Komentari

mrscvorovic.blog.hr

Dodaj komentar (112)

Marketing


  • fajr_vol

    Ad 1.) oboje, čudnovatim redoslijedom. krajnje nepredvidivim. zajebato.
    Ad 2.) uvijek su tri primjerka: meni, saboru i arhiva onamo.
    btw. dragec mi je da nas je sad ukupno dvoje koji interenet smatramo gubitkom vremena i resurasa opštenito. ak ovak nastavimo, za niti 17 godina imat ćemo sekciju.

    avatar

    13.01.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Namjerniče, tvoj mi je komentar baš simpa ali ovo je znanstveno istraživanje pa bih te zbog interesa šire zajednice molila da mi potanko opišeš način slaganja.
    -Ja npr nasumce i brzo zavrtim oko lijeve ruke par namotaja, obično tri i brzo desnom rukom potegnem iza, žmireći nosem i očima ovlaš brzo pogledam danu količinu, preklopim i bacim. Tu radnju napravim još najmanje dva do tri puta, ovisno o potrebi, nekad i više.
    -Istraživanje sam radila i među svojim poznanicima. Najzanimljiviji je bio moj prijatelj koji jedan po jedan papir (od ukupno sedam koliko si je on zadao) otkida od role i složi ih uredno jedan na drugi.

    avatar

    13.01.2009. (12:03)    -   -   -   -  

  • marchelina

    beš mi mater ako si ti normalna.
    oćeš se udat za mene?

    avatar

    13.01.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Marčelina, ne seri više sa tom udajom, znam da me zajebavaš! Ako ti se pak triba posrat, svakako nastoj zapamtit ovaj redosljed i način namatanja ili slaganja ili gužvanja ili uvlačenja wc papira.
    Btw, ovo ti je sedmi put da mi upadaš sa istim komentarom. Jel ti to kopi-pejstaš. Uopće i ne čitaš post.
    Molim te da ga pročitaš i daš ozbiljan odgovor, jer je od šireg značaja, a ne me spamat sa nekim udajama.

    avatar

    13.01.2009. (12:16)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    I da, udat ću se za tebe ali pod uvjetima koje sam već iznila a ti ih očigledno još nisi prihvatila. Jer da si skuvala štagod za ručak, skupa bi lipo radili istraživanja. Svi ti potencjalni ženici uvik zapnu na djelima. Dočim su na riječima jaki. Štaš!

    avatar

    13.01.2009. (12:20)    -   -   -   -  

  • Euro

    prije dvije godine sam to detaljno opisao na blogu hehe....
    sve zavisi o vrsti govneta..

    avatar

    13.01.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Jebenti, svi pametuju a nitko da da prisnaži..

    avatar

    13.01.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  • Omudina

    1. Nema ili! Otaren rukon i onda po zidovima ostavljan znak Adidasa.
    P.S. Ne vjeruj indijcu ni kad ti darove nosi u livoj ruci! Livon rukon čiste gujicu potlan jelte, kako da kažen, a ne ispadnen grez...sranja. Eto.
    2. Guzic papir slažem tako da mu kažen kad ga kupin: Mmmm, štaš mi lipo guzu milovat, a ustvari ga odnesen na Hajduka i služi u dekorativne svrhe. I tako ga slažem ili zajeben, jelte.

    avatar

    13.01.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Omudino, omudino, a di će ti muda?

    avatar

    13.01.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  • fajr_vol

    nalazim kako smatram da mislim kako predmnijevam da je krajnje deplase ovdje pisat upute za origami od čmarnih ubruščića. nemaju samo žene svoje tajne nekakve, štatijaznam jelte. i promijeni više link na marčelinu u stupcu lijevo. navodiš populaciju u slijepe ulice. otimaš sanaderu kruh iz usta.

    avatar

    13.01.2009. (13:44)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Pročitala san tvoj post, i još uvik te želin pitat samo jednu stvar: oš se udat za mene?

