Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


 • markiz

  Kuharice kuhaj bolje, da te gazda ne zakolje.

  avatar

  16.01.2009. (20:44)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Hahahhaahah...
  A čuj, ne bi me pohvalio zato što sam pronašao kako se te zidne kuhinjske risane (vidi Radovan Ivančević, pisati, risati...) krpe zovu?
  Zvao sam jednog renomiranog hrvatskog književnika ne bih li se raspitao, pa ni on nije znao (drijemao je, doduše, što ga unekoliko opravdava).
  Kad sam ga nazvao da mu kažem za zidnjake, on mi je pak odgovorio da je pronašao naziv za dnevnu sobu, kako su je nekoć zvali: paradna soba.
  Paradna soba!
  Odlično.

  avatar

  16.01.2009. (20:50)    -   -   -   -  

 • prokontra

  Ono mi se čini da bi ga današnja gay populacija slavila jer je već tada, crtajući krpu, dao dosta za njihovu stvar. Naime, ovo me živo podsjeća na čovca s velikom kitom i mrkvom u guzici.
  A o Džamonji, kao i o Krleži, kao i o Gotovcu, kao i o mrtvima - sve najbolje. Bilo ih je svugdje, a sada su nigdje...

  avatar

  16.01.2009. (21:14)    -   -   -   -  

 • Marole

  Što je Dule po nacionalnosti, ako smem da pitam, lično me interesuje?

  avatar

  16.01.2009. (22:53)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Po majci Makedonac, a po ocu Hercegovac, kako je on rekao. Znači Hrvat.

  avatar

  17.01.2009. (00:30)    -   -   -   -  

 • cveba

  ..ee moj Marole, Dule je po nacionalnosti bio ekser, narafski !

  avatar

  17.01.2009. (01:56)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Lijepo. Zadovoljan, hvala.

  avatar

  17.01.2009. (08:07)    -   -   -   -  

 • markiz

  Ne znam što je zidnjak,
  ali zato znam što je zornjak.

  avatar

  17.01.2009. (09:18)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Kad smo kod preminulih(a u zadnje vreijme prečesto jesmo, ili je tako u svako vrijeme?), evo čitam u Slobodnoj Dalmaciji da je umro i Bogdan Tirnarić. Koliko je whiskya proteklo kroz njega, dobro se i držao. U svakom slučaju, bez obzira na sve, veliko novinarsko i publicističko ime, a Coca-cola art je knjiga kojoj se uvijek s guštom vraćam.

  avatar

  17.01.2009. (10:06)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Svijete, baci pogled na Kotlove - linkovi na lijevoj strani - pa klikni Sućutnik. Dojma sam da će te silno veseliti taj blog.

  avatar

  17.01.2009. (11:14)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Kizo, barem neka korist od ranog dizanja.

  avatar

  17.01.2009. (11:14)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Ma nije, nego eto, mišljah da je Bogdan zaslužio bar taj komentarčić. Evo, vraćam se hitro među žive, s osobitim zadovoljstvom!

  avatar

  17.01.2009. (11:47)    -   -   -   -  

 • Marole

  Ja bih post o Mugabeu. Čovek upravo ulazi u istoriju tj u Ginisa. Potući će svjetski rekord u novčanicama s najviše nula. I to rekord s ovih prostora.

  avatar

  17.01.2009. (12:26)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Ja još imam negdje novčanicu od nekoliko milijun (ili čak milijardi) jugoslavenskih dinara iz 90-tih, s likom Đure Jakšića. Za nju si mogao kupit, pa valjda kockicu germe. A Mugabea se sjećam sa Titovog sprovoda, kad se shrvan tugom i boli, nekoliko puta vraćao do odra pozdraviti starog prijatelja.

  avatar

  17.01.2009. (12:48)    -   -   -   -  

 • markiz

  Kroner svoju omiljenu novčanicu skriva u jastuku. Svake večeri kad mama ode na spavanje kradom je vadi kako bi zažvalio svog idola Đuru Jakšića koji mu pomaže da se prisjeti vremena u kojima je kockica germe bila sasvim dovoljna za fermentaciju u njegovoj stražnjici. Sve to iz okvira slike tužno posmatra izraubani Alija, udarnik s kojim se alkić igrao prije nego što si je vibracijskim čekićem oštetio analnu opnu. Tito je zadovoljan takvim razvojem situacije. On negdje iz vječnih lovišta gleda svog uhatog pionira i drka.

