Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • funky business

    Evo jedva sam pročitao ovu "bolnu" raspravu, iako je skraćena verzija nije puno pomoglo, ali barem je zanimljivo :) ali mene u biti zanima koja je misija HBO i kako se hdz-ekonomija upetljao u to? Možda sam totalno out of time s ovim pitanjem ali nažalost nisam u tijeku događanja

    avatar

    20.01.2009. (02:17)    -   -   -   -  

  • šarli

    Zvone, meni se isto čini da se previše pažnje poklanja destruktivnoj osobi. Pozdrav!

    avatar

    20.01.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    A što da ti kažem moj dragi šarli :-(. Možda si stvarno u pravu, a opet, nekako se mislim da na internetu ipak treba reagirati jerbo smo kao svi "jednaki" i ukoliko ne reagiraš, misliti će drugi da si ostao bez argumenata.

    Vrlo tricky situacija za koju nema univerzalnog pravila, ali mislim da ovo ipak nije bio (skroz) promašeni potez :-)))

    avatar

    20.01.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    HBO ili produžena ruka SDP-.a i vječitih gubitnika tranzicije, kako se to popularno kaže u susjednoj i demokratskoj nam Srbiji, ta organizacija podržala je propalu, katastrofalno izvedenu facebook revoluciju zdrženih komunističko-fašističkih snaga, KLEČAK-RAJH. ( kao honorarni novinar imao sam tu nesreću pratiti taj prosvjed, šačice ljudi ), baš kao nekoć tridesetih godina prošlog vijeka dvije promašene ideologije našle su platformu za suradnju, da ne govorim o pravom medijskom linču na obitelj ŠTENGL, od strane vukovarac.net, kojeg isto podržavaju " seratori " onda kad čovjek i hrvatski branitelj te bivši zatočenik srpskih koncentracijskih logora reagira tužbom da zaštiti svoj integrititet ( jer to je demokratsko pravo, posebno kad vas netko nazove " gospodarem života i smrti " a kad za to treba podastrijeti dokaze na sudu, šuti kao zaliven, jer jasno nema ništa konkretno osim " lajanja na mjesec ", onda to HBO ili ti skup nekoliicine koja si je umislila da predstavlja sve blogera a u suštini je skup interesno vezanih frakcija sa istom zvijezdom vodiljom, staje u obranu tog lika i još to proglašava napadom na slobodu medija, nevjerojatna je glupost ljudska ), HBO, prodavači magle dignu se na sve četiri noge. Ta organizacija ne predstavlja nikoga osim svojih članova a njih je manjina, predlažem da im banac bude predsjednik, čičak kolovođa a don grubšić svjetionik u tunelu i počasni član. DEMOKRATIZIRAJTE SE MALO, PA ĆETE MOŽDA, TEK MOŽDA PREDSTAVLJATI NEŠTO VIŠE, OSIM VEĆ NAVEDENOG.

    avatar

    22.01.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  • čitateljica

    ja sam uvela HBO ali sam ga prestala plaćat jer su ukinuli Discovery chanel

    avatar

    22.01.2009. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...