    avatar

    13.01.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • Zlaja

    kakav papir, kak'vi bakrači..... gdje vam je ekološka svijest, šume treba čuvati, a tariguzi se na žalost ne mogu prati :(..... ja to radim drugačje.... koristim orunjeni klip kukuruza (2 kom), koji u mom osobnom WC-u visi, na kak' vi dole velite - lastici neposredno pred nosom..... takav klip koristim dok se popuni i ne postane gladak i neučinkovit.... njegova uporaba je višestruka, a pravi je kad na njega sleti nesretnica sedefasta zadka i padne u roku par sekunda.... tada je zreo, jer širi opori smrad koji udara u glavu poput malja.... zato se ulazi sa kvačicom na nosu, za vrijeme pražnjenja se s njim može ćeškati po leđima, obrazu.... ide i u djetne svrhe. tada se ulazi bez kvačice na nosu, prvo se na vrat i na nos često i okolo školjke prigodno išarane mjesecima ranijim "zapisima" - isprazni duša na usta, onda se čovjek pošteno istovari, pa onda se klip malo paluca jezikom, sve u svrhu ispitivanja učinkovitosti rada probavnog trakta, što izazove slijedeće ispuštanje duše na gubec.... kile se tope.... vodu isto valja šparati, pa se ispiranje školjke obavlja samo kad je do vrha puna i kad se počne prelijevati. ah da, 2 klipa, kako bi uvijek jedan bio zreo ;)...

    avatar

    13.01.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • Zlaja

    ah da..... danas me čeka doma kiselo zelje, restani krumpir i krvavice :)...

    avatar

    13.01.2009. (13:58)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ahahahah..Zlaja...:))

    no za istržaivanje...ja koristim obje domene...ovisno o raspoloženju, ovisno o uzorku na wc papiru..ponekad je to i kombinacija...kako slažem wc papir...tu mi pitanje nije jasno?..gdje kako ga slažem?..:)))

    avatar

    13.01.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  • Omudina

    e sad, di će mi muda? pa kakva su to pitanja? pa u omudinu, srca ti irudova i nedlje ti neradne.
    @zlaja, a ja san čuja da će se tako radit kokice sad kad nema plina. to sa okrunjenin klipon kuruze :-))))

    avatar

    13.01.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • blue

    dobar tek zlaćani dječače .... ne nisam bila u pržunu već u gulagu... tak i izgledam poslije navodnog g.o. .... što se tiče gore navedene teme iliti istraživanja iliti ....
    svečano objavljujem da JA ne kenjam... pa prema tome nema ni potrebe ni za kakvim postkoitualnim postupcima ... i da ,dlma ja sam izuzetak koji potvrdjuje pravilo tako da nemoš očekivati da ih ima više koji isto tako ne kenjaju kao i ja.... a za kenjanja ovakovog tipa ne pomažu nažalost ni tariguz ni staromodna h2o

    avatar

    13.01.2009. (14:32)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    vidin ja da si i ti fascinirana zahodskin ritualima. ja san to već istraživala pa ispada da je nevjerovatno puno šparinjozih ljudi. troše jedan list po sranju. i to na sljedeći način: papir, komada jedan (listić), nabiju na srednji prst, prston di dovatu, dovatu. onda papir skliznu s prsta u svrhu brisanja istoga. meni se sviđa uredno slaganje 7 listića. jeli taj tip zauzet?
    još san nešto tila reć ali ne stignen. jer su indijanci na tv!

    avatar

    13.01.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • prekobrojna

    Nikad nisam razmišljala kako slažem wc papir. Moja glavna preokupacija glede dotičnog papira je...pazi sad...hoče li puknuti točno na mjestu di je izrezuckan? E, vidiš, uglavnom ne pukne! Pukne ispred, iza, malo po crti a više mimo nje...ali nikad, baš nikad tamo di je predviđeno da se prekine!
    E to me uvijek baš spizdi!
    Koliko god investiram u papir, dobijem nove mirise, nove boje, ali nikad, baš nikad ne puca tamo di treba...evo, dok ovo pišem, opet sam se nasekirala zbog toga...jebem ti papir, da ti jebem, toaletni!

