Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • m

    Babliću Babloviću, sve sam pročitala i shvatila, ali kako da se seksi uredim za po doma kada su kući i djeca i njegovi roditelji, a svako malo navrate i susjedi? Pa ne mogu hodati po kući kao one što plešu oko štange ili kao mažoretkinja, iako znam da bi mog muža to najviše oduševilo!

    avatar

    05.01.2009. (10:32)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    zabranjeno povrće. mislim da ga više pali to što kasni na posao nego to što se uredila

    avatar

    05.01.2009. (10:53)    -   -   -   -  

  • junac

    možda da trenirku zamijeni samo (ali samo) kakvim šlafrukom...

    avatar

    05.01.2009. (11:10)    -   -   -   -  

  • MiG

    Ma može se i doma seksi izgledat, u vrlo ugodnoj odjeći, koja neće biti napadna pred djecom i roditeljima, samo ako se želi. Jedne fine, uske tajice, isto tako uska, pripijena, dekoltirana (ali ne obavezno) majica gore, i eto! Pitanje je samo zašto. I muškarac treba poticati ženu na to. Ako ju totalno zanemaruje, žena izgubi želju za uređivanjem.

    avatar

    05.01.2009. (11:27)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    dobar komentar od MiG. zena voli cuti i doma, i u trenirci, dobar kompliment....a slinjenje samo kad je sredjena je pomalo i odbojno :))))

    avatar

    05.01.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    Baš lip post. Baš, baš.
    I mene je to mučilo dok sam bila gospođa u braku. Koliko puta sam bijesno i ogorčeno pomislila:"Zašto me muž više ne zavodi?". Mislim da zato umre i strast. Počnemo jedni druge uzimati zdravo za gotovo.Nije bitno tko prvi odustane, i tko se počne prvi povlačiti po kući u neuglednom izdanju. To bi bilo kao pitanje o kokoši i jajetu...

    avatar

    05.01.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  • tobeornottobe

    Baš, kokoš i jaje! U mojem ex braku muž se počeo odnositi prema meni kao prema cimerici, a ne ženi. Navečer bi legao pred TV i zahrkao. Uh, koji povod da se sređuješ po doma! :(

    avatar

    05.01.2009. (16:54)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    svatko od vas je netko pametnog rekao..

    malo je bezobrazno traziti da se on/ona napaljuje/sreduje bez ikakvog poticaja ako sami to ne radimo...ja bez beda pocnem se prva truditi jer znam da je uvijek se zakotrlja onda neka dobra vibra i bude nam ludilo...on mene poslije mora nadmasiti i eto-vec sam profitirala :D

    avatar

    05.01.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    A kako on doma izgleda? Sigurno nije sređen i dotjeran... Možda on takav kakav je njoj više nije privlačan? Možda se ona pegla s nekim na poslu?

    avatar

    05.01.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • nema me

    i da si u postu napisao jednu veliku nulu (što nisi), sama Istina kojom odiše naslov posta je za nagradu Kiklop!

    avatar

    05.01.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • bastet

    Žao mi je što tvoj tajnoviti lik iz posta nema sreće! Ja se, naime, dotjerujem i kod kuće. Za svog muža! A to čine i neke moje frendice. Ženi ne treba puno da se dovede u red: malo pudera, decentni potez olovkom po rubovima očiju, tračak rumenila, sjajilo ili ruž za usne i, naravno, malo mirisa na vratić. Zurka, se razme, prati intenciju! Zato, mislim, da se ovdje ne radi o kroničnom umoru ili nagomilanom stresu, već kroničnom nedostatku dobre volje. A ja sam već davno shvatila da se svako ulaganje u brak višestruko vrati...

    avatar

    05.01.2009. (21:37)    -   -   -   -  

  • bastet

    E da! Moj komentar vjerojatno ima slab kredibilitet bez dodatnog podatka, a to je da sam u braku sam više od 20 godina! I još nešto! Slažem se u potpunosti s Lipom Mare, i muškarci su odgovorni za zahlađenje odnosa. Dobra volja je doista neophodna da bi stvari šljakale, ali dobra volja s obje strane!

    avatar

    06.01.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • Vilinska Vodica

    Sve si sam rekao: On može danima ležati na kauču, čitati novine, buljiti u televizor, ujutro ustati i navečer otići na spavanje, a da mu na pamet ne padne ispružiti ruku prema njoj da je zagrli ili pomiluje, niti mu dođe da je poljubi tako sam od sebe.
    Prema tome - kad mu se digne na šminku, to reagira organ, a ne osoba. On nju ne voli.

    avatar

    10.01.2009. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...