Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • An-tica

    vidila sam ti žar -pticu,sidi i čeka te..kaže igrala bi rukomet ako bi ti bio gol-man

    avatar

    23.01.2009. (18:52)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Dohvati se ti rukometno Žar-ptice, dok je se Duvnjak ili netko drugi ne dohvati. Vidiš, zove te da ti veselo naskače u tvoj šesnaesterac ili dvadesetarac, ili kako se to već zove. U svakom slučaju, kažu dame, da je šesterac dobar jedino kad je triput veći, kad je osamnaesterac. A izjava homo-rukomet-inteligentusa je baš primjerena toj vrsti pameti, dakle - budalaština. Mislim da su tvoji tekstovi, ovdje objavljeni, bolji od svih hrvatskih rukometnih rezultata. Tko se sjeća Horvatovih i Milkovićevih majstorija ili Žagmeštrovih golova?! S njima, tekstovima, mogu komunicirati na ljudskoj razini, a s rukometom, nažalost, ne mogu.

    avatar

    24.01.2009. (10:15)    -   -   -   -  

  • udo čoroje

    ajde, ajde, sjećaš se ti i žagmeštra. evo, siguran sam da si ga i poznavao. ni moji nisu za bacit, ali u me tek široki petnaesterac. iako, s vremenom i ljubavlju, naučih ga jezikom proširivati u dvanaesterac. i sada se zgodi, da je mojim damama, tako i žar-pičici, draži jezikom ispjevan dvanaesterac, premda nisu jošte ni osjetile kako je u njemu. može i na.

    avatar

    25.01.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Naravno da sam ih poznavao, takva je novinarska profesija, ali smo se poslije u životu izgubili. Danas ne bih prepoznao Đurđu Bjedov i Tanju Kokezu, recimo, a svojedobno smo se dobro znali. Ako me pamćenje služi, u što iskreno sumnjam, čini mi se da me Tanja jako simpatizirala. Ali to je profesija. Recimo, sjećam se Saphinih stihova, gotovo svih koje sam pročitao, ili Tagorinih, ali se doista ne mogu prisjeti Strnadovih ili Šenauerovih golova, Plećaševih ili Šoljanovih koševa, ili izvrsnih trka Milke Babović ili skokova negdašnje jugoslavenske rekorderke u skoku uvis (zaboravio sam joj i ime) s kojom sam napravio u ono doba vrlo dojmljiv intervju (primjerice, sjećam se pitanja: možete li preskočiti svoga dečka ili biste pri skoku negdje zapeli? Naravno, nije razumjela pitanje. Znala je da joj je momak visok 185 cm, a ona je u to doba preskala veću visinu, pa je odgovor svela na to.) Ah, rekla bi Žar-ptica, on u mojim očima raste sve dok me u mojoj mašti cijelu ne ispuni.

    avatar

    26.01.2009. (05:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...