Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mvko

    A stvarno si sretnica, od Boga odabrana za velike stvari! Kakva čast predstavljati tamo i svoju domovinu! Šteta što to nije danas 15. siječnja tj. na dan međunarodnog priznanja Hrvatske.
    Odradit ćeš ti to za 5!

    avatar

    16.01.2009. (00:21)    -   -   -   -  

  • EuM

    Najava posta:
    "Nijedno doba kao ovo nije bilo toliko
    odijeljeno od Krista niti je toliko trebalo Krista".
    I zato, odjeljenost od Gospodina neće dugo trajati,
    te Kristov dolazak njegovi vjerni neće još dugo čekati".

    Dolazim po tragovima...poz...i BB

    avatar

    17.01.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • mvko

    Jedva čekamo da čujemo kako je prošao defile i predstavljanje! Ana Blažević ti je silno željela poslati narodnu nošnju, i to šestinsku, ali sam ju uvjerila da bi to stiglo tamo najranije za neka dva tjedna. Čak je i ona čitala tvoje postove, premda nema ni kompjutor, ali je bila kod Nade i kod nje čitala. Jako ju zanimaju i one kateheze prvih dana - rekla sam da će sve saznati i vidjeti slike kad stigneš do nekog sigurnijeg internetskog priključka i kad budeš imala malo više vremena.
    Sad si vjerojatno već negdje u autobusu za svetište Guadalupe. Predstavi nas sve i Gospi Guadalupskoj !
    Kako uspijevaš to sve i isfinancirati?

    Nek te prati zagovor velikog misionara, (znaš već koga, zar ne?) - sv. Pavla.

    avatar

    17.01.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga Zdenka, puno ti hvala za sve! Evo cini se da smo bas istovremeno online, ja ovdje u podnozju gudalupskog svetista, gdje sam uspjela oranizirati i nocenje (uz pomoc Misionara Majke Terezije, u jednom kluzurnom samostanu sestara Bezresng Zaceca!) Vise detalja, prvom zgodom, budite uz mene i dalje, vase molitve mi nevjerojatno puno znace, i kao cudom otvaraju sva moguca i nemoguca vrata ovdje! Cula sam se i s don Marinom, koji je isto obecao pomoliti prvu krunicu za mene i sve nase nakane, ali necemo se uspjeti vidjeti...Narodnu nosnju dakle jos nemam, ali smisljam kombinacije sto i kako...Sto se financija tice, svaka kapljica je i dalje dobro dosla na moj PBZ racun: 3201061717! A uz sitne suvenire, za sve vas koji ste me dosada i na taj nacin podrzali, svakog osobno cu posebno ponovo prikazati pred Gospom Guadalupskom, sa svim vasim nakanama i potrebama! Upravo krecem ponovo pred njenu cudesnu i cudotvornu sliku!!! Jos jednom hvala svima!

    avatar

    17.01.2009. (18:34)    -   -   -   -  

  • king

    predivan poost

    avatar

    17.01.2009. (20:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...