gdje si glasno uzdahnula ;-)) i skroz se mogu zamisliti kako sam izgubljena u svoj toj veličini i super je. Naravno, loša strana je da se odmah i sjetim prkna, da izvineš, u kojem živim. No, deder ti nama još avantura, dosta knjavanja.
03.02.2009. (11:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajci
stigla razglednica..šaljem pismo..ne daj se ines..
03.02.2009. (12:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly
Mahnuh ti jucer, za vrijeme vijesti i Pariza pod snijegom :-)) I bas pomislih, one cipke (opet uzdah - prekrasne su) nisu za snijeg, sad ces ti u novi shopping. Uzivaj!
03.02.2009. (12:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I oni ne ocekuju snijeg kao i Englezi. Ja vec ne idem na posao dva dana (zatvoren vric u kojem radim), vlakovi prema Londonu jucer nisu vozili , danas kasne. Bar smo se nagrudali i nasanjkali.
03.02.2009. (13:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Imam jednu super knjigu "Paris sweets" od Dorie Greenspan. Tamo imaju sve Les Bonnes Adresses pariskih Patisseries, Boulangeries, kao i recepti. Kada si vec u Parizu mogla bi svratiti do nekih i probati originale. Ako te zanima ostavim ti adrese:)
03.02.2009. (13:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@kalista, vrlo rado :) @zvrk, vidjela sam ti slike, odlične su :) @oxette draga, a znam, sve znam @ tanja, imaš li adresu :D
03.02.2009. (19:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Pierre Hermes - Picasso modernog slasticarstva, obratiti obavezno paznju na macarons!!! 72, rue Bonaparte 75006 PARIS Tel : +33 (1) 43 54 47 77 Ouvert du lundi au dimanche de 10 heures Ă 19 heures Le samedi jusqu’Ă 19h30
Macarons su skupi kao sam vrag, ali su bozanstveni. Imam recept koji garantira uspjeh (skinula sam ga sa http://damijenestoslatko.bloger.hr/default.aspx?tag=francuska kuhinja).
Christian Constant - rucno radjene cokoladne praline i sl. 37 Rue d`Assas 75007 Paris
champs-elysees
kupi prikladne cipele i onako ćeš od hodanja poderati sve što si ponjela :-)))
02.02.2009. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
:)
tenisice su mi već na izdisaju, a super-udobne čizme mi se gule kao jabuka :s
nema druge, nego nove :)
02.02.2009. (15:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
Samo ti knjavaj, pa mora se i u Parizu knjavati, ih.
02.02.2009. (16:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bubasanja
Ah, kad kupuješ kapute bez rukava......hahahaha
:-*
02.02.2009. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
makedo
dona obvezno kupi neku novu obucu dok su jos sezonska snizenja :)
03.02.2009. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ivy
daj koju snjeznu fotku Pariza!
mora da je uzivancija kad se sve bijeli :-)
nadam se da si kupila cipke.
cmok
03.02.2009. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
la bomba
Lijepo to mora biti kada Eiffel izvire iz snijega. Da mi je to vidit.... to znači da uprizoriš fotku. Nešto smo vidjeli i na TV, ali kada znaš da netko tvoj tamo stupa, pa makar i u ljetnim cipelicama...
03.02.2009. (10:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
E, da, znaš šta mi je super - dođem svako malo i vrtim slike iz prethodnih postova, i onda sam ih počela gledati drugačije, smjestim se u glavi tamo na onaj trg (gdje si glasno uzdahnula ;-)) i skroz se mogu zamisliti kako sam izgubljena u svoj toj veličini i super je.
Naravno, loša strana je da se odmah i sjetim prkna, da izvineš, u kojem živim.
No, deder ti nama još avantura, dosta knjavanja.
03.02.2009. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajci
stigla razglednica..šaljem pismo..ne daj se ines..
03.02.2009. (12:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly
Mahnuh ti jucer, za vrijeme vijesti i Pariza pod snijegom :-))
I bas pomislih, one cipke (opet uzdah - prekrasne su) nisu za snijeg, sad ces ti u novi shopping. Uzivaj!
03.02.2009. (12:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
I oni ne ocekuju snijeg kao i Englezi.
Ja vec ne idem na posao dva dana (zatvoren vric u kojem radim), vlakovi prema Londonu jucer nisu vozili , danas kasne.
Bar smo se nagrudali i nasanjkali.
03.02.2009. (13:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Imam jednu super knjigu "Paris sweets" od Dorie Greenspan. Tamo imaju sve Les Bonnes Adresses pariskih Patisseries, Boulangeries, kao i recepti. Kada si vec u Parizu mogla bi svratiti do nekih i probati originale. Ako te zanima ostavim ti adrese:)
03.02.2009. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
@kalista, vrlo rado :)
@zvrk, vidjela sam ti slike, odlične su :)
@oxette draga, a znam, sve znam
@ tanja, imaš li adresu :D
03.02.2009. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Pierre Hermes - Picasso modernog slasticarstva, obratiti obavezno paznju na macarons!!!
72, rue Bonaparte
75006 PARIS
Tel : +33 (1) 43 54 47 77
Ouvert du lundi au dimanche de 10 heures Ă 19 heures
Le samedi jusqu’Ă 19h30
Macarons su skupi kao sam vrag, ali su bozanstveni. Imam recept koji garantira uspjeh (skinula sam ga sa http://damijenestoslatko.bloger.hr/default.aspx?tag=francuska kuhinja).
Christian Constant - rucno radjene cokoladne praline i sl.
37 Rue d`Assas
75007 Paris
Laduree
http://www.laduree.fr/public_en/maisons/maisons_accueil.htm
Dal loyau Lafayette Gourmet
48-52, Bd Haussmann
75009 Paris
( uz put pogledas malo sta ima u Galerie Lafayette:)
Zelim ti dobar provod (ne sumnjam), a za kile ne brini, toliko ces hodati da se barem neces udebljati, ako vec ne smrsas.
04.02.2009. (09:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...