Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (70)

Marketing


  • Nikita (FTWFTN)

    Ma nabijem šupke nakurac. Polako pravda će doći na svoje.

    avatar

    22.01.2009. (09:03)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Narod je birao vrhušku, pa sad nek kusa govna. Skupa sa tobom.

    avatar

    22.01.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • domoljub

    hahaha, debilčino jedna, konju jedan nepismeni i neškolovani, kladin se da ni neznaš nabrojiti države koje su činile jugoslaviju a tu se zalažeš sa povratak u komunizam, hahaha...
    idiote jedan debilni, volio bi te viditi kako kukaš kad bi te državna vrhuška bacila u logor, ajme kakao bi plako za lijepim starim vremenima u nezavisnoj hrvatskoj, hahaha
    nadaj se ti nadaj, i plači sad nakon što ovo pročitaš, jugoslavije više nema, nema je i neće je više nikad biti a ti i tvoji drugovi plačite cijelu noć i zazivajte titov duh da vam dođe upomoć, možeš ti vrijeđati druge koliko hoćeš, ali sama činjenica da se zalažeš na povratak u komunizam pokazuje kakav si ciganski idiot, i znaš što, ti si HRVAT, PRAVA HRVATINA, i nemožeš nikako pobjeći od te činjenice, hahahahahahahahahahahahaha

    avatar

    22.01.2009. (10:53)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    domoljube, jebi si isusiča. idi i popuši bozaniču kurčinu. pojebi i brajšu. a ja ču ti se franji posrati na grob. Jebo vam bog mater prokleti pederi desničarski.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    I ja nisam hrvat več Jugoslaven. Kao i moj Maršal Tito. A ako ti se to ne sviđa, i meni i mojim drugovima slobodno možeš popušiti kurac. I čim dođemo na vlast domoljube čemo poslati na prisilan rad.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA DO SUDNJEG DANA!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (11:10)    -   -   -   -  

  • II-_-II e-nora

    Baš sam se opet nasmijala , meni je ova tvoja stranica odmah jutrom za osvježenje dana..
    a vele da si i konj postao..ha ha ha a ti ih izjeba .....

    avatar

    22.01.2009. (11:38)    -   -   -   -  

  • 68

    Ma ne smeta meni što mi je objavio ime.On nju voli i pazi na nju ali popije tri boce ''Vranca'' i raspizdi joj takvi šamar da bi i mrtvac osjetio.Ali doći će mi na udarac pa kad ga zalopatim najebao je.Što se tiće ovog teksta sve si napisao kako spada ali ova naša država sve radi kako ne treba pa se nije za čuditi.Pozdrav iz napokon sunčanog Splita.

    avatar

    22.01.2009. (13:43)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Jure je pošten i dobar a to što je on nju opizdija to je zato jer je bija pijan i popija je puno više nego što si ti napisa.Ona mu je oprostila i gotovo stavi THE END na tu priču.

    avatar

    22.01.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    a šta ga ti braniš pička ti materina, on je tebi dobar i pošten?!?! To što se stoka kretenska nalije vranca i istambura ju tebi je to opravdanje? je li? ma nabijem te nakurac tebe i njega sve fucking retardirani idioti mamicu vam pokojnu jebem. Vidio bi ga kad bi mene udario, joj kičmu bi mu strgao.
    A ti druže Petre, nemoj se naljutit molim te, ja mislim da ti je sestra malo retardirana kad ga nije odjebala. Takav problem može se riješiti samo u korijenu. Jer da moju sestru ili kčer neko tako pijan izudara pod vrancem ili vigorom, nije bitno, ja ti kažem da mu ili lopata ili tupi dio sjekire ne bi ginuo. Majka bi ga samo na slici mogla gledati kako bi ga ja uredio. Ni čuveni riječki kirurg dr. Kirin ga više ne bi sastavio kad bi ga ja rastavio. Takav je jedna najobičnija kukavica i moja partija če se prvo sa takvima razračunati čim preuzmemo vlast. Ne bi se čudio da pederčina kukavička Jure svake nedjelje ide u crkvu i sluša šta pop sere. A ti Jure ako ovo čitaš znaj samo da si kurvin sin kakvog ni ne znam kakva kučka ne rađa. Ostavi se te djevojke da te ja ne bi došao tražiti i pazi da te ne sastavim sa zemljom govno malo posrano kukavičko, tuči češ ti meni kamen mamu ti namrčim kukavičku.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Kad bi ti njega upozna drugačije bi govorija. Al za kurac je sa budalon raspravljat.

    avatar

    22.01.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Nije ju on ''istambura'' nego ju je plesnija jedan put a to je velika razlika samo si ti malo zaosta u razvoju pa nije ni čudo.Jure je ponos Vranjica, posli Luke Šemića, normalno.

