Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (144)

Marketing


  • 68

    I ja sam nekad bio Torcida ali od 2006 sam se razoćarao i od tada me nema na poljudskom sjeveru.

    avatar

    15.01.2009. (19:08)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    ej druže 68, mogao bi ti sa drugovima podijeliti eventualno znanje o nekima od ovih gore navedenih. Možda znaš kojeg. Imena nas u principu ne zanimaju, ali godine obavezno. Pa naravno da si se ražalostio kad su to đubrad kakve majka ne rađa. Aj drugovi, jebite im majku.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    15.01.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • 68

    Ma razoćarao sam se jer je Hajduk igrao katastrofalno.Pogledaj video na youtube ''torcida split flares'' pa ćeš vidjeti belaja i huliganstva.A o vlasnicima ovih blogova nemam pojma ništa.

    avatar

    15.01.2009. (19:37)    -   -   -   -  

  • Johnny Trenk

    čuj nije da sam tolko zagrižen za komunizam i sve to al ću rado oštrit moje psovke na navedenim blogovim

    avatar

    15.01.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • zajebant

    A jel može u suprotnom smjeru?
    Jebo vas ćaća komunjarski!
    Živija Hajduk! Naprid Torcidaaaaa!

    avatar

    15.01.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    Zajebant-Jebem ti božju strinu u sarmu zamotanu.Kaže:kada umren umotan u bilo-kakva patetika i ljigavština.Druže Kobo vidio sam gore navedene linkove i mogu vam reći da niste mogli naći veće gadosti.Trbuh me zabolio od tolike gnjleži.Jebem im krilatog Isusa kukastog.Mrzim navijače.Mislim da je onaj židov umjetnička duša i da se prijateljski javio pa mislim da mu treba dati drugu šansu.Bar nije fašista iako nije ni komunista.U svakom slučaju:ŽIVIO MARŠAL TITO!

    avatar

    15.01.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    SKPJ, lako za to što je on Židov!!! Ne smeta mi to, i Židovi su naša brača, i za njih se Tito borio! On je cionističko govno koje podržava klanje nedužnih Palestinaca! A znamo kakvo je mišljenje drug Tito imao o cionističkoj đubradi.
    Puna podrška Palestincima u borbi protiv cionističkog fašizma!!!

    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    15.01.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • Johnny Trenk

    e zajebant: NEMOŽE U SUPROTNOM SMJERU!! jer tito je bio sve i svašta al definitivno je bio najbolje što je hr imala i što će imati (jebem ti zvonimira i njegovu kletvu ilitiga hrvate).... ugl da BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA SKPJ IMAŠ GENIJALNE FORE

    avatar

    15.01.2009. (21:01)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    Da,tu ste na žalost u pravu i moraću se potpuno složiti sa vama.ŽIVILA SLOBODNA PALESTINA,DOLE BANDA CIONISTIČKA,ISTREBLJIVAČKA! Još bih samo objasnio ovim tovarskim parazitima da ja opće poznato da su navijači Partizana najjača navijačka udruga u cjeloj europi,što su im priznali čak i Engleski navijači koji važe za jedne od jačih.Nekada davno sam i ja navijao za P.F.C. ali sam naravno odustao kad sam vidio šta rade,banda kukavička kao i svi ostali.Istuklo je njih desetak nekog jadnika kome je poslje toga otpala kosa i obrve od šoka i traume.Mrzim kukavičke navijače jake samo u čoporima. A čuo sam i da su silovali bivšeg vodju torcide Parangala. Nadam se našoj skoroj pobjedi pa da počnemo sa preoravanjem svih stadiona i odvodjenjem zaludjenih navijača na doživotne radne akcije uz svakodnevne batine.ZIVIO MARŠAL TITO!!!

