Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sinke

    Čestitam. Ja sam još u fazi profesionalne literature o seksu, ali bar sam se maknuo od prostih časopisa.

    avatar

    11.01.2009. (11:03)    -   -   -   -  

  • more~snova

    cestitam i ja na uskoro najlipsoj zivotnoj ulozi- biti roditelj.
    sigurno ces procitati puno knjiga, casopisa i web stranica vezanih za trudnocu, porod i odgoj ali vise od ijednog savjetnika/pedagoga/pedijatra/knjizevnika vasa beba ce vas uciti i biti smjernica sta i kako napraviti. jedini uvjet je da vjerujete svojoj intuiciji i sebi.
    za tebe koji voli knjige evo moj mali odlomak:
    Djeca su knjige iz kojih čitamo zato zapisujmo u njih sve što je lijepo, iskreno, pošteno i dobro. Ispunimo njihove stranice života ljubavlju, razumijevanjem i znanjem da svi drugi koji iz te knjige čitaju mogu u njenom sadržaju uživati, a vama kao piscu tih redaka svi će se diviti. Naslov knjige dobivamo onog dana kad djetetu damo ime.

    avatar

    11.01.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Čestitam :) Ali moram reći da sam se u odgoju svoje voje djece dosad više pouzdavala u intuiciju i metode koje sam vidjela kod svojih roditelja i smatrala ih dobrima (bilo je i onih drugih, naravno). Dosad sam, u četrnaest godina staža, uglavnom izašla na kraj s tekućim problemima koji srećom nisu bili preveliki. No ponekad je dobro zaviriti i u stručnu literaturu. Samo pazi da te sve što je tamo napisano dodatno ne uplaši. ;)

    avatar

    11.01.2009. (11:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...