    avatar

    22.01.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    brane, jebo tebi jure mater na tuđmanovom grobu. Jebo vam isus mater obojici. Govna kukavička prokletnička, trebalo bi vas strijeljati. Samo ju je "plesnija"? Joj, kad bi ga ja plesnija tupim djelom sjekire, mislim da se više ne bi digao.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Ma boli me kurac, piši šta očeš. Mi koji ga poznajemo znamo da je on dobar prijatelj i da je spasija dite od 12 godina da se ne utopi a ti ga ne poznaješ pa jedeš govna.Ja tebe i tvoje komentare ne shvaćan ozbiljno.

    avatar

    22.01.2009. (16:38)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    neš ti junaka u božju mater. A tuče djevojku. Idete u crkvu svake nedjelje ti i on? Jebo vas vaš razapeti pederski bog isus. Prokleti tovari jebem vam mater.

    avatar

    22.01.2009. (16:42)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Neš ti junaka, drugačije bi pizdija kad bi bilo tvoje dite.Ne idemo u crkvu.Vidili bi tebe bili skočija u Jadro da izvučeš nekoga koga u životu nisi vidija. Kladin se da bi ti sta i gleda.

    avatar

    22.01.2009. (16:44)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    aj napuši se kurca stoko pederska tovarska idiotska mamu ti namrčim. Ovdje ne pričamo o njegovim junačkim djelima več o kukavičkom činu jednog posranog malog smrada koji tuče svoju djevojku. I ti se s njim družiš? Kad ste retardosi na istoj valnoj duljini. Jebem vam djevicu mariju govna prokletnička tovarska.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (16:49)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    UDRIJA JU JE JEDAN PUT I NIKAD VIŠE JEL TEBI TO IDE U GLAVU IDIOTE DOBIT ĆU SLOM ŽIVACA ZBOG TVOJIH KOMENTARA !!!!!!!!!!!!!!!!! DA DRUŽIN SE SA NJIN, SVIRAN U BENDU SA NJIN, IDEN U 8 NA PIĆE S NJIN, IDEN NA UTAKMICE S NJIN, S NJIN SAN PRVI JOINT ZAPALIJA, S NJIN SAN SE PRVI PUT NAPIJA, POTUKA I ŠTA SAD ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (16:53)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    A prvi put kad si jebao, bila je to njegova mama, jelda? Samo se vi opijte. I umrite na radost nesretne djevojke i svih poštenih ljudi.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (16:59)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Ona njega voli, on voli nju. Ne, nije bila njegova mama već tvoja. Uopće nisi pošten. Neznaš ni plivat zato bi svo more da slovencima. Ti nebi virova koliko je Jure dobar i pošten i normalan i o čemu se sve sa njin može pričat i koliko on ima prijatelja. A to šta voli popit malo (puno) više , jebiga Dalmatinac je.

    avatar

    22.01.2009. (17:04)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Ti jesi lud, al moli Tita da nikad u životu ne saznaš koliko ja mogu bit lud. To je za tvoje dobro i za dobro mojih živaca.

    avatar

    22.01.2009. (17:05)    -   -   -   -  

  • Ante Pavelic

    ja sam Bog za titu...

    avatar

    22.01.2009. (17:08)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Nisi ti nego Jure Francetić a ti si kukavički govnar.

    PAVELIĆU KUPIT ČU TI FIČU
    A MERCEDES SVOME FRANCETIĆU !!!!

    avatar

    22.01.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Veoma sam se usrao od infantilnih prijetnji izmišljenih likova. Brane, Jure, Pavelič (i ovaj i onaj) jebite si svima kukavičku majku kreteni jedni jebeni pička vam božja materina tovarska. Hajduk vam je govno, a ne klub stoko jebena prokleta. On voli nju - da ju voli, ne bi je izmlatio. Ovako je najobičnije kukavičko govno i da je to napravio mojoj sestri kažem ti da bi mu tupi dio sjekire več odavno postao jedan od osnovnih i glavnih anatomskih djelova mozga. Jebo ti on mater da znaš, kad ga toliko braniš. Hrpa jebenih imbecilčina tovarskih, kukavičke pičke koje udaraju slabiojeg od sebe, po mogučnosti žensku! Niste vi nikakvi dalmatinci, vi ste najobičnije hercegovačke pederčine. Dabogda vam se poljud urušio, zajedno sa onim ruglom spaladfium arenom. Šta vam nisu pukle one tribine jučer pa se niste svi poubijali mamu vam nakaram bolesnu od sifilisa. Pičke smrdljive gnjusne kukavičke krepajte.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!

    avatar

    22.01.2009. (17:20)    -   -   -   -  

  • Brane (a di san doša)

    Izmišljenih ??????? Pojasni.

    Zadnji put ti govorin: nije ju izlatija več plesnija jedan put.

    Hercegovac - to neču niti komentirat nego ču se samo smijat.

    avatar

    22.01.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Vidim ja da si ti njemu to oprostio. A kad bude tvoju mamu plesnija? Ja bi ga na tvom mjestu za kaznu naguzio da to napravi. Zapravo možeš, kad ste pederčine. Možda niste hercegovačke, ali pederčine jeste. To ste još u osnovnoj na vjeronauku sa popom. Pop izvadi alat, a brane i jure obrađuju oralno. Amen.

    avatar

    22.01.2009. (17:27)    -   -   -   -  

učitavam...