Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Ribafish

    si skuzil kako komentatori preskacu polufinale?

    avatar

    28.01.2009. (01:12)    -   -   -   -  

  • babl

    O autoru ilustracije možete saznati više na www.trenc.com .

    avatar

    28.01.2009. (01:16)    -   -   -   -  

  • nema me

    poljaci ce nam uzet mjeru.

    avatar

    28.01.2009. (06:33)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ah bit svega je u dobro napisanom .... jer je većina naroda zaista ispranih mozgova nakon desetljeća i desetljeća prethodnog tretmana.... uživaj..... :)))

    avatar

    28.01.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • nervozni

    kljucan je odgoj.
    vrlo sam oprezan kad razgovaram sa potomkom starim 4 godine. Npr.
    - sta je ovo?
    - rukomet?
    - ko igra, tata?
    - bijeli i crveni.
    - a ko je ovaj zeleni?
    - golman od crvenih.
    - a zuti?
    - sudac.
    - za koga navijas?
    - za onog ko zasluzi. za onog ko ti se dopadne.
    - za koga navijas ti?
    - za crvene.
    - a ja cu onda za bijele!

    velim, dobro nam ide.
    inace, igrali su Hrvatska i Madjarska.

    avatar

    28.01.2009. (09:03)    -   -   -   -  

  • hhhh

    kazu da se moze zaradit al meni se cini kao dobra igra u kojoj skuplaš 'dionice' koje navodno kasnije mozes unovcit .... probajte www.me2everyone.com/47591 i za ID ko vas je preporucio napisite 47591... potpuno je besplatno www.me2everyone.com/47591

    avatar

    28.01.2009. (14:12)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Bravo, napokon netko dijeli moju "zanesenost" rukometnim prvenstvom...

    avatar

    29.01.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • chinakoor

    Slusaj, prvo ti si kreten. Sad se ti pitas zasto? Zato sta se takvi kreteni poput tebe uvik uvate srat po necemu sta jedino zasluzuje pohvale u ovom sranju koje nas okruzuje i onda se to stavlja u kalup zaglupljivanja naroda jer ka ono sad smo se mi zabavili rukometom a bitne stvari prolaze kraj nas i mi ih pusimo ka najveci luzeri. Sta se nisi javija kad je bilo Europsko nogometno prvenstvo, ili snjezna "kravica", ili ..., ili..., ili.... ima milijun stvari!!! Ili recimo ovaj blog, mislis da je to jako bitna stvar? Da to ne sluzi u svrhu zaglupljivanja? U piĐ Ń‘ku materinu da netko ko ide po gradu i slika jebene kretene i onda stavlja njihove slike na blog, ide govorit sta je zaglupljivanje i sta je bitno ili nebitno. Pa jebote da se ja bavim s tim cim se ti bavis ubija bi se isti sekund! Da bi stvar bila gora ti si igra rukomet!! I tebi je to nebitno? Koliki jebeni kreten moras bit da bi se s necim bavio dugo i uspjesno i onda na kraju zakljucis kako je to nebitno. A zasto? Zato sta njegova sogorica ne jebe rukomet dva posto? Pa jebote kad su u New Yorku dva jebena tornja kolabirala nakon sta su se avioni strmopizdili u njih moja baba nije trepnila. Boli nju kurac za nju jork i 911. Da li je to zbog toga nebitno!!!?? Isto ka one budale zatucane koje govore aaaa zasto su se gradile dvorane... mogle su se skole gradit... mogli su se vrtici gradit... Ma ajte u pm koliko se love spizdilo i pokralo na sve strane niko nije reka "a". Nego su se sad uvatili moralizirat. Uostalom te priĐ Ń‘e i krecu iz politiĐ Ń‘kih krugova i to su cista politiĐ Ń‘ka prepucavanja u svrhu dobivanja ili oduzimanja biraĐ Ń‘kih glasova i skupljanje jeftinih bodova. Kratko nam je pamcenje jer koliko smo se samo obecanja naslusali a i dalje "IDEMO DALJE". Jadna stoko sitnog zuba... Nismo drugo ni zasluzili! I onda dodje jedna ovakva smotra u Hrvatsku pa odredjeni kreteni pljucaju po tome. Ja priznajen da je rukomet u svjetskim okvirima skoro pa nebitan. Ali u Europskim svakako nije!!! I to upravo Njemcima i skandinavcima. Klijentela koja nam je izuzetno potrebna u turizmu. Tamo je rukomet izuzetno atraktivan i popularan a kako bi pola Hrvatske bez turizma pokrepalo od gladi ovo svjetsko prvenstvo je neprocjenjiva reklama. Da ne govorim o brojnim drugim aspektima o kojima mi se ne da niti pisat jer mi se cini da je u ovom slucaju sasvim uzaludno bacanje biserja pred svinje. Dakle Hrvati, jebite se, radite dicu, neka idu u skole i vrtice, imajte samo ono sta van je dovoljno za prezivit, bacite televizije, iskopcajte struju jer je skupa, perite se u kajinu vode, i ne dajte da vas ista zaglupljuje.

    avatar

    29.01.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    @Babl, generacijo, meni je jasno što si htio reči. Možda zato što smo generacija i što isti postotak ispijanja mozga smo prošli. Sad nas biološki sat budi i vidimo sve, i sve nam je jasno!
    "Kruha i igara", zamjenjeno je "psiholoskim marketingom" bez kruha, i prolazi!
    @chinakoor, žao mi je što koristiš ružne riječi. Ispadne, kad se nema argumenata najbolje je psovati i napadati.
    Ja se radujem našem rukometu i naravno da je to ujedno i reklama za našu napačenu Hrvatsku, koja ima mnoge potencijale i mnogi se bojimo da se same od sebe neuruše.
    Utakmice ne gledam, pratim pobjede i pregledam snimke golova. I mene iritira taj nesrazmjer u korištenju velikih riječi. Neka se koriste za sport, ali ne treba ih samo na sportu potrošiti pa za druge sadžaje nepreostane ništa. Upravo zato taj nesrazmjer "vonjo" na manipulaciju!
    Babla sam puno puta srela gdje pokušava biti korektor nepravde. Njegov glas se čuo!
    Što ti braniš? Nije mi jasno?
    Što napadaš, jasno mi je! Htio bi da se šuti i igraju igre?

    avatar

    29.01.2009. (10:49)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    takvi smo mi Hrvati, volimo pretjerivati toliko da to postane degutantno...

    avatar

    29.01.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • PRODAJEM AMERIČKU SPORTSKU ODJEĆU

    Bravo, dobro si to prokomentirao u postu.

    avatar

    30.01.2009. (09:41)    -   -   -   -  

  • ss

    E, slažem se s tobom, nisam gledala ni jednu utakmicu (a ni moj muž). Drago mi je kad naši pobijede, lijepo je kad se ljudi bave sportom, kad se međusobno druže i nakon dobre utakmice jedni drugima stisnu ruku i pogledaju se u oči i kažu, dobra igra. I to je to.

    avatar

    31.01.2009. (15:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...