Komentari

dombapetra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • don branko

    pozdrav iz os

    avatar

    15.01.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • Hrvatska u srcu :)

    hej imam novi post pa svrati ako
    želiš..pozz

    avatar

    21.01.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  • vapaj golgote

    pozdrav

    avatar

    24.01.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    pozdrav

    avatar

    25.01.2009. (08:39)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os

    avatar

    30.01.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • Bozidarinho HNL nogomet

    za dom

    avatar

    15.04.2009. (19:06)    -   -   -   -  

  • STOP,predsjednički izbori

    DOLJE FINGIRANI IZBORI !
    (Hrvati vi nemate za koga glasovati)

    Bojkotirajmo i ignorirajmo izbore

    Na predsjedničke izbore 10. siječnja 2010. godine pohrlili su sve sami bivši komunisti i partizančine... Činjenica je, da opet nećemo imati pravog predsjednika Hrvatske. A to je veliki problem s kojim se mi Hrvati sučeljavamo. Nametnuli su nam dva svoja kandidata, navodno jedan je lijevi, a drugi je desni. U biti obadva su ista. Bilo kojeg da izaberemo veliko je zlo. Prava demokracija je prisustvo naroda, a ne moram ovdje govoriti, tj. pisati kako narod uopće živi. Budući da je sistem izbora „mistifikatorski“, a u paukovu mrežu propagande žele vas opet uhvatiti. Ovo je urota protiv Hrvatskog naroda, a to politički nezrelom čovjeku je neshvatljivo.

    Lažno predstavljanje hrvatskog naroda

    Narodu opet ništa ne predstoji osim da izabere lažnog predsjednika države. Što Hrvati trebaju podržati? Da stoje u „dronjcima“ u dugačkim redovima kod glasačkih kutija, kako bi ubacili svoju „smrtovnicu“ a ne listić u glasačku kutiju... Nameće nam se opet režim, bešćutan i bez odgovornosti. Ni Ivo Josipović, ni Milan Bandić, nisu kralježnica Hrvatskog naroda! Nego demagoška krivotvorina i obmana,.., urota i izdaja... Podijelili su pučanstvo na biračke krugove, da bi zamutili stvarnost. Poslužili su se sa udbaškim metodama zavaravanja ljudi. Predsjednik države mora u potpunosti biti predsjednik naroda, a ne bilo koje stranke, ili (simpatizer) bilo koje prošle ideologije,.. itd.

    Hrvati ne izlazite na izbore!
    (Ovaj proglas šaljite dalje)
    BJELOVAR / CROATIA
    Branko Stojković
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    07.01.2010. (13:03)    -   -   -   -  

  • ŠTIT je pozdrav !

    SINDIKATI NA GRBAČI HRVATSKOG NARODA



    Je li sreća svih Hrvata i svih hrvatskih pučana, kada imamo brojne sindikate u zemlji, a oni nemaju baš nikakvu ulogu. To mora odvesti u propast jedan narod. Kada se upitamo – Tko vlada masama naroda?! I tko sve radi smutnju među ljudima? Mediji rade štetu,…, političari rade štetu… I kuda možemo na takav način. Razvoj borbe koja se vodi između samog naroda HDZ-ovci i SDP-ovci, (bivši) komunisti, socijal-liberali, masoni, klero-religisti, itd. U ovim fundamentalnim (temeljima) sudarima i sukobima, sasvim je suprotno da smo jedinstven narod i da pravna država je na djelu. Očito je, da i sami građani su žrtve „izopačenog miljea“.



    Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) je na platnom spisku Republike Hrvatske. Predsjednica tog sindikata Ana Knežević je obična birokratkinja. A u tom sindikatu nalaze se ne samo bivši komunisti nego i njihova djeca. Primaju plaću i tobože se zanimaju za ljudska prava. „ „Hrvatska gospodarska strategija“ je fikus koji lebdi u zraku, ili bolje rečeno u vakumu. Dokaz je da svi (ti) brojni sindikati ništa ne rade. Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) od Krešimira Severa, samo su statisti. Taj predsjednik ima plaću 7.500,00 Kuna. Dok mnogi radnici nemaju ništa, odnosno mjesecima svoju plaću ne dobivaju. Ima li u svemu tome smisla?



    Hrvatsku opet utjeruju u projekt Jugoslavije. To se vidi iz nedugo razgovora Borisa Tadića i Jadranke Kosor, u međusobnom posjetu. Potreban nam je jak sindikat, koji bi nas zaštitio od svih prevara i laži… Ima Udruga radničkih sindikata Hrvatske (URSH) koju vodi Damir Jakuš, to je udruga na papiru, u praksi je nepostojna. U Hrvatskoj postoji „socijalno“, to je državna skrb, i to je jedna golema birokracija koja ništa ne radi. Najveći neradnici nalaze se u „Hrvatskoj gospodarskoj komori“. Da se ne govori o biroima za zapošljavanje, koji su luksuzno opremljeni, koji imaju cijelu vojsku djelatnika i savjetnika. Ponovo se primičemo broju od 400.000 nezaposlenih. Postoji i sindikat - Matica državnih i javnih službi (MDJS) od predsjednice Zdenke Gizdić. Ta služba živi u „orbiti“, nije prisebna na Planeti zemlji. Sve ovo je velika urota protiv građana. Kako preko ropstva i mraka? Ja osobno ne priznajem „ovu sindikalnu elitu“, jer oni ne priznaju čovječji rad i trud. Hrvatska udruga sindikata (HUS) Ozrena Matijaševića, je udruga na „klimavim nogama“. Malo pregovaraju s Vladom ovako, malo onako – kako njima paše.



