Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • mara

    Rekla bih da Vam je Kosorica jako dobro odgovorila...

    avatar

    28.01.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Imam jedno pitanje za Vas, gospodine zastupniče!

    Poznato je da HDZ i SDP smatraju Josipa Broza - Tita pozitivnom
    povijesnom ličnošću, unatoč brojnim počinjenim zločinima, bilo maršala
    bilo Josipa Broza - Tita, i unatoč tome što nije bio samo "predsjednik" (doživotni)
    od bivše države, nego i diktator i tiranin, te generalni skeretar
    politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Jugoslavije, i šef
    tajnih službi OZNE I UDBE (zaista "humanističke" organizacije), i unatoč

    rezoluciji broj 1481 Parlamentarne skupštine Vijeća Europe od 25.01.2006. pod naslovom

    Nužna međunarodna osuda zločina totalitarnog komunističkog režima

    Kako, dakle, gospodine zastupniče, Vi osobno gledate na to, i je li za Vas
    Josip Broz - Tito "pozitivna povijesna ličnost" ili je to ipak njegova žrtva,
    antifašisti i antikomunist i humanist dr. Alojzije Stepinac, te ako je
    Vijeće Europe u dva navrata, 1996. i 2006. osudilo zločine totalitarnog
    komunističkog režima, a Tito se nalazio na čelu, ne antifašističkog nego
    komunističkog režima (ii smatrate da to niej tako) kako onda Tito može biti
    navodno pozitivna povijesna ličnost?

    I, molim Vas,

    je li SDP u stanju biti pametniji od HDZ-a i predsjednika Mesića (pametniji popušta), i Tita konačno staviti tamo gdje mu je mjesto - u ropotarnicu povijesti, pa da se posvetimo pitanjima tipa fonda za alimentaciju samohranih majki, ili kako izaći iz recesije etc.

    Uz srdačni pozdrav! Crniblogkomunizma:-)

    avatar

    28.01.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • The Diary of Evil Telephatic Cannibalistic Reptile

    Joj. Evo još jedan blog protiv kvazi-indijanskoga kulta našega šamana iz Saborskog. Nemate pojma koliko je teško organizirati dobru new age seansu s halucino...ovaj, enteogenima u zadnje vrijeme.

    avatar

    28.01.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • Palagruža

    Odlično pitanje! Nego zaboravili ste spomenuti "Mamu Šuicu". Gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica nakon što je iz gradskog proračuna platila objavu razgovora sa samom sobom ( sama sebi je postavila pitanja i na njih odgovarala!) podarila je građanima Dubrovnika ni manje ni više nego klizalište! Ovako ide proglas građanima Dubrovnika: Gradonačelnica Šuica je poklonila klizalište mladima Dubrovnika. Ona poklanja, iz svog džepa. Koje li drskosti!
    Nitko u Dubrovniku ne zna koliko košta taj "Mamin" poklon. Inače Šuica voli da je Dubrovčani zovu "Mama šuica"!
    Riječ je o vrlo agresivnom i brutalnom pristupu bušenja pločnika na Peskariji kako bi se učvrstio šator i samo klizalište.
    Izgleda da još imaju zaliha bunike.

    avatar

    28.01.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • Besplatne dionice/zarada bez kvake

    sta rec.....

    avatar

    28.01.2009. (16:33)    -   -   -   -  

  • legokocke

    Čitam post, pa zatim komentare i onda se sjetim onog vica, u kojem ženi na pijaci prigovara mušterija da joj je voće preskupo i nekvalitetno, a ova joj odgovara nek rađe šuti, jer se dobro zna da joj je kći kurva...

    avatar

    28.01.2009. (17:04)    -   -   -   -  

  • D.....

    D......

    samo naprijed druže Nešo
    gamad ti ništa nemože

    avatar

    28.01.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • D.....

    CRNI BLOG KOMUNIZMA

    j... te Broz skroz na skroz

    avatar

    28.01.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    Bolje da nisam gledala aktualni sat, ništa novoga.
    Konkretna pitanja bez konkretnih odgovora. HDZ-ovi zastupnici postavljaju vazelinska pitanja na koja dobivaju zadovoljavajuće odgovore, kao po dogovoru.
    Ono što me strašno razbjesnilo je posprdni smijeh Sanadera i Kosorice kad je Antunovićka usporedila što su ljudi mogli kupiti prije godinu dana, a što od toga mogu kupiti danas.
    Najžalosnije je što neki ni prije godinu dana, a pogotovo danas ne mogu kupiti onaj mali sir od pola kile.
    Tko zna koliko bi si neki naši političari danas mogli priuštiti da im s novom državom nije pala sjekira u med. Kad bi živjeli isključivo od svoje sposobnosti. Možda bi im smijeh prisjeo.

