Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • levant

    ne znam što reći na ovo. jedino : na dugi rok : sve se vraća sve se plaća.

    avatar

    22.01.2009. (14:41)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Kak iam hrpu posla, nisam stigla vijesti uopće gledati/čitati al ovo sam vidjela i spontano se rasplakala. Prestrašno.

    avatar

    22.01.2009. (16:58)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Na ovim prostorima život je oduvijek bio jeftin. Koliko jeftin vidi se na ovom primjeru. Ono što mene istinski straši je to što ove zakone donose ljudi. Koje su birali drugi ljudi. I sav trud ponekad dođe uzaludan, ostaje samo nada da će možda jednom biti bolje?
    A nada je za očajnike.

    avatar

    22.01.2009. (17:45)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @levant: mislim da je to samo utjeha bespomoćnih. još nisam vidjela da se nekome nešto vratilo, a ako se vrati petom koljenu, onda to i nije neka pravda kojom bismo se mogli utješiti, zar ne? :o(
    @ PartizAna: je, draga, prestrašno. pogotovo u kontekstu onoga što je ovoj naciji preče :o(
    @ Živjeti svoj život: slažem se sa svime osim sa nadom da će biti bolje. u svom kratkom životu u odnosu na vječnost, svjedokinja sam da je većina stvari otišla na gore nego što je bila prija 20-30 godina.

    avatar

    23.01.2009. (08:15)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Društvo općenito postaje sve otudjenije i agresivnije. Današnja situacija se lako može razviti u još goru. Kao, otprilike, u Londonu gdje je nož postao omiljena pratnja u večernjim izlascima mladih. Na desetine je izbodenih mladih ljudi tamo i već više preminulih. Izbodeni su i ubijeni iz čista mira, bez povoda, samo tako....u prolazu. Napadači su redovito maloljetni i organizirano društvo, uz pomoć svih stručnjaka, traži način kako tome stati na kraj. Treba pratiti njihova iskustva jer većina se zaraznih utjecaja, medju teenagerima, globalno širi, poput požara.

    Sam strah od buduće upitne egzistencije zbog nesocijalnog ponašanja više nije dovoljna brana od galopirajućeg vala nasilja medju mladima. Barem ne u Hrvatskoj.

    avatar

    23.01.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • primakka

    poruka je jasna - nema zabrane, nema kazne, znači - može se!
    čemu iščuđavanja, borbe protiv vjetrenjača, kad se pravila znaju: zakon je formalnost dok nekome iz vrhuške osobno ne zatreba promjena. za ostale smrtnike - tu su mediji koji viču, a sutra sve po starome. dokle? dok nam se djeca ne pobune poučena lošim iskustvom. a onda je to kraj i za ovu obezakonjenu državu i za ono malo morala što je ostalo u svim lukama ovoga svijeta. djecu sam odgajala za neki drugačiji svijet. pobunili su se. srećom? ne nude drugi obraz, nego prepoznaju pravila igre i tako se štite.
    bilo bi pretužno da nisam ogorčena na sustav vrijednosti koji se nudi mladima kao pravilo :-(

    avatar

    23.01.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    Simona mu sama čita gole vijesti?!?!?! Đizs kak sam to propustila? Eh, što se tiče posta, kad ja velim da treba uvest smrtnu kaznu i svu tu gamad poubijat onda svi vele da sam luda.

    avatar

    24.01.2009. (16:48)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    A što reći, osim uhvatit se za glavu i upitati se gdje mi to živimo..

    avatar

    28.01.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...