Komentari

nacrtani.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • prokontra

    Psi laju, Židovi prolaze.

    avatar

    16.01.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • Đus

    još kad bi komentator iznad odustao od retorike koja ne drži vodu, a kaže da se ovakvim postovima samo mrziteljima radi reklama... a ne shvaća da se ovdje ne radi o lošem smislu za humor, niti perverznim seksulanim sklonostima, već POZIVANJU NA UBIJANJE.
    nego, kako se uduđiš išta reći protiv židovske politike?? mora da si ustaški krvolok, pavelićeva desna ruka, hitlerov miljenik i šta ja znam šta sve ne... sram te bilo što se uopće usudiš dovesti u pitanje takvo nešto! fuj, fašist jedan...
    nećemo mi prijatelju nikad na naslovnicu ovim tempom. šmrc.... :)

    avatar

    16.01.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Joj, nemoj da te Feby pročita... Odmah će te božjim snajperom kroz monitor, nacistu jedan najobičniji , kako se usuđuješ!!! :)))

    avatar

    16.01.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • Đus

    dotična je vidim zabranila komentiranje. kao da nije dovoljno smiješno da se u posljednjem postu poziva na inteligenciju...
    vidim da na vrhu citira 38. članak Ustava. zanimljivo, 39. članak istoga kaže: "Zabranjeno je i kažnjivo svako pozivanje ili poticanje na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti".
    citira i Jergovića, naravno, iz konteksta. zanimljivo kako nije citirala ovaj dio: "Trebalo bi napokon preštampati i intervju koji je Ariel Sharon, malo nakon Srebrenice, dao beogradskom Telegrafu, a u kojem general savjetuje srpsku vojsku da bude što brža, efikasnija i odlučnija, jer svijet neće dopustiti da stvar traje predugo."
    i nitko da tom izrodu stane na kraj! toliko o Hrvatskoj i vrijednostima za koje su izginule stotine HRVATA...

    avatar

    16.01.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • Protiv nasilja

    i u hrvatskoj su srbi gadjali bolnice i tvrdili da su u njima "ustase"koji ih gadjaju i ni traga od pacijenata i lijecnika. zanimljivo je da sam imala priliku na svoje oci vidjeti jednu takvu hrvatsku bolnicu, izmedju dva napada i uvjeriti se da u njoj nema niti jednog vojnika vec samo civili i to ranjeni i oni na izdisaju, kojima su u podrumu bolnice lijecnici pokusavali spasiti zivote. a da, to uzivo izgleda gore nego na ovim slikama koje vidimo iz bolnice u gazi....ljudsku patnju je tesko gledati a kolega me tada samo potiho pitao da li da me izvede van jer sam navodno zelena u licu. neki kao da ne vjeruju kad citaju ovakve tekstove (kao npr. ovaj o bolnici u gazi) ili video filmove. feby za takve stvari tvrdi da je to objavila al-jazeera pa eto to valjda nije istinito vec namjesteno. one silne lesine palestinske djece ili ljudi koji pate. a meni ove slike samo vrate sjecanje na onu jednu malu hrvatsku bolnicu negdje blizu prve linije fronte, svu izresetanu od pogodaka srpskih tenkova. i znam da su ove recenice samo jadni izgovori napadaca da ustraju u svojim napadima na sve pokretno i nepokretno....

    Mare

    avatar

    16.01.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • missillusion

    To što rade je stravično,svatko tko ima imalo mozga i srca se zgraža ali još je stravičnija njihova propaganda, međutim primjećujem da se neki jako brane od istine kao naša blogerica Feby koja je valjda zabranila komentare da joj ne dođe do glave da se svakodnevno ubijaju nevina djeca i civili. Ako to nije bijeg od istine, onda ne znam što jest. Da nije toliko tragično bilo bi komično, taj njezin "otpor".

    avatar

    16.01.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Trenutno je na PressTv-u live prijenos izvanrednog sumita arapskih zemalja (sa manjim prekidima)

    www.presstv.com

    Stvar postaju jako napete.

    avatar

    16.01.2009. (15:17)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Hmmm, završilo je. Možda kasnije nastave.

    avatar

    16.01.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • Wall

    istina je, da ne bombardiraju ž'idovi', kao što nisu ni ubijali-granatirali 'srbi', 'hrvati' , 'nijemci'...
    ubija, uništava,napada, pravi zločine zločinačka Država Izrael, čije rukovodstvo treba izvesti pred međunarodni sud zbog zločina protiv čovječnosti, zbog genocida, zbog pokolja nad civilima, djecom, zbog napada na bolnice, škole.... a plaćenici koji ubijaju isti su kao i plaćenici koji propagiraju, štite, maskiraju, manipuliraju javnošću...Goebbels možda nije puno ubio svojiom rukom, ali svojim propagandističkim (ne)djelima jest. Mislim da je Feby i njoj slični u toj kategoriji.

    avatar

    16.01.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  • hemicar

    A NJEGA KO ŠLJIVI JELI???

    avatar

    18.01.2009. (18:17)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    @hemicar: Rađe pitaj feby, ona kaže da je 300+ poginule djece u napadu izraela, koloateralne žrtve, pa ne znam zašto i njega ne bi uveli u tu grupu? Ja sam već prije rekao da je meni žao svakog djeteta koje padne za ideale zaluđenih odraslih. Pametnom jednom dosta.

    avatar

    19.01.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...