Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Davorove novosti

    Mali pocjetnik za sve.
    DT chat sa Drinom je ove nedjelje (25.1) u 17:30 po Hrvatskom odnosno u 11:30 po Ekvadorskom vremenu. ( www.zrno.fsb.hr/dt/chat ).
    Bila je ideja da se stavi ranije ali u razgovoru u urednistvu odlucili smo da je 16 sati ipak malo prerano za nedjelju.
    Svi ste pozvani.

    avatar

    20.01.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • mvko

    Pjesme su prave! Ne znaš koja je bolja! Valjda si sada već stigla na svoje odredište.
    Pozdrav

    avatar

    20.01.2009. (20:14)    -   -   -   -  

  • osmijeh1

    Drina.........sunce moje.......lipo.........

    avatar

    20.01.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Bog s tobom Drina! Primio sam obavijest s bloga MVKO o fotografijama na postu ispod ovoga, gdje si na Zidu obitelji ispisala poruku koja će s ostalim zapisima biti darovana Papi. Iako na svom blogu objevljujem vlastite radove i umotvorine, ovoga puta bih napravio iznimku, pa bih, ako nemaš ništa protiv toga, uz pjesmu "Obitelj", kad za to dođe vrijeme, kao ilustraciju stavio fotografiju s tvojim tekstom.
    Želim ti ugodno hodočasničko putovanje sa željom da te još više približi pragu stvarnosti nebeske, da u radosti druženja i ljepoti doživljenog prepoznaš snagu Duha Svetoga i još više otkriješ svjetlost u sebi i oko sebe, proplamsaje što dopiru iz cjelova novoga neba i zemlje. Ostanimo u zajedničkim molitvama i zagrljaju Ljubavi!

    avatar

    21.01.2009. (16:15)    -   -   -   -  

  • FRANJEVAČKI PUT

    konačno sam našao vremena za obnoviti blog.. pa svrati koji puta... mir ti i dobro ostavljam..

    avatar

    22.01.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala vam svima! Franjevacki put - dobro dosao nazad! Medjugorski glas, nema problema, koristite sve sto vam se cini zgodno i poticajno! Vidimo se na Davorovu chatu u nedjelju, pozvala sam mailom i s. Ljilju, kojoj je bas taj dan i rodjendan, pa ako uspije doci na chat, mozemo joj uzivo ce(s)titati : ) Obzirom na situaciju oko p. Luke, nisam sigurna kako ce biti s njegovim dolaskom, ali vjerujem da ce Robi dati sve od sebe! A p. Luis, koji me u citavom Meksiku i ovom hodocascu, fascinirao najvise od svega,(sve ove dane ne mogu prestati slusati njegove pjesme i novi cd...) cini se da je u Ekvadoru vrlo poznat, sve sestre CMO znaju za njega, za toga isusovca koji pjeva, i puno radi s mladima, te mi se doista cini da sam nabasala na nekog ekvadorskog - p. Luku! I da ce to, ako Bog da, biti pocetak jedne krasne nove suradnje! Veliki pozdrav, Drina

    avatar

    22.01.2009. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...