Imaš novu frizuru, narasla ti je kosa, lallala ;-)))! Čuj, ovo liječenje suncokretovim uljem dobro zvuči, ali kako provesti u djelo?! Pa ne mogu petnaest do dvadeset minuta držati zatvorena usta, zabloga, mislili bi da sam umrla! P.S. Meni maslinovo besplatno, imam vlastita stabalca, oš doć na berbu? Ipak ja nisam Dalmošica nego poluBodulka, dat ću ti pol za doma. Litre, ne uroda, LOOOL...krv nije voda, a od viška ulja salo se ljulja, ma koliko šutjeli o tome ;-p
25.01.2009. (15:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja svekrva je to radila dosta dugo, zbog problema sa zubnim mesom. No nisu je mimoišle boljke, a ni zubno meso nije bilo onakvo kakvo bi trebalo biti. Dobro, nisam sigurna da je uzela to delux ulje za sto kuna :D Pozdrav veliki, draga zelena :D
25.01.2009. (17:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja koristim i maslinovo i suncokretovo i biljnu mast i puter :)))) ma nisam jos ugasio PC ti neznas da sam odlucio produziti boravak na netu radi mog kolege svaki dan do 20:15 sati :)) Bas smo te danas ogovarali a ja pitam gdje si kad su lijepe slike kineske hrane kod mene a kolega kaze da spavas do podne pa onda ides na misu i poslje obilazis negdje da vidis jesu li izgrebana vrata :))) Nista ga nisam razumio :))))))
25.01.2009. (20:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svaka čast suncokretu i njegovom ulju, al...Pa nisu mi usta stroj za preradu i odjeljivanje štetnih od korisnih sastojaka ulja. Eto, to ti je razlika. U dobrom extra djevičanskom nema ni jedne jedine štetene tvatri, a korisnih ima da glava boli. Napisala san tamo da će se nastavit, čeka vas učenje šta je, kad i kako se bere i pravi, di se kupi i koliko košta savršeno ulje. Inače, bolje je dobro suncokretovo ulje od gemišta zvanog maslinovo kojeg žene prodaju na pijacama, a ljudi u neznanju kupuju za debele novce.
25.01.2009. (20:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jao zelena pa kakve su ti ovo ZUTE boje na kalendaru, prosto me je stid tio gledati. Sva sreca Akademik to nije vidio popizdio bi nacisto :))) Cuo sam da ti je spremio jedan dizajn sav u zelenom tonu i hoce da te iznenadi za valentinovo :))) PS #6749 Ja idem za Bec sljedeci mjesec pa ako hoces da ti ponesem koju kesicu :)))))
26.01.2009. (08:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepa ti je ova prva sličica! :))))))) Ma, ja ustvari mislim da je najzdravija dobra stara svinjska mast! Kako su ljudi bili zdravi dok su to jeli!!!!! Ajme, otkad to nisam jela! Cmokić za lijepi post! :))))))))))
26.01.2009. (10:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hihihi, ma vidi @suncokreticu - boji se da je ne stisnemo i ulje od nje ne napravimo, pa se zalaže za mast! A mast je slast, al' vodi u propast. Krvožilnog sustava, manekenske figure & karijere, prasca osobno...ne zaboravi Matildu, Ramba, Kokola. Pokoj im dušici u kAkademikovoj pušnici ;-p Nego, kolegice nobelovko, ne vidim da ti je netko dao bolju ponudu za maslinovo ulje od moje, hehe...sve Škot do Škota, sramota!
26.01.2009. (12:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nametnik
:)))))))))))))))..bravisimoooooo bejbiiii!!!...ako si lipa u prirodi ka na sliji, to je onda žena za mene:))...davno sam ja ćutija da se u tebi krije "ono nešto" šta malo koja žena ima... a, glede maslinova ulja, doktor od maslinova ulja, tj. ja nametnik, će van održat kratko predavanje sa podacima kojih nema ni na internetu ni u knjigama...ali tek poslije predavanja uvažene šinjorinice ili ti ga fijene dame Koraljke... p.s....talibanko, molin te, prenesi moje pozdrave lijepoj Koraljki i reci jon da mi šta ne zamiri...ti znaš da san grez i sirov, pa jon to i objasni, nek mi ne uzme šta za zlo...jebiga taki san rođen i takvin me život učinija...a štaš, adio van ga se:))...
