Komentari

vistica3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • running man

    suci su jučer bili stvarno katastrofalni. nisu bili toliko protiv nas koliko ne znaju neke osnovne stvari. i šteta šta ga vori nije pogodio loptom u glavu jer je stvarno pedersen. ja se divim tim sportašima iz ekipnih sportova šta se uspiju suzdržat kod sudačkih nepravdi. ja to ne bih mogao, da mene netko očito krade dobio bi po glavi. a navijanje je bilo puno bolje u splitu. nemam ništa protiv zagreba i zagrepčana, ali od onog trubljanja zaboli glava nas koji gledamo doma, a kako je tek u dvorani?! u splitu se puno više pjevalo i navijači su bili organiziraniji. nije im trebao darko janeš da ih animira.

    nego, ja sam mislio da ti nemaš TV... :)

    avatar

    02.02.2009. (11:53)    -   -   -   -  

  • running man

    i još nešto... onaj karabatić je najiritantniji lik u povijesti rukometa. onakvog glumca majka još nije rodila.

    avatar

    02.02.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • andrej

    nemam tv, gledao sam u kafiću, samo što su me oči pekle od dima pa postoji šansa da nešto nisam dobro vidio. Suci griješe, ali jučer ja nisam vidio da baš navlače za Francuze. Mislim da sportove sa dosta kontakta nije baš lako suditi jer u dosta slučajeva možeš suditi i faul i kontra faul. Meni smetaju naši koji svaki put kad izgube govore kontra sudaca. Mi valjda možemo izgubiti jedino ako nas pokradu.
    Činjenica je da su Francuzi jučer bili bolji, a naši su mogli biti i malo dostojanstveniji u porazu. Kad sam vidio Balića kako prima medalju...
    Nije lako organizirati navijanje 15000 ljudi, a na tribinama je ionako bilo 10000 onih što valjda prvi put gledaju rukometnu utakmicu i to iz razloga jer je jučer rukomet bio u trendu, a danas valjda više nije. Ako griješim onda možemo očekivati pune tribine i na prvenstvenim utakmicama.

    avatar

    02.02.2009. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...