Komentari

kristinak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Malo mi liči na Jodie Foster. :)

    avatar

    02.02.2009. (00:13)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Kinky, ne liči, ne baljezgaj! Meni baš nije neka :-/.

    avatar

    02.02.2009. (10:32)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    @Kinky - Niti meni ne liči na Jodie, ali možda bi me iz nekog kuta podsjetila na nju. :p

    @PartizAna: Partizanko, skoro pa sam ostala razočarata tvojim komentarom. A onda sam se sjetila da tebi ni žene u kožnjacima nisu po ćefu. To bi bilo kao da mi kažeš da ti ni burek (sirnica, da ne bude zabune) nije baš nešto. A s obzirom da znam da tamaniš burek sve u šesnajst... ovog puta ti je oprošteno.

    avatar

    02.02.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Meni su žene u kožnjacima neženstvene i sličnije muškima nego druge žene, a to znaš već. Saš se smijat jako. Vraćala sam se iz Os neki dan, sama u autu, prvi burek/sirnicu kupila u Našicama kod tete u provjereno dobroj pekari a drugi u Virovitici. Iza Bjelovara stala i povraćala :-/. Ne od bureka/sirnice nego od gripe. I tako ja povraćam i gledam sav taj burek/sirnicu koji sam povratila i žao mi bilo.

    avatar

    03.02.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    Kako žene u kožnoj jakni mogu biti neženstvene? Kako je to moguće? *throws a fit* Meni kožna jakna na ženi samo naglašava njenu ženstvenost (i dodaje njenom cool/badass faktoru). Ali, svatko ima svoje afinitete, naravno. We'll just agree to disagree.

    Ali, vražji burek te definitivno spašava. Ako je išta bolje od žene u kožnoj jakni onda je to žena koja cijeni burek u svoj svojoj vječnoj slavi.

    avatar

    06.02.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...