26.01.2009. (12:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja postižem isto s kobasicom.Narežemo je na tanko i dugo,dugo žvačemo nebi li iskoristili sve sastojke i proveli ih kroz usnu šupljinu.Po završetku žvakanja, prelazimo na gutanje,za razliku od ulja, čime se postiže mir u probavnom i želučanom traktu.Po završetku žvakanja i gutanja prelazimo na treču fazu.Takozvano ispiranje. Tu se najčešće izvodi varijanta s pivom ili vinom.Ponekad ne uspijeva od prve pa je potrebno ponoviti postupak.Tada je tijelo namireno i opskrbljeno svim potrebitim sastojcima i ono prelazi u tako zvanu rem fazu.To je kad ti tijelo u suradnji s mozgom prelazi u jedan viši nivo, a najbolje se proces odvija na kauču, dvosjedu, trosjedu i sl....u svrhu lječenja isto se može postiči i sa slaninom, šunkom, kulenom...srdačno vaš Franc dr. Ribarnica...
26.01.2009. (13:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmm... kako ja volim bučino ulje. Volim grah salatu sa tim uljem... ili ličke pole, luk i špek... pa onda pole i luk polijem bučinim uljem. Njama... njama... :)
26.01.2009. (22:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@nametnik, ko bi tebi šta zamirija ? Ti si pravi naš čovik, grintav i grez izvanka, nježan i topal iznutra. Da svićon tražimo po svitu ne bi uspili nać boljeg čovika od našeg :)))))))))
27.01.2009. (07:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MiniMaxine
Imaš novu frizuru, narasla ti je kosa, lallala ;-)))!
Čuj, ovo liječenje suncokretovim uljem dobro zvuči, ali kako provesti u djelo?! Pa ne mogu petnaest do dvadeset minuta držati zatvorena usta, zabloga, mislili bi da sam umrla!
P.S. Meni maslinovo besplatno, imam vlastita stabalca, oš doć na berbu? Ipak ja nisam Dalmošica nego poluBodulka, dat ću ti pol za doma.
Litre, ne uroda, LOOOL...krv nije voda, a od viška ulja salo se ljulja, ma koliko šutjeli o tome ;-p
25.01.2009. (15:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vatrena primorka
Ima i jeftinijeg maslinovog a jako dobrog...ja ga imam besplatno tako da mene baš briga:))
25.01.2009. (15:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aquaria
Moja svekrva je to radila dosta dugo, zbog problema sa zubnim mesom. No nisu je mimoišle boljke, a ni zubno meso nije bilo onakvo kakvo bi trebalo biti. Dobro, nisam sigurna da je uzela to delux ulje za sto kuna :D Pozdrav veliki, draga zelena :D
25.01.2009. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marchelina
ovo je čista provokacija !#$ÝDD?*&%$#"!!!
25.01.2009. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
ja koristim i maslinovo i suncokretovo i biljnu mast i puter :))))
ma nisam jos ugasio PC ti neznas da sam odlucio produziti boravak na netu radi mog kolege svaki dan do 20:15 sati :))
Bas smo te danas ogovarali a ja pitam gdje si kad su lijepe slike kineske hrane kod mene
a kolega kaze da spavas do podne pa onda ides na misu i poslje obilazis negdje da vidis jesu li izgrebana vrata :)))
Nista ga nisam razumio :))))))
25.01.2009. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Tek sad si to otkrila? :-))))) Cmoka i tebi.
25.01.2009. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Svaka čast suncokretu i njegovom ulju, al...Pa nisu mi usta stroj za preradu i odjeljivanje štetnih od korisnih sastojaka ulja. Eto, to ti je razlika. U dobrom extra djevičanskom nema ni jedne jedine štetene tvatri, a korisnih ima da glava boli.
Napisala san tamo da će se nastavit, čeka vas učenje šta je, kad i kako se bere i pravi, di se kupi i koliko košta savršeno ulje.
Inače, bolje je dobro suncokretovo ulje od gemišta zvanog maslinovo kojeg žene prodaju na pijacama, a ljudi u neznanju kupuju za debele novce.
25.01.2009. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
biti nestašan
da čak i ekstradjevičansko suncokretovo ulje je raritet...samo najbolji podrumi ga imaju...ne može ga se dobit ni za lijek...:))))))
25.01.2009. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Ha ha ha ha ha, imaš prav :))))))
26.01.2009. (00:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
Jao zelena pa kakve su ti ovo ZUTE boje na kalendaru, prosto me je stid tio gledati.