  avatar

  17.01.2009. (16:40)    -   -   -   -  

 • prljava igra (!)

  a Ki jebe Zo - ru...
  Aurore

  gledajuci ovaj uspeli zidnjak, razmisljao sam o umetnichkom delu u dobu reprodukcije, kao i tome;
  a) da li se gospon Dzamonja zajebavao sa zidnjacima,
  b) ili je ih zavaljivao na pijacama (pardon moi - piacama)?

  cirilichni zidnjaci koji su meni ostali ukovani u secanju, sada pozuteli, nikada prani - uprkos tonama zdimljenog teshkog, soc-realnog duvana i udarnichke kuhinje - bili su svakako kvalitetnije odradjeni (mashinski i masovno), ali zasigurno nisu imali estetski dodir Dzamonjinih.

  ps
  dobra mu je ova fora sa zenom koja ljubi i kuva svog mushkarca.

  slava mu.

  avatar

  17.01.2009. (19:07)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Markiže, trljala ti ženu germu u anus tvojoj kopiladi, umjesto posljednje pomasti....

  avatar

  17.01.2009. (19:24)    -   -   -   -  

 • markiz

  Zovem se svijet u boci

  Rođen sam analno. Majka je burno reagirala kad je vidjela sluzavu nakupinu smeća koja je iskapala iz njezina debelog crijeva, nakon čega je pobjegla glavom bez obzira i skončala život spektakularnim skokom u rijeku. Otac smetlar, koji je zbog ablacije retine uskoro ostao bez oka, nije mogao pratiti odrastanje svog ogavnog bića onim drugim, staklenim okom. Rastao sam u pandžama lokalnog pedofila koji me uputio u otajstva sodomije kada je pripustio svojeg ljubimca tvora u moj, već isluženi, ćelavi čmar. Takve su aktivnosti nesumnjivo utjecale na moj životni poziv seoskog učitelja koji mlađim školarcima, tijekom velikog odmora, pokazuje svoju gnjilu analnu brazdu u zamjenu za topli sendvič. Zbog neprestanog sudaranja s golemim životinjskim udovima na seoskom imanju djeda Milorada, rano sam ostao bez usana pa mi je lokalni veterinar na to mjesto prišio zečji sfinkter. Imam govnasti ten, zmijoliki pogled, prištavo lice i nosinu koja strši poput slonovske kurčine pred parenje. Mojom fotografijom uglavnom možete plašiti djecu predškolskoga uzrasta u vrtiću. Inače sam dobar kao plijesan na kruhu i nemojte se ljutiti što sam se nepozvana zaletio na patologiju.

  Uhato smeće

  hoj, la, laaa

  avatar

  17.01.2009. (20:25)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  @Markiže, simpa pričica, hvala. Uživo sam još ružniji. Jer to iz one tvoje antologije "Sve što trebam znati, naučio sam još u vrtiću". ?

  avatar

  18.01.2009. (09:46)    -   -   -   -  

 • markiz

  Molim, opalim te golim.
  Ta priča je klasik, ali ne Milenko Jergović.
  Drago mi je što ti se sviđa,
  dugouško.

  avatar

  18.01.2009. (10:34)    -   -   -   -  

 • Tinolovka

  oprosti, ovaj komentar sam ti ostavio kod božićnog posta, naime nisam često na blogu zbog drugih obveza ali mi je onaj post zapeo za oko, pa ako nije problem, unaprijed hvala.

  Sa zakašnjenjem ti želim sve najblje u novoj 2009. godini, no morao sam ovdje ostaviti komentar na fotkama naime vidim velikog novinara ROMANA BOLKOVIĆA, pa me zanima zašto nema više njegove kultne emisije " DVA U DEVET " SVAKI PONEDJELJAK? JEDNOSTAVNO JE NESTALA SA MALIH EKRANA OTV-a, hvala na odgovoru, jer tu emisiju voli moj otac i sad pogleda poneke snimke tih emisija iz tog vremena, a i ja pogledam sa njim, bila je to duhoviti, brza emisija sa svim gostima bez cenzure.

  avatar

  18.01.2009. (12:17)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  hvala što si ovu simpatičnu šalu podijelio sa nama, ovaj kroki je krasan životni detalj koji o umjetniku i njegovom duhu govori mnogo. sigurno ti je bilo drago viteže tužnog lika ;0)

  avatar

  18.01.2009. (17:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...