Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • carla

    tako triba....ne daj se zajebavat..živijaa....marina za pricidnika!!, hehehe...ma baš si me lipo sitija onih dana ditinstva i sve mi se vraća ka lavina iz duše...nije bija isti grad ni iste uličice ali su isto bile nike stare kuće, niki ruvinani i prosednuti krovovi di smo se penjali i odali po nagorenim gredama...i baš je bilo lipo jer nismo razmišljali oće li ko upast i žgincat nogu ili polomit kosti...ee lipe su to uspomene...

    avatar

    31.01.2009. (10:04)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Hahaha.... ajme, znan da ti nije bilo do smija ali mene je nasmijala klamarica i kopče. :-))))

    avatar

    31.01.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    hahaha, a meni se čini da si obećo da više neće bit nastavaka, pa sjedi lijepo i sve napiši odjednom ili u nastavcima a objavi ujedno :)))

    avatar

    31.01.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    iman i ja takvi sinjal, pape mi napravija ljuljacku ispod balature,od konopa...a kako san se ja puno ljuljala konop se oba balaturu iskieda i pljasssss
    kako smo onda zivili na selo, a br brrr auticha nije bilo, vengo samo motor, onako malu s krvavon glavon i tek 4 godine selo me na motori brrr brrr na hitnu.........to necu nikad zaboravit...to s motoron mi je bilo toliko traumaticno da se niti doktora ni sivanja ne sican :)

    avatar

    01.02.2009. (18:26)    -   -   -   -  

  • DALmata

    @carla-e vidiš takva sicanja naša dica nemaju,njima je sve bilo drugacije ,nisu oni imali tih ruševina kako smo ih mi zvali u Trogiru "mirina"......a znas ti mene ,nedan ja nase a i necu ....
    @čiovka-a kako bi drugacije moga opisat onu makinju cime mi je štanca po glavi :)))))
    @gosparka-istina obeca san......ali pošto nastavak nema veze sa storijon onda može bit dodat kao novi post ......ma to se samo tako kaže-nastavak slijedi :))
    @Ružo- a di se ja moga doktora necu sicat kad san osta inkantan kad je izvadija onu klamaricu......uh koje iskustvo .......bice onda i danas ne voliš vožnju na motorima aaa??

    avatar

    02.02.2009. (07:14)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Tebi je bar najavilo na vrime da će te cili život neko prcat u glavu pa si se moga pripremit, a meni nije, mene zatekne nespremnu pa mi digne tlak na iljadu a glava puca, malo bi bilo desetak kopči da je skupi.

    avatar

    02.02.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • čiovka

    A dobro .... di je nastavak? :-))))

    avatar

    02.02.2009. (12:42)    -   -   -   -  

  • gustirna

    A covice, baš si nan lipu pricu isprica! Ovo ja ka malo podilazin po trogirsku, jerbo iman i ja korjena vaših, baš iz Pasiki. Neman pojma di je ta kuca, ali drago mi je čitat kako su se dica igrala po trogirskin kalama i dvorima. Moja baba je jemala dva brata, a ži vot jednoga od njih ka da je opisan u onome filmu "Kaja, ubicu te!". Tako mi je bar mater pričala.
    I bez sjećanja, bili bi samo prazne škatule. "Sjećanja su jedini raj iz kojeg nas nitko izbaciti ne može." :-)))

    avatar

    02.02.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ahaha! Zaboravila san se nadovezat na ono sa čatrnjom, iliti rezervoarom, iliti cisternom za skupljanje kišnice - oli se u Trogiru to isto ne zove GUSTIRNA? :-)))))))))

    avatar

    02.02.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • Katja

    Bome san se i ja igrala po ulici, bilo je to lipše nego ovo sad, svak u svojoj kući s kompon i mobon, a nigdi makar razbijenih kolina, ako već nema kopči za sve :))))))))))))

    avatar

    02.02.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • carla

    ...eno san petala! pozdrav

    avatar

    02.02.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • DALmata

    @Koraljka-ma je mi najavilo ali opet se nađe ponešto iznenadi.....jema bit da mi je takvi horoskop.....lol.....barenko mi nije dosadno ,svako malo iman ponešto za zanimaciju
    @čiovka-ala ca smo nestrpljivi aaaa??? bice bice danas,piše se
    @gustirna- aj da ti objesnin,čatrnja je cisterna/rezervar za vodu koji se gradi nadzemno i naplov ima sa susjednih krovova ili kuce kojoj pripada......gok je gustirna rezervar za vodu koji je smješten u zemlji/terenu a naplov se napravi na okolnom terenu......:)
    @Katja-istina,ja nisan moga jemat zdrave gace i kolina ni 5 dana,a danas naša dica mogu jedino dobit žulje na guzicama od sidenja po cilie dane za racunalima i idracim konzolama....nije ovodobro nikako
    @carla -viđeno :)

    avatar

    03.02.2009. (07:05)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Oće li i meteor ne znan, al svemirci su već tu :)

    avatar

    03.02.2009. (08:24)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hahaha, a nasmijali su me ti vaši doživljaji, a takve huncutarije svi dobro pamte; najviše zbog toga što, između ostalog, ostanu i vidljive uspomene u obliku kojekakvih ožiljaka. :-))

    avatar

    05.02.2009. (18:27)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    O, di su ta lipa vrimena!?
    Danasnja dica ne nose oziljke od svojih berekinada nego od ludosti nekih vrsnjaka.

    avatar

    05.02.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...ajmo o bevandu da iman vise kopci po sebi od tebe:))))))
    ...lip pozdrav

    avatar

    06.02.2009. (07:19)    -   -   -   -  

  • DALmata

    @Koraljka-da svemirci lol...ima ih iz svih galaksija
    @BigBlue- to je tek pocetak price,friski san ja ovod na blogu,bice toga još i tekako.....
    @morska zvjezda-istina onda si baren zna da si to sam sebi napravija pa je bilo lakše,a danas dica kada nemaju ditinjstvo,sve se svodi na racunala i igrace konzole i di koju razbijenu glavu od strane vršnjaka
    @jel se kontaju i šavovi ili smo kopce...:)

    avatar

    06.02.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...