Komentari

slagerpevac.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • lostways

    ozbiljna recenzija.
    i da, bez dva para skija nikud.

    avatar

    14.01.2009. (13:18)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlageriću, prijatelju moj i druže,

    Pričao sam nakon naše popodnevne arminske zezancije s Halter. I, nakon razgovora, imao sam intenzivnu potrebu kazati ti nešto što je moralo, evo, zbog poslova, pričekati do večeri. I bolje, jer sada je očito da to neću kazati pod dojmom razgovora, nego naprosto iz srca, iskreno, otvoreno: Čuj, Šlager, zaista si drag čovjek i htio bih ti ovako, javno kazati da i ja i Halter i onaj dio Vaseljene koji te zna participira u tvojoj sreći: nekako je i meni i njima milo kad spomeneš svog malog sinka, svoju ljubav, okolnosti koje se, po svemu sudeći, odvijaju nabolje i slažu u neku smislenu cjelinu, čineći jedan dobar život s kojim, a to je ono što je svima posebno drago, konačno bivaš zadovoljan.
    I, zato prijetalju, nakon ovih par godina virtualnog poznanstva i praćenja te tvoje borbe da bude bolje ili dobro naprosto, dijelim to zadovoljtvo zbog kojega je i Halter danas kazala da je na tvojoj strani.
    Znaj, dakle, da ti na Vaseljeni imaš prijatelje, da tamo uvijek možeš kazati što kod poželiš, a ova pripetavanja poput današnjeg uzmi kao folklor i igrariju.
    Jasno je da nije sve politika, jasno je da je odnos oca i sina u filmu dirljiv, ali to je problem cijeloga života: kad bi nas barem kontekst pustio na miru, kako želi i sam dr. Jatogen.
    Ne znam iznenađuje li te ova moj komentar, ali, velim, već par sati imam ga potrebu napisati, pa, voila!

    avatar

    14.01.2009. (19:15)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Sve ok, ako je tvoj komentar iskren i otvoren, što se nadam da je jer sam se uvijek držao one: "tko vjeruje ljudima loše prolazi, a tko im ne vjeruje prolazi još gore!". Stoga hvala na komentaru koji kad se čitaju redovi sasvim stoji i u duhu je, kako bih to rekao, aktivne i miroljubive koegzistencije.

    avatar

    15.01.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...