Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ćuskija

    ja bih samo dodao da se dugo nije tako remetlukovalo. za nadat se da ne postoji slikovni zapis. samo jedna scena. djevojka: zakaj vi tak plešete? remeta: kak? d: pa sa spuštenim hlačama? r: a to. a zakaj ne? d: do kad budete tak? r: do fajrunta. d: mogu vas slikat? r: zakaj, a u pičku pa mi smo i pozirali

    avatar

    07.01.2009. (16:08)    -   -   -   -  

  • oksi

    meni danas osmijeh ne silazi s lica svaki put kad se sjetim nekih jučerašnjih situacija... taman kad su otišli oni koji su nabrijavali na ples (ogi), počelo je nešto nadnaravno. medjutim, uz sve silne sinocnje dogadjaje, neupitno je najvazniji ovaj: cuskija i ja oko 5 u importaneu, nakon sjajnog tosta s vratinom, sjedamo na bicikle. bez posebnog povoda govorim cuskiji: "prijatelju, dao bih ti svoj sal da ne treba meni". u tom trenutku nepoznata gospodja prolazi pored nas, skida svoj sal i daje ga cuskiji, uz rijeci "evo ti moj, ja ih imam puno". cuskija sal skromno odbija, ali gospodja mu ga ostavlja na rukohvatu stepenica i toploga srca produzuje u hladnu zagrebacku noc. metoda za ostvarivanje plusa: darivanje odjevnih predmeta nepoznatim ljudima.

    avatar

    07.01.2009. (16:25)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    vidiš, lijepa priča! tim više što mi se ćuskija nakon kica požalio kako je zaboravio šal. a ne mogu vjerovati da ste vi bili poslije još u jedinici, pa to liči na najbolje dane tandema megnut-cane. svaka čast dečki!

    avatar

    07.01.2009. (16:57)    -   -   -   -  

  • cane

    kakva pluscina staroj gospodji,netko bi ju trebao staviti i u listu mipovaca.a bilo bi i lipo vidit kake fotografije

    avatar

    07.01.2009. (17:48)    -   -   -   -  

  • flegs

    znam da vjerojatno zavaravam samoga sebe, ali mislim da je vrijeme da se uvede srednjoškolski princip partaja - vikendom! preko tjedna radno, a vikendom partaj, što je zapravo parafraza dobrog starog ljačevog citata: "po danu čitat hegela, a navečer se gazit". teško je sam držati ritam, redovi su nam desetkovani, ćuskija ide na turneju, megnut i cane i dalje izbivaju, diddiy odlazi u zemlju tjestenine, maligan je bolesna, babrije je u penzić-fazi (premda se iskazala plesom na panda-partaju!), kocka nas je samo nakratko razveselila svojim prisustvom, vaki je opet u radnoj fazi, ogi je spušten stanom, dudov je na detoksikaciji, doktor samo radi, brek putuje i kuha, bulj neočekivano odlazi kući, hana jušić iz nepoznatih razloga bojkotirala jučerašnji partaj, pijavica nam odlazi u nikaravgu (nejdi!!!!!), a niti meco nas ne časti svojim izlascima više. kamo ide ovaj svijet? rekao bih da su moje nade uprijete u oksija i puškara, nove party velikane 2009.

    avatar

    07.01.2009. (19:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...