Komentari

protivnasilja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • turimti

  ljubav-područje na kojem i oni sa IQ većim od 148 često padaju...

  avatar

  14.02.2009. (08:10)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  Na prethodnu temu bi napisala da su za žensku djecu počeli proizvoditi prestrašne i pregrozne crtane filmove Bratz i Winks i slično.
  Tu se radi o par sponzorušica curica koje ništa ne rade osim šetaju šoping centrima. Većina roditelja nije se u stanju boriti protiv toga zla pa im djeca već sa četiri godine počinju sa krivim principima. I tako dolazeći u dodir sa drugom djecom u vrtiću došle meni moje mršave curice: Mama kad ćemo mi na dijetu? Mi smo mršave a ne debele, jel da?! Nećemo se družit sa Anastazijom jer je ona debela.
  Moja djeca sad imaju 6 godina i već su out jer ne gledaju televiziju skoro pa nikako. Najviše iz razloga što televiziju imam samo u dnevnom boravku a nikad mi nije zvučna kulisa, te im nikad nisam palila televiziju kad sam trebala nešto obavit a u namjeri da se one instant umire. Ne znam uopće kako će se djeca snalaziti sa tim svojim "nepoznavanjem stvarnosti"
  kad krenu u školu. Jedino mi pada na pamet da se upišu neki sport kao "film" koji je koristan.

  Kupila sam u zadnju ove edukativne igrice Sunčice i izvrsni Silabus (matematika). I mogu reći da su jako dobro djelovale u edukativnom smislu a i djeca su mirna sat i po u kompletu.
  Međutim, kako mi je jedno dijete počela bolit glava navečer, ima tjedan dana kako ih skidam sa igranja tih igrica a to je teško kao i svako odvikavanje, pa imam probleme.
  Ponekad se pitam koliko je dobro da dijete bude van svih tokova.

  avatar

  14.02.2009. (08:20)    -   -   -   -  

 • captain crush

  ma valentinovo je velka komercijala, tako da i ne preferiram ljubav samo na taj dan nego svih ostalih 364 dana u godini. a ionako nisam zaljubljen.

  avatar

  14.02.2009. (08:23)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  Na kraju ove knjige se ova glavna junakinja zapalila jer se napokon povatala sa svojom ljubavi.

  avatar

  14.02.2009. (08:25)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Već sam to napisala na par blogova dosad; naravno da se ljubav treba pokazivati svakoga dana, a i samo Valentinovo postalo je puki konzumerizam, međutim, ipak mi je drag taj dan jer ako slavimo sve živo i neživo, zašto ne bismo jedan dan u godini posebno veličali ljubav kao takvu i obilježili ju na poseban način (još jednom). :)

  avatar

  14.02.2009. (16:13)    -   -   -   -  

 • jja

  Zanimljiv tekst. Ujedno bih rekla da prijateljstvo nije rijetko i mejdu osobama suprotnim stavova (imam takve prijatelje i na blogu i u reali) ako se ti stavovi postuju i ne proturavaju vlastiti kao jedini ultimativni. Dapace za neke moje prijateljice se netko sa strane cesto zapita pa sto imamo zajednicko, izvana gledano - jako malo. Ali ono unutarnje nam je neprocjenjivo zajednistvo. Podrska u najtezim trenucima, kamioni zajednickog smijeha a ne dijelimo istu kulturu, niti religiju, niti jezik, prehranu isto ne. A divno prijateljstvo. Dosta je postovati sebe i druge.
  Na zadnje pitanje u tekstu bih opet tipnula na postovanje i ne uzimanje partnera zdravo za gotovo.

  avatar

  15.02.2009. (22:05)    -   -   -   -  

 • Đus

  valentinovo mi je postalo pandan haloweenu, a nisam pretjerani fan pa...
  samo ću reći, što se tiče tvrdnje da će roditelji koji ne preferiraju fizički kontakt odgojiti i takvu djecu: moji roditelji su takvi.
  ali ja se baš zato, možda i usprkos njima, volim držati za ruke, grliti, maziti...
  tako da bih ja prije rekao da postoji šansa da odgoje djecu koja će reagirati tako ILI potpuno suprotno.
  potpis: suprotno dijete. :)

  avatar

  16.02.2009. (17:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...