Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mamaF

    eh,baš sam te se sjetila sinoć i rekla tatiF za koga li ćeš ti navijati:).nije imao pojma o čemu govorim-a meni se nije dalo objašnjavati....pozdrav od ekipe 5F...naravno da pratimo prvenstvo ........ :))

    avatar

    17.01.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • klodica

    @mamaF: hehheh jučer sam dobivala poruke od svih na mob s pitanjem za koga navijam :)))....ali, naravno da za naše navijam...samo želim Korejancima bar srebrnu medalju :)) a nama zlatnu....

    avatar

    17.01.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Otvorenje na zalost uopce nisam mogla vidjeti. A brat je rekao da je steta sto je Koreja izgubila, jer su zaista odlicno igrali. No, sretni smo da smo ipak pobjedili, iako se ne mozemo bas pohvaliti. Njemacki komentator je takodjer samo spomijao tog jednog igraca. Ni meni se to ne svidja, niti se pokazao kao tako dobar i za reprezentaciju tako bitan igrac. Nadam se da cemo se sada bolje pokazati na prvenstvu.

    avatar

    18.01.2009. (11:37)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    ma nakon 5 minuta otvaranja, mi okrenuli program.. tragedija..a o snimanju i prijenosu RTL-a, sačuvaj nas bože.. koliko god ne volim baš HTV, sad se vidi zašto toliko plaćamu svu onu njihovu mašineriju i kako su sagradili važno iskustvo i ipak znaju što rade :)

    avatar

    19.01.2009. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...