Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • pajama

    E stari moj, to ti je kapitalizam na djelu, amerikanizacija društva i tome slično...obrazovni sustav nam se razvija u totalno krivom smjeru, a djeca nam postaju retardirane ovce koje će odrasti u još retardiranije odrasle koji će biti programirani da sljepo slušaju određene političke smjerove i tome slično. Pa se onda pitaju ljudi, zašto ne želim raditi u školi? Kako da radim u školi u kojoj dijete u 3. srednje ne zna s ploče pročitati velikim slovima: Molliere "Škrtac"? Kako je on uopće došo do tog trećeg srednje? Mi može to netko objasniti?

    avatar

    25.01.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Santea

    Evo se ja slažem sa Pajamom,meni su brat i nevista profesori u srednjim školama i svakodnevno dolaze s posla krsteći se:)Pajamin primjer mi svakodnevno pričaju.Moj brat je anketirao svoja četiri razreda;da li bi više voljeli biti načelnici malog mista i vozit BMW ili završit jedan dan fakultet i možeš samo naslutiti što je 90% učenika reklo:)
    Osim iskrivljenih moralnih načela i sam obrazovni sustav nam je u onome što se jede:)Uzmi npr jednu strukovnu četverogodišnju školu gdje se susrečeš samo dvije godine sa općim predmetima,a potom odeš na strukovni fakultet u kojem samo driblaš ono što trebaš danas-sutra znati na poslu.Nema ni Škrca ni Samca ni Stradun se tu ne spominje,a Sarkozy-jel se to jede?
    Ma nadrobih ja svašta ovdje,možda da i mene testiraju?:)))
    Budi mi lipo pozdravljen

    avatar

    26.01.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    ma ispod tri banane nit neću pogađat :)

    avatar

    26.01.2009. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...