Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Marole

    DEPRESIVNI BOŽIĆ ISUSA
    I tumaraše tako Josip i Marija tražeći neko normalno rodilište. Ali Josip ne bijaše nimalo ažuran, nije sredio nikakve utočište gdje bi njegova žena mogla na miru roditi. Ne bijaše on nesposoban, nego pomalo zloban.
    Ova njegova ima roditi, mislio je on, a on joj ga nije ni uvalio i još ga je k tome prevarila sa onim anđelom za kojega je kasnije tvrdila da nije imala ništa s njim. Govorila mu je da je bezgrešno začela, ali Josip je znao, uza svo dužno poštovanje neznanju starog vijeka o ginekologiji, da ne može žena zanijeti tek tako bez obavljanja pražnjenja u njenu utrobu.
    I tako su oni tražili mjesto poroda, a već se dobrano smrklo, a trudovi počeše. Marija mu počeše kvocati da Josipe zašto nisi ništa sredio, da gdje će ona sada roditi, neće valjda na putu. I Josip se sjeti jedne wellness oaze, zvane Betlehem.
    Jebiga, mislio je, ovaj što dolazi je spasitelj svemira, neće se valjda porađati po međama, štalama i poljima. Palo mu je na pamet da nakon poroda zatraži i DNK analizu od Rimljana, jer je čuo da taj učeni narod može i naknadno saznati čije je. A u toj ginekologiji uvijek postoji mogućnost, a on je jedanput masturbirao blizu Marije ispod pokrivača.
    I tako predloži on svoju ideju wellnessa Mariji. Marija zdušno prihvati tu ideju ponovnog rođenja. Tiho je sebi u bradu rekla da je i ona bitna, jer ako već rađa Mesiju, mogla bi se i ona ponovno roditi kako već nalažu reklame za wellness Betlehem oazu.
    I stigoše u carstvo hedonizma. Josip i Marija se sauniraše, masažiraše, jacuzziraše, Marija je skoro zaboravila da ima rodit, ali dok je prolazila četveroručnu masažu vrućim vulkanskim kamenjem na terasi wellnessa proleti zvijezda repatica, i ona se sjeti ta je tajming za rodit, kako već Sveto pismo nalaže.
    Isus je za to vrijeme nervozno čekao u predsoblju gnijezda da roda prozove njegov redni broj i da se napokon rodi. Nije mogao vjerovati što ovo njegovi starci rade, sve su ujebali i Sveto pismo i navještenje. Mislio je kako će im očitati bukvicu kad se rodi. Roda ga je prozvala, ukrcala na mjesto suvozača i rekla
    - Mali čeka te jeben zadatak, ljudi su gamad, pazi ih se, mogli bi ti i nauditi.
    Roda mu to nije trebala govoriti, dobro je on to znao. Smetalo mu je što će se roditi u jacuzziju, što su mu starci materijalisti, što se ne vole, rijetko se i seksaju. Znao je da će ga i na krst staviti i eksere mu u dlanove zabiti. Ali to je bio najmanji problem, sjetio se Isus, kakvi će tek biti jadi u 21. stoljeću, bolje je na to ni ne misliti. Čak ni on tu ništa ne može.
    Marija ga je porađala, Josip je vikao da tiska, tiska, a Isus je razmišljao točno u trenutku stupanja na ovaj svijet kako su on i Njegov stari falili sa tim ljudima naopako ih programiravši. Jebiga, imali su On i stari samo 6,7 dana, gdje su to pogriješili i zašto je stari stalno govorio "i bijaše dobro", kad nije bilo.
    Sada on to mora ispraviti, iako zna da nema šanse. Što je - tu je, stara era odlazi u povijest, nova dolazi i Isus se toga bojao, i to se jako bojao, na svoj rođendan, na Božić prije 2009 godina.

    avatar

    06.01.2009. (23:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...