Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Vidiš, nedavno sam i ja raspravljala o evoluciji i postojanju iste. Jednako ostala šokirana činjenicom da itko može osporavati evoluciju i kakve to veze ima sa vjerom?
    To me užasava jednako kao kaj me užasavaju rasno-spolne i ine predrasude.. Mislim, ne mogu vjerovati da ljudi stvarno vjeruju u to :-)).
    Je i Zemlja se okreće oko Sunca jer to piše u Bibliji :-)).
    Možeš to iskoristiti k'o argument u idućoj raspravi sa dotičnom. Koliko se sjećam, Joshua je svojedobno, kad su Židovi pljačkali neki grad, rekao: Stani Sunce. Kako bi, jer je padala noć, mogli vidjeti kaj pljačkaju.
    Rečenica zbog koje su spaljeni Kopernik&Co. Naime, da se Zemlja okreće oko Sunca, onda bi već spominjani Johua rekao: Stani Zemljo :-)))))))))))))))).
    Stani pameti :-)))))))))))))))))))))))).

    avatar

    17.01.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • twolostsouls

    (ON) Sve u svemu... TI si u potpunom pravu i podržavam te.... Znanstveno gledajući drš se Darwina, al trebalo je i veliki prsak nešt pokrenuti a to je bio bog (bio to Jahve, Višnu, Zeus, Kosmos, Kaos, Johntra Volta ili neka treća sila)... Ma da je bio i neki foton koji je prdnuo i pokrenuo sve to, SVE, treba mu se diviti apsolutno i štovati ga i biti mu zahvalan kako god ga zvali... Zato ja ne razumijem ljude koji su zadrti protiv vjere ili one koji su zadrti protiv znanosti... wtf... jing i jang, sivo (ne crno i bijelo) , ravnoteža... u svemu pa tako i na tom području...

    avatar

    17.01.2009. (23:55)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Da li je itko primijetio jednu sitnicu? Riječ je o teoriji evolucije... teoriji... a teorijama se može i ne mora vjerovati, odnosno, može ih se i osporavati.
    Iako, to je tako dobra teorija, da ju je teško zamijeniti nekom drugom još luđom, a učinkovitom teorijom.
    Molim, moje znanje o napretku teorija ovoga ili onoga je na razini osnovne, u najboljem slučau, srednje škole, što znači da se moje znanstveno znanje kreće u većini oidručja negdje oko 1987, što je zaostatak od, hm... 22 godine... pa onda... ovaj... uostalom...
    Dok me Darwinisti nisu gađali nečim, a anti-Darwinisti počeli uzdizati u nebo (što će reći dok me nidu ustrijelili pa uskrsnuli), izričito sam pro-evolucionist ili štogod, uz ograničenje da još uvijek ne vjerujem da je čovjek potekao od majmuna... previše smo majmunasti da bi bili na evoluciono višem stadiju...

    avatar

    18.01.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • draška

    ajme gledala sam i ja segala, sve čekam da ga vidim u ulozi crnca već jednom, bilo bi vrijeme, sve drugo je odglumio:))
    a ta ženska, omg, nisam nikad mislila da ću znat nekoga ko zna adventista.....bože dragi, pa koliki ona ima IQ??ima li ga??
    a što se tiče tvoje kolotečine, aj, ti je imaš, ja ne mrdam i umirem od dosade, ko ti prošle godine..ah ah, bit će bolje:))

    avatar

    18.01.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Heh dobro je da je jedna od tri spomenute stvari na početku posta bila živa :-)))) A oko one druge stvari... Raspravljati o vjeri i znanosti u istom razgovoru mi je totalni oksimoron. Bez uvrede ikome, ali vjera se zove vjera s razogom. Dakle ti u nešto vjeruješ, to ne mora nužno bit dokazano i/ili stvarno. Mislim ja vjerujem da tamo nekud ima inteligentnog života, pa nismo do sad vidjeli nekog dokaza za to. Osim ako odsudstvo ne kontamo kao dokaz, ali nećemo sad u to :-)))). Kad se nešto dokaže onda više u to ne treba vjerovat, vjera u to postaje besmislena. Dobijemo znanje i činjenicu, pa vozimo dalje where no man has gone before :-))))

    avatar

    18.01.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • Ayzis.

    ja volim onaj film u kojem steven izvuce kreditnu karticu i prereze grkljanje trojici bad guysa koji ga onako podmuklo napadati.

    dobijem histerican napad smjeha na tu scenu.

    avatar

    25.01.2009. (04:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...