    Ja još uvijek mogu pristojno jesti, pristojno se obući, ali neke stvari ćemo, obitelj i ja morati zaboraviti, na tko zna koliko dugo. I nikad neću biti osoba kojoj je svejedno da neki gladuju, a odradili su puni radni staž i što neki jedva spajaju kraj s krajem a zaposleni su. O nezaposlenima bolje da ne govorim.
    A svjetska recesija je došla kao naručena, sad imamo na što svaliti krivicu. Da nesposobnost ne dođe na vidjelo...

    Dođe mi zlo...

    avatar

    28.01.2009. (19:06)    -   -   -   -  

  • prokontra

    A kada ćete zastupniče, majku mu staru, postaviti ona prava pitanja? O REKETARENJU (privatnom i državnom), KOCKANJU (privatne kladionice, državne kockarnice, Lutrija Hrvatske i sl.) i ZELENAŠTVU (privatnom i onom legalnom - bankarskom) koji proždiru građane ove zemlje?
    Pa, ako već Crkva ne želi o tome, zašto ne bi SDP? Gdje je nestala ta vaša hrabrost? Gdje je poštenje prema građanima ove Jadne Naše? Gdje je borba za ljude i ljudskost? Gdje?

    avatar

    28.01.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Jako mi se sviđa pitanje. Ima još toga... ali ne stane u jedno prijepodne.... bit će prilike.
    Samo tako nastavite! :)

    avatar

    28.01.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  • trkaonica

    Slažem se sa jolly jokerom. Kakva su ovo pitanja i pokazuju li ikakvu hrabrost onoga tko ih je postavio? Naravno da ne. Najlakše je spomenuti te lokalne marginalce koje će HDZ ionako maknuti kada bude malo čistio, a zatim pudrao svoj obraz za lokalne izbore. Ma dajte! Iz dana u dan korupcija i nepoštivanje bilo kakvih zakona jačaju sve više i više. Pred vašim očima isto, ali vi ste vidjeli ono što je sitno. Inače se vidi ono što je krupnije, ali o tome se šuti, zar ne?
    Počnite pitati prave stvari! Vlada totalno rasulo.

    avatar

    28.01.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  • trkaonica

    I nadam se da se gospođa Kosor neće uvrijediti što odgovaram u njezino ime, ali ako postoji još koja tvornica, mogla bi se prodati za kunu nekome, pa zatim da će državni službenici i dalje uživati sve povlastice i blagodati svog nerada, te da će se i dalje prati novci preko raznih natječaja, kao i to da nismo u banani, ali da činimo sve da se tamo nađemo što prije, tako da ova vlada doista nije besposlena kao što joj mnogi zamjeraju, pa i vi, gospodine Staziću, jer morali biste znati da nijedan put nije lagan, pa ni onaj prema banani, no gdje ste vi bili kada smo trebali tamo poći i kada su se razvijale strategije puta?
    Eh, zadojenost demagogijom. Počneš i sam tako razmišljati i govoriti. Čini mi se da bi i moja malenkost bila odličan političar.

    avatar

    28.01.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • buha

    neće Kosor ništa trebati učiniti da spriječi nepodopštine svojih HDZ-kompanjona:
    1. zato jer da b ise uočile neobične pojave u ponašanju drugih , treba imati neke moralne principe i okvire i svojim primjerom ukazati na njih a u HDZ je sami vrh nemoralan, korumpiran itd..
    2. neće HDZ ni morati puno mjenjati svoju kampanju, pozvat će u pomoć crkvu i plaćeničke medije .. i eventulano pred izbore dat koju pinku penzićima i drugoj sirotinji ..a onda se možemo nadati reprizi svih dosadašnjih izbora u kojima se nije pitalo aman baš ništa za moralni kredibilitet kanditata.. nego se glasovalo za stranku.

    avatar

    28.01.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • Walter

    ...eto...HDZ Vam toliko pomaže u Vasem nastojanju da se konačno dokopate vlasti , a Vi kakvi ste smotani, nesposobni, šlampavi unatoc tome izgubite izbore... pa tko bi vam i dozvolio da upravljate drzavom...
    ...imali ste jedan mandat pa smo skoro pola sjevernog Jadrana izgubili...
    ...i daj molim Te ne pisi vise blogove iz saborske klupe , ne plaćam te za to!

    avatar

    29.01.2009. (08:50)    -   -   -   -  

  • buha

    šta ti Waltere se blesiraš, neka čovjek piše i iz saborskih klupa.. olfo ga ti plaćaš !!! kao vjerujemo ti.. pa ovo je način da se čuje i naš glas i čim više ima njih iz sabora tu, tim bolje.. tako nam se" mila demokracija" bar može nečim podiČITI

    avatar

    29.01.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • MIMI

    Danas sam pratila Vaše izlaganje u Saboru i mislim da ste udarili pravu temu samo što to šefovi i vlasnici poduzeća ne prate.NJih ne zanimaju radnička prava nego vlast novca i profita.I ja sam žrtva mobbinga danas mi je poštar donio radnu knjižicu.Konzum kuća strave i užasa,postave za poslovođe mlade i neiskusne željne ljudske nesreće pa ti radi dok ne crkneš ili te istjeraju.

