Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ćuskija

    to se samo zajebancijom može borit. kakvom? nemam pojma. al radio 101 ti je takav, od extremnih desnih do extremnih lijevih. bar tak veli didi koji ga je puno slušao.

    avatar

    07.01.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • b.b.

    khm, te ekstremno lijeve sam nekak propustio zamijetit u ovih 8 godina intenzivnog slušanja. al imaju dakako sranja oduvijek, i to je nekak u okviru tolerancije 'demokratskog' medija. al sad baš briju na huškanja. nema više uvijenih kukanja kak smo žrtve, ili 'ironijskog' odmaka od mišljenja slušatelja, neg strejtforvard:uvozimo ukrajinke. satrimo slovence i sl. jest možda, kako bi dd reko: topom na zeca, al meni već to nije dio folklora nego motiv za brigovanje. rado bih doduše čuo dobar plan zajebancije, meni nekako ovi izbijaju i zadnje trunke potecniajla za šalu.

    avatar

    07.01.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    al ono ima finih detalja. recimo košarkaški all star u kaštelima di su cijelu zabavu vodili plesačice i akrobati iz ljubljane. pa na ski utrci fosila kad je špela pretnar prikočila da janica uđe u finale. pa kuljiš kak voli sloveniju, pa dr. ivo kak ne treba bojkotovat. a radio 101 je urban

    avatar

    07.01.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...