    Sve iza toga ostaje „izdajničko sjeme“. Njihove strategije se nikad nisu ostvarile – i one su ostale ništavne. Sjetimo se bivših sindikalista Borisa Kunsta i Dragutina Lesara, kako su od „mistificirane vlasti“ nagrađeni, foteljama u Saboru RH. Tko se poigrava s stotinama tisuća, pa i milijunima Hrvata? Vidjeli smo nedugo prosvjed seljaka, odnosno kako su udruge izdale svoje seljake, pa čak i Friščićev HSS. Već je opće poznato da političke stranke su „trulež“, da na djelu su „razbijači Hrvatske“. Sindikat udruga od Stjepana Kolarića, nemaju nikakav plan, a to bi bila borba zdravog uma. Zato na svjetlo dana sa svima njima, da dalje ne varaju „običnog čovjeka“ i da ne rade od njega budalu. U ovim burnim danima Hrvatski narod treba se okrenuti „vjeri“ u istinu. Ne da svakodnevno sluša bolesne laži, koje nas unazađuju i upropaštavaju. To će u potpunosti promijeniti našu orijentaciju.



    U Bjelovaru, 26. 03. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    26.03.2010. (17:53)    -   -   -   -  

  • CRO-HRVAT-STOJKOVIĆ

    DOČEK HAŠKIH PRESUDA 15.04.2011. GODINE TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA ZAGREB
    PRIMA:: brankostojkovic152@yahoo.com

    To: info@stop-progonu-hrvatskih-branitelja.com

    DOČEK HAŠKIH PRESUDA 15.04.2011. GODINE TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA ZAGREB

    www.stop-progonu-hrvatskih-branitelja.com

    Pozivamo cijeli Hrvatski narod da se priključi dočeku oslobađajućih haških presuda koji će se održati 15.04.2011. godine s početkom okupljanja u 09:00 sati, a samog programa u 10:00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

    Prema programu na trgu će prigodne pjesme otpjevati Niko Bete i Mladen Bodalec, a prije presude obratit će Vam se predsjednik Pokreta Stop progonu hrvatskih branitelja gospodin Zvonimir Trusić. Nakon prijenosa uživo imat će te priliku od gospodina Ivana Vekića ratnog ministra poslušati prve komentare na iste.

    Presude uživo kao i cijeli program imat će te priliku pratiti na velikom video zidu, koji će biti postavljen isključivo za ovaj događaj!

    Hrvatski narode okupimo se i pokažimo da smo jedinstveni i složni u potpori našim generalima u Haagu!

    PROGRAM:

    1. Početak - snimka pjesme MOJA DOMOVINA

    2. Božidar Alić - najava početka događaja

    3. Obraćanje organizatora – riječ dobrodošlice Zvonimir Trusić

    4. Niko Bete – „Ante, Ante“ i „Vratite se iz Haga“

    5. Božidar Alić - recital

    6. Mladen Bodalec - Ruža Hrvatska i Lupi petama

    7. Video prilog – Ivan Pandža, Orkan

    8. Molitva uoči uključenja u prijenos izricanja presuda

    9. Uključenje u izravni prijenos izricanja presuda hrvatskim generalima

    10. Božidar Alić (komentar presuda: ako presuda kako se očekuje bude oslobađajuća, govori Gundulićevu Slobodu)

    11. Po izricanju presude skupu će se obratiti ratni ministar gospodin Ivan Vekić

    OBZIROM NA MEDIJSKU BLOKADU ZAJEDNIČKOG DOČEKA HAŠKIH PRESUDA KOJA JE OVIH DANA U POTPUNOSTI SPRIJEČILA DA U JAVNOST IZAĐU SVE INFORMACIJE O OVOM DOGAĐAJU APELIRAMO NA SVE KOJI DOBIJU OVAJ MAIL DA GA PROSLIJEDE SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA I POZNANCIMA!

    -------------------------------------------------------------------------- ---------

    Poštovani !

    Hvala Vam na pozivu u svakom slućaju se vidimo. Krajnje je vrijeme da naše prave rodoljube i branitelje podržimo na sve načine...

    U Bjelovaru, 13. travanj 2011. godine
    PREDSJEDNIK POKRETA "ŠTIT"
    Branko Stojković
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    13.04.2011. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...