    avatar

    15.01.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • Johnny Trenk

    ma jebo ja njih u pičke!! ja bi na njima testiro ljekove i koristio i za istraživanje ljudskog organizma (na živo naravno, he-he)

    avatar

    15.01.2009. (22:18)    -   -   -   -  

  • 68

    Druže Koba nije mi niti malo smiješno to što si ispisao po ovim blogovima jer sam i ja nekad bio Torcida i volio sam Hajduka i ja sam sudjelovao u trganju ograde da bi cijeli sjever mogao ući u teren i ponosan sam na te dane iako su iza mene zato si me silno razočarao.

    avatar

    15.01.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Duže 68, žao mi je ako sam te razočarao. Ja sam mišljenja da su navijači jedna đubrad najobičnija. Moje mišljenje prema tovarskim navijačima je isto kao i prema navijačima dinama, rijeke, osijeka, i bilo kojeg drugog kluba pa nemoj to tako shvačati. Također ne mogu shvatiti ljudsku zaluđenost prema nekom nogometnom klubu i navijačkoj skupini koja taj klub podržava. Ja ne znam niti jednog navijača kojeg je neki klub nahranio. Nadalje ne shvačam zašto vlada mržnja navijača prema navijačima drugog kluba. Također ne shvačam zašto navijači napadaju pripadnike subkulturnih skupina i po mogučnosti ih ubijaju (L. Ritz). Ja jednostavno zbog svega toga mrzim proklete navijače, bez obzira na naciju ili klub za koji navijaju. Još nešto - prije par godina i ja sam bio žrtva navijačkih huligana od kojih sam dobio batina a ništa im nisam skrivio, samo sam se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Te stvari ne zaboravljaju se samo tako lako. Najozbiljnije smatram da se navijačko divljanje mora zaustaviti i oštro sankcionirati, a u buduče navijačke skupine i zabraniti. Žao mi je što sam te razočarao, ali možeš ovih dana očekivati post i o BBB-ima ako te to što tješi.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!

    avatar

    15.01.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • 68

    Što su ti navijaći napravili i iz koje su skupine.I ja sam dobivao batine al sam ih i vraćao.Danas sam se opametio i samo se prisjećam tih dana dok sam bio mlad.U vezi toga tko se od navijanja nahranio - NITKO.To je i više nego ispravno

    avatar

    15.01.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • 68

    Ne dok sam bio mlad jer imam 23 godine sada mislio sam napisati - glup i naivan i dok sam mislio da će mi navijanje donijeti nešto dobro.

    avatar

    15.01.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @Johnny
    Ma ja to pitam samo reda radi. Inače vas i bez pitanja nabijem na kurac. U svim smjerovima.
    Živjeli BBB!
    žIVIO dINAMOOOOO!
    JEBEŠ TITA - TKO GA IŠTA PITA!!!!

    avatar

    15.01.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Riječka armada. Nacipelarili me i našamarali, bez da sam im nešto rekao, nisam ih čak ni pogledao. Bila je to večer nakon utakmice, ja sam bio odjeven u crno i imao sam dugu kosu. Ja sam se vračao iz izlaska, i prolazio kroz park. Na obližnjim klupicama sjedili su oni, bilo ih je 4-5, svi pijani, nabrijani, obrijani, A ja jedan, bez navike na tučnjave i bez nekog znanja za udaranje i fizičke snage.
    Kad preuzmemo vlast, nadam se da čemo ih sve poslati na prisilan rad, jer sam uvjeren da bi drug Staljin takve drage volje poslao.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!

    avatar

    15.01.2009. (22:45)    -   -   -   -  

  • čarugini momci

    Iako mrzim armadu i sve rijećane jer su 50% prije bili delije reć ću ti jednu stvar - NEKA SU TE NABILI I NEK TE OPET NABIJU PEDERU JEDAN!!!!!!!!!