    avatar

    30.01.2009. (17:02)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Waltere, SDP nije izgubio izbore zbog svoje šlampavosti nego zbog izbornog zakona po kojem se poštovala volja "većine". Dok je taj zakon na snazi - treba ga poštovati. Ako sada nekoga izjeda savjest što je svoj glas dao krivima... za to ne treba kriviti SDP.... a svi mi koji nismo birali ovu vlast - moramo čekati neko drugo vrijeme i podržavati opoziciju u nastojanjima da ukaže na probleme i u borbi da se ti problemi pokušaju riješiti. SDP nikada nije imao samostalno mandat. U jednom mandatu su bili u koalciji s mnogim strankama... a na leđima su imali neprestane prosvjede na splitskoj rivi. S vremenskim odmakom je zanimljivo prisjetiti se tadašnjih govornika s rive i prisjetiti se što su oni tada govorili, a što to danas rade.
    I ja plaćam političare, a ovom kojemu se obraćaš dala sam svoj glas... i očekujem od njega da nas se obraća što više.... kad god ima vremena, pa i iz saborske klupe. Poštujem što uopće ima potrebu komunicirati s narodom. Mnogi su se političari od naroda udaljili... i to je veliki problem.

    avatar

    31.01.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • Nemam nadimka, imam samo

    Palagruža • 28.01.2009. u 15:57 - a recimo ne smeta ti kada je to onaj glavonja iz Koprivnice slicno napravio. Naime iz proracuna platio oglase u stranim medijima u kojima ga hvale kao uspjesnog gradonacelnika?
    Pitanje je hoce li to sada ponoviti kada se blize izbori?

    avatar

    31.01.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Blogiranje nije komunikacija. To je masturbacija.

    avatar

    01.02.2009. (19:32)    -   -   -   -  

  • žuti

    Ljudi koji ne vole kapitalizam vam ne izlaze na izbore jer ne znaju što bi zaokružili. Razmislite malo o tome.

    avatar

    03.02.2009. (10:53)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @žuti, samo nek oni sjede doma i šute. I svojom šutnjom sudjeluju u izobrima... i svojom šutnjom su odgovorni što se ovaj kapitalizam polako pretvara u feudalizam.

    avatar

    03.02.2009. (16:20)    -   -   -   -  

  • sandon

    Poštovani gospodine Stazić,
    izuzetno cijenim Vaš rad i diskusije. Želim Vam skrenuti pažnju na još jedan primjer koji govori o tome kuda ide Milinovićev sustav. Šaljem link iz kojeg se vidi kolika su čekanja u našoj krovnoj zdravstvenoj instituciji (Rebro) samo za običnu kolonoskopiju, koja je ključna za rano otkrivanje karcinoma kolona i uspješno liječenje. Prema ovoj listi, čekanja pacijenata su duža od 2 mjeseca , što za pacijente koji boluju od karcinoma nužno znači i proširenje bolesti...smrt!! Ovo je još jedan dokaz neravnopravnosti u RH...prevelika je razlika u mogućnosti pravovremenog početka liječenja između npr. dobro situiranog bolesnika u Zagrebu i siromašnog stanovnika Visa. Kolika je tu razlika?? Prvi odlazi kod privatnika , dobiva dijagnozu za 2 dana i kreće na operaciju, dok drugom za isto treba otprilike 3 mjeseca. Strašno!!! Lijep pozdrav

    http://www.kbc-zagreb.hr/lista/klinika za unutarnje bolesti

    avatar

    05.02.2009. (12:20)    -   -   -   -  

  • plavi

    da sandone, kolonoskopiju bi u državnoj bolnici mogao brže obaviti da je sdp na vlasti, moš misliti što bi, ili si je mogao brže obaviti od 2000 do 2003 , ma kako nisi
    uostalom, skuži da se običan čovjek za sebe mora pobrinuti sam, ne vjerujem da će ti bržu kolonoskopiju u bolnicama omogućiti ni hdz ni sdp

    avatar

    06.02.2009. (18:33)    -   -   -   -  

  • dora

    huh. hvala što si naveo da imam 13 godina. i mama i ti niste više u braku...
    ali me iznenađuje ponajviše ovo-patiš zbog nedovoljno provedenog vremena sa mnom? kako ćemo sad provodit više vremena zajedno? kad si nas ostavio?

    avatar

    07.02.2009. (18:04)    -   -   -   -  

učitavam...