Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • KemoTerapija

    Nama su uvijek drugi krivi. Naravno da nisu. Francuzi su zaista bolji od nas, a mi smo iskazali primitivnost. Najprije Vori, zatim Balić. A poslije i publika. Uopće mi nije jasno kako može netko pjevati da je Hrvatska prvak svijeta i to minutu nakon što uvjerljivo izgubi od doista boljih. Kao Francuzi su grubi, a mi smo bebice. Naprosto to nije točno. Ne volim rukomet jer je vrlo/vrlo grub sport. Nešto slično onoj šori kojom se bavi Mirko Filipović. Navijanje je bilo nikakvo. Naprosto je dekoncentiralo, a mislim najviše naše rukometaše. Mislim da su splitski navijači bili na puno višoj navijačkoj i kulturnoj razini..
    E, sad bi trebalo vidjeti koliko košta neuspjeli projekt "Zlatna medalja"? I prestati sa sranjima da je ova generacija postigla najviše. Naprosto to nije točno. Otkad se igra mali rukomet, ovdašnji su rukometaši uvijek bili među najboljima u svijetu. Bili su prvaci Europe kao klubovi i kao igrači u ondašnjoj i sadašnjoj reprezentaciji. A kad je riječ o osobnim afinetetima, onda doista mislim da je zlatna medalja mladih informatičara na Informatičkoj Olimpijadi, puno značajnija za našu državu od svih rukometnih medalja do sada. Rukomet, kao i ostali sportovi su zajebancija. Meni je žao što su izgubili, premda su doista bili spremni za zlatko. I, igrali su, do finala, lepršav rukomet, malo manje grub.

    avatar

    02.02.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • ćiril

    boli me kemo, boli duša, ali kao što bje sa svim mojim dušnim bolovima, proći će i ovaj i ja ću biti još jači. no, pokradeni smo, kemač, na najperfidniji mogući način. naime, u sportu punome kontakata kao što su vaterpolo i rukomet, dovoljno je delegirati par sudaca koji dozvoljavaju grublju igru i već si dobio pola utakmice. dakako, ako si grub, a ako si lepršav, najebao si. dva crvena lepršavo-grubom metličiću( tek nakon toga se razigrao njegov igrač, Narcis , grubo-lepršavi ), te onaj promašaj abaloa kod 2 razlike za nas okvalificiran kao faul od šprema i mjesto kontre i 3 razlike dobiješ sedmerac i defetizam. publika u zagrebu se trudila koliko su joj to nasilni spikeri dozvoljavali, ali daleko je to od siline i, pogotovo, spontanosti i vica ovdje dolje ( 12 tisuća skandira zbunjenome i simpatičnome predsjedniku rukometne organizacije: javi se, javi se, a nikad ga prije vidjeli nisu ). glede, mladih informatičara slažem se, ali vrijedno, možda i vrijednije, ali moraš priznati da su pokazano zajedništvo i kvalitet linovih zajebanata zaslužili zlato. pa, ako je i zajebantsko, drago je.

    avatar

    02.02.2009. (17:04)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Volim sport, doista. Ne volim gladijatorstvo. Vrhunski sport je gladijatorstvo. Ti se mučiš sa zdravljem. Radiš koliko možeš i kad možeš. Kad te bolest obori u krevet, onda legneš i čkomiš. Balić to ne radi. On nije budala, ali je gramzljiv. Umjesto da se liječi, jer mu je gladijatorstvo načelo osnovno zdravlje, on i dalje forsira tamo gdje je to nepotrebno. Zašto? Zbog love i imidža da je netko i onda kad je bubin.. A kad je čovjek nespreman, onda... Znam dosta negdašnjih vrhunskih športaša. Mnogi su danas invalidi. Moj prijatelj Lalić jedva hoda, a ja još mogu u skoku spojiti dvije noge i dočekati se. A Lale je dosta mlađi od mene. Dolinar je to mogao i sa osamdeset. Itd. Ono što ne volim kod navijača, jest neobjektivnost. Naši rukometaši ne bi bili svjetske klase da nisu i vrhunski udarači. Samo to treba vidjeti. Kad nas udaraju i kad mi udaramo. To je kao u ljubavi. Mišo Kovač pjeva: nitko te neće voliti kao ja! Ma, nemoj! Da je on tako dobar, ne bi ona nikad otišla od njega. A otišla je zato što on voli sebe, a za nju ga boli ljubomorni penis oliti kurac. I zato što je on dobar ljubavnik samo na sceni. S mikrofonom u ruci. A ona bi ipak nešto i u krevetu. A da nije mikrofon. Zato je zbrisala prvom, koji, kako proizlazi iz pjesme, itekako može bolje itd. voljeti od njega ili nj.

    avatar

    02.02.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • ćiril

    oprosti što se ne slažem, s tobom, broju uno u pisanju. slažem se, balić je igrački genije samo kad je fit ( s njim smo igrali sporije ), toliko sam naučio o sportu, ali njegovo igranje tumačim naivnošću, nedalekovidnošću, ako hoćeš i samozaljubljenošću, manje gramzivošću. gramzivac ne bi odbio primiti teško okovratno srebro.
    mišel legenda, budala svje'ska glasa i lošeg stasa. žena ga nije ostavila zbog dobra penisa, već zbog dobra i prerisa. ja, naime, ne vjerujem da žene ostavljaju muževe zbog "u krevetu", osim, dakako, ako nisu budale svje'ska glasa loša stasa.

    avatar

    03.02.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    To nisam ni rekao, nego je to bila prispodoba o nama kao nama. Nema veze krevet s time. "Je li, mila, jesam li bio dobar!" Imam nekoliko sjajnih prijateljica koje su mi ispričale mnoštvo anegdota vezanih uz muški ego. Uopće uz ego. Balić je to što si rekao, izvanredan rukometaš, s vicem itd. Ali, brate, dojadile mi njegove jadikovke proteklih godina. Uvijek ga nešto boli, neće igrati, ovo - ono. Nespreman i svašta. Naprosto laže. Jer takav, među tim atletama, biva proglašen najboljim. Da je samo 10 % ozlijeđen od onoga što govori, odigrao bi jednu utaknmicu i onda bi ga pospremili u gips. Naime, kralježnica je vrlo osjetljiva stvar, a rukomet vrlo grub šport. Zato mu ne vjerujem ni riječ. Odbijanje srebrene medalje nije ništa drugo do nesportskoga ponašanja. Zbog kojega bi mu tu medalju trebalo i oduzeti i dati mu nogom u guzicu zbog nepristojnosti. Uostalom, uvjeren sam da bismo osvojili zlatnu medalju bez njega. Trebao je postupiti kao Đomba. I zahvaljujući Đombinu sportskom duhu, dobili smo drugo sjajno krilo. Balić nije tako postupio, a to je šteta. Itd. Uostalom, držim da to uopće nije vrijedno raspredanja. Naš draga Žar-ptica bi rekla: Vidi budala, o čemu oni raspravljaju...

    avatar

    03.02.2009. (15:01)    -   -   -   -  

  • ćiril

    slažem se, ali se ne slažem s kralježnicom. no, hu kers, de guštibus, pa i još svašta poštapalična ljudi kažu u želji da ostanu pri svome. dakle, ne slažem se, ali se slažem da to Naša žarica-tpica ne bi rekla. naime, ona bi rekla: " vidi u uda budale, o čem' raspravlja !" jer, ipak, Nama, i samo nama, je žarica-tpičica izjavila žar. slažem se, nije da je ne bih volio vidjeti užarenu. kogito, kad baš hoće.

    avatar

    04.02.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...