Komentari

chica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kolumne drugog kruga pakla

    Hej. Potpuno te razumijem...i istina je, požalit ćeš kasnije, no nemoj raditi nešto što ti ne odgovara... Jer, je li bolje da se pretvaraš pred njom da si nešto što nisi, kako bi vodile što bolji razgovor, ili da budeš iskrena prema sebi, pa da niti ne dođe do razgovora? :)
    A što se mojih tekstova tiče, iskreno, pišem stvari koje mi se doista događaju, no prikazujem ih ipak na drugačiji način - u smislu osjećaja. Jer sam odavno već potpuno...odrvenjen. Ni više, ni niže. Događale su mi se grozne stvari proteklih mjeseci, trebao sam biti na tabletama za smirenje, no prirodna smirenost se odlučila ugostiti u meni. Nema sreće, nema tuge, pa ih umjetnim putem stvaram u tekstovima ;)

    avatar

    19.01.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • Borja Dvolik

    Kužim te... Ja tatu nemam od devete godine, nešto je pokušavao ko fol glumit roditelja al to je bilo prozirno, pa se povuko. I ponekad se sjetim njega i bude mi žao. Ne njega nego šta smo mogli biti, tata i kćer, tandem... A onda si razmišljam, ako se ponaša tako kako se ponaša, ne bi mi nikad bili tandem. Kad umre (ako to saznam) onda ce mi biti zao. I to je prirodno, tako idu stvari...
    Drži glavu gore, nekako ti idu sranja u životu vidim, al bitnan je onaj centimetar iznad površine. Čuvaj se:) I očekuj još posjeta:)

    avatar

    19.01.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Izgleda da su mehanizmi odbrane odradili svoj posao, što se tiče pokojne bake..

    A vidi, ja na tvom mjestu ne bih toliko pažnje posvećivala činjenici da je to BAKA. Mislim, ako tebi ona ne odgovara kao osoba, jebiga.. ako misliš da nije vrijedna tvojeg vremena, onda joj ga nemoj posvetiti. Nema se smisla živcirati oko toga samo zato jer ti je baka..
    Ali opet, možda bi joj trebala dati drugu šansu, šta ja znam. Vidi, ja sam ovih dana u nekim pacifističkim filmovima, ali sam svejedno uvjerena da će svaki čovjek moći naći svoj mir jedino ako ga bude našao i sa svim drugim ljudima.
    No opet, i ja sam licemjer, jer sa ćaćom sam u .. žnj odnosima..

    avatar

    20.01.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...