Komentari

karaka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • tamar@

    molim vas, napišite mi nešto o Luciću i njegovoj Juditi i vremenu kad je on pisao....pišem uskoro semniar o tome...pa molim vas....što brže, to bolje...pozz...

    avatar

    03.02.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  • antea

    bok...često posjećujem vaš blog,iako ,priznajem, ne ostavljam baš komentare.
    mnogo vam hvala,masu puta ste mi pomogli brojnim lektirama:)
    molim vas ako bi u nekom od postova mogli napisati onu pjesmu o zrinsko-frankopanskoj urotu...sjećam se samo nekih odlomaka('' bilo je to tridesetog leta...kraj onog Bečkog dvora...žal mi je denes kaj vsi naši mučeniki nemreju čujti naše i njihove presviete riječi-živa je,slobodna je domovina Hrvatska!Navik on živi ki zgine pošteno'')...očito sam presmotana kad je nisam mogla naći na net-u,pa vas molim da je napišete,mnogo mi znači.unaprijed hvala:)

    avatar

    24.02.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Prekrasan blog, samozatajan, pronicljiv, inspirativan. Prava rijekost, zato molim - nastavite tako i dalje.

    avatar

    18.04.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  • Tamara

    kako se piše dnevnik čitanja za fax?, studiram hrvatski

    avatar

    10.10.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • mirjana

    Glupa li i jadna imena "Profesorica i mama"! Mislite li da ste jedina profesorica koja je k tome i majka? Jeste li ikada razmisljali o zenama koje bi zeljele biti majke ali im priroda to uskracuje? Sramotno je i uvredljivo ovo vase tituliziranje. Majka sam i doktorica ali naziv Vasega bloga u meni izaziva duboko gnusanje! K tome ste i potpuno nepismeni! Niti jedna pismena osoba ne bi srocila sljedecu sintagmu: "OSTAVLJAJTE KOMENTARE, ŽELJE I POTREBE!" Kako netko moze ostaviti potrebu??!! Tko li Vam samo dade titul? Strasno!

    Mirjana Sokolic

    avatar

    23.11.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • PROFESORICA I MAMA

    Draga gospođo Mirjana -uopće ne mislim da sam jedina profesorica koja je k tome i majka nego mi je izrazito glupo blog bilo nazvati MOJ BLOG I MOJE PISANJE . Cilj ovog bloga je skupiti što više informacija o književnim djelima iz raznih izvora, a o nekim izrazima ne bih davala objašnjenja jer su subjektivni i maju neko preneseno značenje. Žao mi je što vam je moj blog toliko zasmetao,ali vjerujte mi da mu zbog toga neću promijeniti ime!

    avatar

    25.11.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • lili

    Ljudi koji žive jezik razumjet će gore navaedenu sintagmu, je li tako kolegice? O ostalima nećemo razmišljati, a posebno ne o nepristojnima. Svaka čast, navraćam povremeno, prelistam, pronađem, "ukradem"! Samo tako nastavite.

    avatar

    11.12.2009. (18:18)    -   -   -   -  

  • Kolegica

    Draga kolegice, na zlobne komentare nemojte se osvrtati.
    Lijepo je ovo što radite.

    A gospođo " Mirjana", žalosno je da svoje frustracije i životne onemogućenosti iskaljujete na pogrešnima ;)

    Puno pozdrava :)

    avatar

    25.02.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • Vesna

    Cijenjena kolegice, slazem se da imate zanimljive priloge, ali ne znam koji pravopis slijedite kada kod pravila za pisanje velikog i malog slova navodite primjere: Mliječni Put i Studentski Trg!!?? Osim toga "poluostrvo" nije u duhu našega lijepoga hrvatskoga jezika! Ako ste iz druge drzave,onda sorry! Pozdrav od kolegice profesorice, ali ne i mame!

    avatar

    31.08.2010. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...