Komentari

newjerseygirl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • boco san

    Fu fuf držim ti fige da nađeš posao, što se tiče prijateljstva , mislim da si puno puta pokušala i vrijeme je da pronađeš i kontaktiraš s ljudima koji ti uzvračaju istom mjerom , nema opravdanja ispričavati se zbog nekih obveza , za prijateljicu moraš pronaći uvijek onih minumalnih 5 minutica , a ti ionako puno ne tražiš mogla je ta tvoja prijateljica izdvojiti toliko vremena da se sretne s tobom i evocira neke davne uspomene to ne košta ništa .
    Tebi želim da budeš uporna u traženju posla, znam da ti je teško i da želiš biti od koristi , ali polako strpljenje će se jednom i nagraditi moraš uvijek vjerovati
    Lijep pozdrav tebi i pusa velika vama tamo daleko :-))))

    avatar

    13.01.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • Tina

    Ja se slazem s jezicom, prijateljstvo ne bi trebalo biti nesto sto samo jedna strana zeli odrzati. Been there, done that. Ali lijepo je ostati barem u kontaktu sa ljudima koji su nekada bili znacajan dio naseg zivota.
    Drzim ti fige da uskoro nadjes neki posao. Istina je da je zbog ekonomske krize, situacija na tom podrucju malo zeznuta, ali treba biti uporan i ne odustajati.
    Good luck!

    avatar

    13.01.2009. (21:55)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    ja ne gubim nadu sto se tice trazenja posla, a navodno po ovim tu analiticarima poboljsanje mozemo ocekivati vec u 2-3 mjesecu. vidjet cemo....
    slazem se sa vama dvjema u vezi ovoga sa prijateljstvom, ali kao sto je tina napisala makar da ostanemo u kontaktu. znam i sama da to vise nikada nece biti isto kao sto je bilo prije. kako ce se razvijati vidjet cemo.

    avatar

    13.01.2009. (22:11)    -   -   -   -  

  • boco san

    Ma ne brini se ti , pa imaš ti nove prijateljice , evo Finicu znaš pa ona ti je prava i nikad te nebu zaboravila , jel tako Tina ..slažeš se i ti s našom pametnom ježevom konstatacijom :-))))
    Cure pusa vama

    avatar

    13.01.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • Sandy

    A jel' imas licencu za raditi kao terapeut? ili jos radis na tome da polozis?

    avatar

    15.01.2009. (18:12)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    nemam jos licencu, jos uvijek sam na prvom koraku tog procesa. u 2 mjesecu planiram ici polagati engleski, a nakon toga saljem diplomu i ocjene na evaluaciju. tek se nakon toga ukoliko odluce da je sve ok i da ne trebam nista extra predmeta polagati mogu poceti spremati i prijaviti za NPTE(ispit za licencu).

    avatar

    15.01.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • Sandy

    kaj polazes? TOEFL? mislim da je gotovo nemoguce dobiti posao bez licence, barem je tako u medicini, ne vjerujem da je u fizioterapiji dugacije (mozda grijesim). kada se sve to ispolaze, vrata ce ti biti sirom otvorena. no, do tada ima puno posla, ali sve je izvedivo. damo naprijed!

    avatar

    15.01.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    da, prvi je na listi TOEFL. bez tog ispita ne mogu ni poslati diplomu. bez licence mogu traziti posao u medicinskom okruzju samo kao front desk / receptionist. sto se tice moje struke, vec sam u kontaktu sa nekim ljudima i svi su mi rekli da se javim kad dobijem sredim licencu. tako da cu onda moci i birati gdje se zaposliti. do tada mi ostaje biti strpljena i naci bilo kakav posao.

    avatar

    15.01.2009. (23:07)    -   -   -   -  

  • boco san

    Strpljiva i vrijedna ...licenca će isto doći sama po sebi ...normalno šteta što je ta birokracija svuda ista ., dođe mi da ih sve izmasiram jezikom ...da ti daju posao :-))) pusa tebi i pozit. razmišljanje :-)))

    avatar

    16.01.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • Sandy

    licenaca je uvjet u svakoj drzavi, gotovo u svakoj, i to je meni posve logicno, i u hrvatskoj se trazi drzavni ispit, i u engleskoj, i u njemackoj, tako i ameri. svaka drzava ima neke svoje specificnosti, a da bi te uposlili traze uvjet da ih poznajes. to nema veze s birokracijom. u svakome slucaju puno srece u trazenju kao recepcionist. trnovit je put do uspjeha, ali se isplati.

    avatar

    17.01.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    znam ja da je to uvijet i da bez licence nema posla. kao ni bez drzavnog ispita u hrvatskoj. sto se tice ovoga sto sam napisala da moram biti strpljena, to se odnosi na evaluaciju mojih ocjena. po nekim informacijama koje sam dobila ceka me u prosjeku 6 do 8 mjeseci (naravno uvijek moze trajati krace, ali i duze). zato sam napisala da moram biti strpljiva jer u tom periodu nista ne mogu napraviti kako bi bilo sta ubrzala. jedino mi preostaje da ucim za ispit sto i namjeravam. znaci nabaviti najnovija izdanja NPTE Guidea, bacit se na ucenje i molit se da se evaluacija sto prije zavrsi. a onda slijedi napad na ispit (za koji se nadam da cu od prve poloziti jer mi se bas i ne placa 350 dolara vise puta)

    avatar

    17.01.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Sretno za cijelim tim procesom.
    Mogu si misliti kako jedva cekas dobiti taj posao i imati svoju lovu!

    avatar

    17.01.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...