    avatar

    13.01.2009. (16:11)    -   -   -   -  

  • lidač

    više proserem kad zinem.

    avatar

    13.01.2009. (17:14)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    obavezno ako neoperen ...obrišen il pak obrnuto ...nikad mi se nije desilo da peren i brišen istovremeno......diko mi se zna potrefit da prdnen pa nema potribe ni obrisaa a kamo li oprat ....
    daljeka ...u svrhu vašeg istraživačkog uratka......idem da prionem i daljnim upitima
    papir slažem listič po listič dok ta nakupina papirnatih lističa nepoprimi oblik ....a blogami i debljinu naprimjerice biblije ili pak neke uzmimo podeblje literature ....tek onda kad je sve u livelu ......prionen poslu.....brišen se livon rukon jer mi je desna uvik zauzeta ........diko mi se zna desit ....da upotrebljeni papirić properen okačin na tiramol razluftan ga jedno 154 dana i vratim ga nazad u uporabu .......s takvin lističima koji več imaju na sebi ispisanu prošlost naj volin brisat dupe ....a dobro mi dođe diko i maška.......to več rabim ako je stvar ozbiljna ......poliranje čmara je mudrost za sebe ...kaj ne

    avatar

    13.01.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • slaven178

    niti perem, niti brišem. uopće ne pamtim kad sam se zadnji put prirodno posrao, obično se klistiram. urednije je za guženje ;)))

    avatar

    13.01.2009. (22:54)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    tema je zanimljiva, ali sad pišem ležeći, slovo po slovo,
    a kako ja brišem guzu i poslije je perem ovisi o jako puno
    faktora i ne bi stalo u nekoliko postova, a nekmoli u jedan komentar....
    uglavnom, slično kao i tvoj prijatelj, samo što je količina listića
    proporcionalna sa količinom fekalija izbačenih toga jutra
    (kažem jutra, jer kakam svako jutro u 8,30 točno, možes sat narihtat, ako ne,
    onda zovem Huston) a obrnuto proporcionalna sa tvrdoćom istih, no, zadnjih godina, otkad pazim na prehranu, izmet mi je blago mekan, što iziskuje veću količinu listića ....
    pola upotrijebim jednom rukom, zatim preostale prebacim u drugu, a isto tako mjenjam smjer kretnje od juga prema sjeveru i obratno....
    kažem ti, knjigu bi mogo napisati....
    no, kao što ti imaš problema sa č i ć, ja imam sa zarezima....
    kad to savladam , napisat ću knjigu o velikoj nuždi i slično...
    nadam se da si zadovoljna ?

    avatar

    13.01.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja sam los statisticki uzorak, ali kolegice puno uspjeha zelim ti i objavu u Nature :-))

    avatar

    14.01.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • opetiga

    prvi put kad san dosa ..bez papira san bio..zarolan ti cilu ruku u rol papira..al se sican i one dane ka san mora brojat u ex -yugi..oni papir od listice ka bi sve lipo poreda jedan na drugu nebi bilo za popodneva sracka....bilo bi boje da san novine koristio nego ono ca je strugalo sve dlake od jaja do guice..e da mi je sad taj papir jemat nebi mora ic na depilaciju..Dane ,,mi mos nabavit a? imas ti namo veze znan ja ..al naj goristin one mokre krpe ca svog matu otaren ..to mi drzi guzu lipo mekano da me jube more prasnit sa golon rukon ka joj dodje..

    avatar

    14.01.2009. (02:51)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Opetiga, zovu se vlažne maramice.I ja san ih otkrila tek kad san rodila djecu!

    avatar

    14.01.2009. (07:41)    -   -   -   -  

učitavam...