    ...MA U JEDNOM SVAK SE SLAŽE OD HAJDUKA NIMA DRAŽE...

    avatar

    15.01.2009. (22:48)    -   -   -   -  

  • 68

    E ovo nije nešto čim se ponosim al ispričat ću ti : Igrao je Hajduk u Rijeci.Ja sam išao s prijateljima u Rijeku.Na putu do Kantride naišli smo na skupinu od 5-6 Armade a nas je bilo 15-16.Napali smo ih i jednog sam tako raspizdio da se 5 puta zavrtio oko svoje osi.I još sam mu uzeo transparent na kojem je pisalo ni pet ni šest - ARMADA KOZALA.To je bio jedan od glavnih transparenata armade.E jebiga da je tada bilo pameti.A što se tiće toga kako su te napali ja mislim da je razlog to što si bio drugačiji od njih, imao dugu kosu a oni su bili obrijani i pijani.Jebiga to je svakodnevnica i danas je to u ovoj žabokrečini od države normalna stvar.

    avatar

    15.01.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • čarugini momci

    Jeben ti majku 68 puta cigane nenormalni

    avatar

    15.01.2009. (22:56)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    E pa onda moraš shvatiti moju mržnju i prijezir prema navijačima i to zaista nema veze sa Splitom, čini mi se da si to tako shvatio.
    A ti čarugin momče, ja mrzim tebe i takve kao ti jebem ti presvetog isusa krista i njegovu božju mater djevicu! možda je tebe delija napravio kad ti je silovao mater jebem ti li ti isusa na križu! peder te jutros nahranio govno smrdljivo!

    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!

    avatar

    15.01.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • zajebant

    A kako ti takav žgoljav i nikakav možeš preuzeti vlast? Kome bi ti bio autoritet takav nikakav? Dođe mi te žao.
    Znači, misliš da si netko, a zapravo si golo govno koje nakanta tko hoće. I još k tome imaš i "kratak fitilj", pališ se ko kutnjak za svaku pizdariju.
    Ti si Koba moj izgubljen slučaj!
    Sad mi je jasno zašto se klanjaš lešinama - ti nisi ni za kurac, a živu konkurenciju bi imao u svakome.
    E, jebiga!
    ŽIVJELI LEŠEVI!
    Ups! Tu sad nešto ne štima...

    avatar

    15.01.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  • SKPJ

    ZA GOSPODINA ŠTROSMAJERA-koji je zabranio komentiranje anonimnim pojedincima i time u duhu najgore cionističke cenzure zabranio protok slobode govora i slobodne demokratske misli.Još je i pobrisao sve komentare mu se ne svidjaju i time ispao krajnje neozbiljan. Htio sam vam samo reći da od kvantnog skoka svjesti 2012-e ili prelaska iz 3D U 4D nema nista te se iskreno nadam barem nekakvoj kometi ili bar radijaciji koja će spržiti ovo govno od planeta jer se nakotilo toliko ubica,fašista i navijača.Želim vam puno sreće koja će vam biti potrebna u ratu koji ste pokrenuli protiv gologuze palestinske sirotinje.ŽIVIO JASSER ARAFAT PRIJATELJ DRUGA TITA!!!

    avatar

    16.01.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • zajebant

    @SKPJ
    Jebote, pa vi ste zapravo skupina nekrofila! Sad već i arafat! Živio ovaj mrtvac, pa živio onaj mrtvac...ipak ste vi spaljeni.
    Najbolje vam je da organizirate nekakvo grupno samoubojstvo i pridružite se svojim mrtvacima.
    U PAKAO S TITOM, STALJINOM, ARAFATOM I KONČAROM - NAPRIJED!!!!!

    avatar

    16.01.2009. (07:42)    -   -   -   -  

  • II-_-II e-nora

    Tovari postali kontinentalci ha ha ha i u Karlovac preseliše..čaaakkk..
    ha ha ha ha
    Nemoj vrijeđati jadne tovare!!!!

    avatar

    16.01.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • David Strossmayer

    Druže Kobo!
    Imate točno 24 sata da izbrišete moj link sa vašeg bloga te mi se izvinite za pogrdni naziv kojim ste me tu nazvali (cionističko đubre-ubojica nedužnih Palestinaca)prije negoli podignem protiv Vas određene akcije zbog kojih ćete zažaliti!

    avatar

    16.01.2009. (10:19)    -   -   -   -  

učitavam...