Sva sreca Akademik to nije vidio popizdio bi nacisto :)))
Cuo sam da ti je spremio jedan dizajn sav u zelenom tonu i hoce da te iznenadi za valentinovo :)))
PS #6749 Ja idem za Bec sljedeci mjesec pa ako hoces da ti ponesem koju kesicu :)))))
26.01.2009. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Lijepa ti je ova prva sličica! :)))))))
Ma, ja ustvari mislim da je najzdravija dobra stara svinjska mast! Kako su ljudi bili zdravi dok su to jeli!!!!! Ajme, otkad to nisam jela!
Cmokić za lijepi post! :))))))))))
26.01.2009. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MiniMaxine
Hihihi, ma vidi @suncokreticu - boji se da je ne stisnemo i ulje od nje ne napravimo, pa se zalaže za mast! A mast je slast, al' vodi u propast. Krvožilnog sustava, manekenske figure & karijere, prasca osobno...ne zaboravi Matildu, Ramba, Kokola. Pokoj im dušici u kAkademikovoj pušnici ;-p
Nego, kolegice nobelovko, ne vidim da ti je netko dao bolju ponudu za maslinovo ulje od moje, hehe...sve Škot do Škota, sramota!
26.01.2009. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nametnik
:)))))))))))))))..bravisimoooooo bejbiiii!!!...ako si lipa u prirodi ka na sliji, to je onda žena za mene:))...davno sam ja ćutija da se u tebi krije "ono nešto" šta malo koja žena ima...
a, glede maslinova ulja, doktor od maslinova ulja, tj. ja nametnik, će van održat kratko predavanje sa podacima kojih nema ni na internetu ni u knjigama...ali tek poslije predavanja uvažene šinjorinice ili ti ga fijene dame Koraljke...
p.s....talibanko, molin te, prenesi moje pozdrave lijepoj Koraljki i reci jon da mi šta ne zamiri...ti znaš da san grez i sirov, pa jon to i objasni, nek mi ne uzme šta za zlo...jebiga taki san rođen i takvin me život učinija...a štaš, adio van ga se:))...
26.01.2009. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Ja postižem isto s kobasicom.Narežemo je na tanko i dugo,dugo žvačemo nebi li iskoristili sve sastojke i proveli ih kroz usnu šupljinu.Po završetku žvakanja, prelazimo na gutanje,za razliku od ulja, čime se postiže mir u probavnom i želučanom traktu.Po završetku žvakanja i gutanja prelazimo na treču fazu.Takozvano ispiranje. Tu se najčešće izvodi varijanta s pivom ili vinom.Ponekad ne uspijeva od prve pa je potrebno ponoviti postupak.Tada je tijelo namireno i opskrbljeno svim potrebitim sastojcima i ono prelazi u tako zvanu rem fazu.To je kad ti tijelo u suradnji s mozgom prelazi u jedan viši nivo, a najbolje se proces odvija na kauču, dvosjedu, trosjedu i sl....u svrhu lječenja isto se može postiči i sa slaninom, šunkom, kulenom...srdačno vaš Franc dr. Ribarnica...
26.01.2009. (13:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
povuci-potegni
eh da su ti naši dalmoši pravi poslali bi nam maslinovo ulje bez da tražimo, a ne da ovak moraš žicat između redova ;))
26.01.2009. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Divan -skitnje
Mogu se složit to s kobasicom, ali za krvne žile nema zdravijeg od čvaraka i crvenog luka osvježenih aromom fine, nježne graševine.
26.01.2009. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
donin svijet
mmmm... kako ja volim bučino ulje. Volim grah salatu sa tim uljem... ili ličke pole, luk i špek... pa onda pole i luk polijem bučinim uljem. Njama... njama... :)
26.01.2009. (22:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
@nametnik, ko bi tebi šta zamirija ? Ti si pravi naš čovik, grintav i grez izvanka, nježan i topal iznutra. Da svićon tražimo po svitu ne bi uspili nać boljeg čovika od našeg :)))))))))
27.01.2009. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zvijezda nova
Suncokret mi je najljepši cvijet, iako mi je i polje maka prekrasno. Koristim suncokretovo i maslinovo ulje podjednako, iako sam iz Dalmacije.
27.01.2009. (07:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...