Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • BB (Bez Bloga)

    Da se mene pita, tvoji tekstovi bi bili obavezna školska literatura.
    Bar za područje bivše ogulinske općine.
    Bravo, Janjo!

    avatar

    24.01.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • Joka

    e Janjo vidiš naš vlak je jako dugačak ima puno vagona ali lokomotiva je jako slaba.Naslov je jednostavno mogao bit "Maškare naše maškare".Pozdrav Janjo do idućeg čitanja.

    avatar

    24.01.2009. (22:54)    -   -   -   -  

  • fran

    Šteta vremena utrošenog za čitanje. Kaj je tu pametnega? Janja...e, nisi naučil da se iz poštivanja (i drugih razloga) Bogu piše veliko B. Prema temu: odluči se da li ćeš ili ne poštivat oneg crnega koji je za mene sa malim ma kako ga zvali. Konačno, dolazi na moje da si on; popušta te taj navodni ogulinski jezik. Ne moreš vavik dobro glumiti jer su Dubrave ostale Dubrave.
    Ajde Bog!

    avatar

    26.01.2009. (13:29)    -   -   -   -  

  • Vjeko

    Konačno ,fran, dobro si primjetila, tu zaista nema ništa pametnoga, upravo o tome govori ovaj post, a ja bi mu i naslov stavio tako "Bedastoća do bedastoće "!
    Nasmijao sam se, bravo, nasmijao sam se!

    avatar

    26.01.2009. (16:29)    -   -   -   -  

  • Ive

    Pozdrav Janjo,
    lipo si sve napisala, al vidim da i tebe uvatil virus. Najpoznatiji ogulinski! Koji se zove Fran. Baš mislim kako ti lipo ide, al srećom došal nam je Fran pametovat da si ti bez veze, i svima nam je otvoril oči. Em si muško, em si iz Dubrav (samo moram pitat Frana dal iz Gornji, Dolnji, ili zagrebački Dubrav), em nemaš pojma o gramatiki... Ja bi te lipo molil, makni se, prepusti ovaj blog Franjici, jer ćemo svi pobenavit bez nje.
    Ma šalim se Janjo, samo ti piči, Franjicu koja je dežurna Hadezejka na blogovima ovaj tjedan već ćemo mi nekako izdurat.
    Pusaaaaa

    avatar

    26.01.2009. (17:40)    -   -   -   -  

  • .

    Eee, ljudi muke od ove "naše" (mislim hadezeove) France. Pa zač , France, čitaš po bloki, kad ti je to gubljenje vremena? To delamo mi ki nimamo pametnijeg posla, ki ne znamo zaraditi, ki ne znamo ukrasti, ki ne znamo praznu slamu pretočiti u povlaštenu ili invalidsku mirovinu, ki nismo zase, a ni za te, France.
    Kaj nisi davno skužila da je naša Janjo muško? Pa mi to svi znamo! Ti stvarno trošiš svoje dragocjene minute na ove bloke, pa okani nas se.

    avatar

    27.01.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Neću više nikem odgovarat da sam žensko, to nima smisla, smo ću reć, dost ozbiljno da mi to sve ima klicu šovinizma, zač bi bilo važno da sam ja muško a ne žensko, ni mi jasno ?
    Ajte bok !

    avatar

    28.01.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • ogulin

    A Janjo moja,

    Kad se već ne može osporiti ništa od toga što pišeš, onda se mora na drugi način skrenuti pažnja sa problema o kojima pišeš i ako je ikako moguće okrenuti rasprava u neke sasma druge vode.

    Samo ti dalje piši po svome...

    avatar

    29.01.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • fran

    Našla krpa zakrpu! Ti oguline nemaš pravo javljanja jer brišeš komentare koji nisu u skladu tvog nauma i okupljaš samo istomišljenike. Neki drugi rade na istome naumu. Ako komentar vrijeđa sa bilo čime osim istine neka se ukloni. Inače ne. A ti brišeš. Interesantno je za sve vas, na koje navraćam, da piše i komentiraju samo izabrani koji imaju zadatak prema vašem dogovoru opravdavati post kako bi izgledalo da je pisano sve točno. Primjerice: čitali ste svi na ogulinu moj osvrt na poduzetničke zone; brzo je zbrisan i brisan u nekoliko navrata. I vi svi to podržavate. Istina ne smije na vaše stranice. Pa da je moje i laž, ostavi je pa neka svatko tko navrati na blog pročita moju "laž". To bi bilo pošteno. Samo što u mešoljupca nema poštenja! Koristi se tehnikom da me eliminira(te) i živi u uvjerenju da je uspio! Uvjerit će se u suprotno.
    I tako mogu puno primjera nabrajati. Dovoljno je i ovo. I još jednom: nemojte me prekrštavati, nisam ni Fran ni .....već fran. Zar vam je teško prepisati? Komunjare nisu naučile puno tega!!!
    Ajde Bog!

    avatar

    30.01.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  • Ive

    Moja Janjo.Moram ti ništo povidat.Nudar ki put zeru zbriši teg Frana, Francu, frana il kao se već zove vole ki nas stalno zajebava.Ako je na njega HA-DE-ZEJ spal,onda bogme za tega HDZ-eja nikad više neću da glasa.Lej, ni me sram reć da sam im dal glas al sam sad, ki kuze od misec dani progledal. A ti moj fran ajde i Ogulin info, tamo je sastanak nepismenih.

    avatar

    30.01.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • Vjeko

    fran, nemoj biti takva, uvrijediti će se predsjednik Sabora gosp. Bebić, uvrijediti će se saborski zastupnik Ivan Vučić i mnogi drugi, oni su bili vrlo agilni komunisti, stalno na neki naćin potvrđuješ ono što želiš opovrgnuti!
    Osim toga, kao pismena i prosvjećena osoba, trebala bi znati da kod nas nema komunista a ni komunističke partije, zato nemoj ispadati neznalica i mrziteljica nečega što ne postoji!
    Zar ti nezaš konstruktivno kritikovati, i ukazivati, opovrgni Janjino pisanje na ovom postu argumentima, ne skretanjem pažnje na druge stvari.

    avatar

    30.01.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • " "

    Sad je napokon fran napisala istinu s kojom se slažem - "Komunjare nisu naučile puno tega". Bravo fran. Napokon si progledala. Obzirom da je u HDZu 80% komunjara iz bivšeg sistema, zato nam i je tako. Ti nisi bila tada jedna od njih, pa si im 90-te, sirota, povjerovala, da su oni živjeli na Marsu i bili članovi i zagovornici "Partije Zvjezda Sjevernjača na puta ka Crnoj Rupi". Mi sa ovih postova smo ih se grozili, ili barem kritizitali, i u bivšem sistemu, a ti si im povjerovala. Nažalost. Svoju. Nama je sve jasno. Ti si tek na putu osvještenja. Uživaj.

    avatar

    01.02.2009. (19:35)    -   -   -   -  

  • Joka

    Molim sve ogulince koji imaju blog da ne brišu komentare od franje,france ili francike jer se uvijek nasmijem do suza.Puno vam hvala i puno pozdrava s nadom da ćete moju molbu ispuniti.

    avatar

    03.02.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • -?-

    Franca je zbrkana i nervozna!

    avatar

    04.02.2009. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...