Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • nema me

    pretjero si ga, jesi šta popio?:)

    avatar

    07.01.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    O, Nemanjo, Nemanjo, kako je inteligentan taj tvoj sarkazam. Jer tko bi, pobogu, razumio tvoja tumačenja ako nije pročitao tekst? A taj je, nota bene, zaista ljepši i pregledniji od tvoga sažetka.

    avatar

    07.01.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Re-creativa, u čemu sam pretjerao? Tvrdeći da je "svijet", povijesno-politički kozmos, čija je slika tijelo, ontološki odvojen od kršćanske zajednice?! Pa to je samorazumljivo, točnije evidentno, nije li?
    Liječeni, prvo da, drugo ne. Nema ništa ljepšeg i preglednijeg od moga sažetka.

    avatar

    07.01.2009. (22:12)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    07.01.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Nemanjo, sad te stvarno moram upitati, jer trajno žiivim u dvojbi: jesi li ti Aristotelov zavjerenik ili Platonov? Molim ozbiljan odgovor.

    avatar

    08.01.2009. (03:54)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lečeni, prijatelju, sad ja stvarno apeliram na tvoj zdrav razum: zar bi mi zaista vjerovao da ti bilo što u pogledu tako sušastvenoga pitanja ovako javno odgovorim?
    Konačno, možda bih te lagao istinom, kao u onom besmrtnom razgovoru dvojice Židova u vlaku za Nižni Novogord. Jedan, Moše, pita drugoga, Danijela, kuda putuje. Danijel odgovara: Za Nižni Novogord. Moše na tren zastane, razmisli, pa odgovori: E, Danijele, Danijele, zašto me lažeš govoreći da ideš u Nižni Novogord, navodeći me da pomislim da putuješ negdje drugdje, a ti uistinu putuješ za Nižni Novogord!
    Lagati istinom, zar to nije strašna mogućnost?
    Elem, da ti i kažem da mi je drag Platon ali draža istina, Lečeni, ostaje dvoje neodlučeno: prvo, bi li mi vjerovao, i drugo, što bi mislio o tome što je u stvari od toga što ti govorim istina!?
    Vidiš kako je sve to skupa zamršeno, kao kakva glavolomka.

    avatar

    08.01.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...