Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mairosu

    Šalom Borute !

    Slučajno stigoh do vašeg bloga, i malim čitanjem arhiva vidim da živite u Izraelu. Kao zvanični novinar FK Crvena Zvezda, imao sam priliku biti u toj zemlji prošle zime kada se odigravao turnir Prvog Kanala u ruskoj "produkciji". Boravili smo u prelepom Marriottu u downtown Tel Avivu, a ja sam slobodno vreme provodio obilazeći Tel Aviv, šetajući do Jaffe, i tome sl.

    Moji utisci iz Izraela :

    -- Najlepši aerodrom ikada.
    -- Ljudi sa kojima možeš pošteno i čestito razgovarati i koji su vidno zainteresovani za vaše probleme, i stanje u vašoj zemlji i tome slično. Milo im je čuti kada se pozitivno izrazite o Izraelu.
    -- Vrhunska organizacija i usluga, barem što se hotela i svega oko njega ticalo.
    -- Jako čudna i "opora" atmosfera u Jerusalemu, koji mi se manje svideo od Tel Aviva, ali ga je vredelo obići. Ušli smo u stari grad sa predrasudom da postoje enormne verske tenzije, ali je ispalo da su komšije različitih religija ipak dobri prijatelji...ili je to tako delovalo.

    Mi smo kao Srbi, generalno problematičan narod za međunarodne protokole, dočekani kao najrođeniji, i čak smo često umeli naleteti na Sabre sa jugoslovenskim poreklom koji nisu govorili naš jezik, ali su nam spominjali da su ponosni na svoje poreklo. Opšti utisak kod svih je bio da je Izrael dosta mis-reprezentovan na međunarodnoj sceni, te da treba otići tamo i uveriti se lično pre nego što donesete neki sud. I tako dok sad trendy Beograđani hodaju okolo sa palestinskim šalovima, ja nosim zelenu majcu sa IDF logom.

    Ono što je sigurno - vratiću se jednom na malo duže, i obići celu zemlju...izvinjavam se što ovo nema veze sa ragbijem i Makarskom, al' eto, došlo mi ovo ispisati.

    Poštovanje,

    Miloš

    avatar

    05.01.2009. (12:07)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Bravo Borute. Ova je slika snimljena u Trstu 14.9. 1969. pred prvu međunarodnu utakmicu s momčadi C.U.S. Trieste. Domacini su pobijedili 17:8. Ali zato se nedjelju dana poslije 21.9 RK "Metalplastka" (kako se tada zvao klub) revanširala i u Makarskoj pobijedila istoimenu momčad s 23:9.
    Na slici stoje s lijeva na desno: Ivo Jurišić(Ljubljana) i pok. Ante Vujčić(Makarska) pomoćni suci, Romano Isler(Trst) glavni sudac, Miro Erceg, Petar Roso, Mladen Cvitanovič, Nikola Marinović, Zdenko Gavić, Frane Ivanišević, Andro Alujević(RK "Ljubljana"), Bartul Grle, pok. Ivo Babić, Ivan Glibota, pok. Tonči Odak. Čuče istim redom: Siniša Tartaglia, Tomo Curavić, Jurica Raos, Jure Rakušić, Miro Pejković, Kleme Mihaljević, Ivo Županović.

    avatar

    05.01.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • borut

    Mali brate je li to moguce???
    Ma koga si to ti preskocio, zar bas njega???
    Pisca ovoga bloga, ali ga ne prepoznajes izmedju Andre i Bartula (bice zbog bujne mu frizure)???
    Ha, ha, ha!!!
    Izmedju Adndre i Bartula stoji B O R U T
    Pozdrav
    Vesna

    avatar

    05.01.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @Vesna.Od brzine sam napravio grešku. Ali nemojte mi zamirit. Pozdrav tebi i Borutu.

    avatar

    05.01.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • galeb

    ja san ga pripozna iz prve :)
    doduše mora san stavit očale

    avatar

    05.01.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • misterry

    hehe lijepo se sjetit statih uspomena, zar ne?
    Iva ( ex. misterry )

    avatar

    06.01.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Ragbi mi je stran, ali zato sam se naigrao nogometa. Kao klinac, igrao sam u pionirima Dinama, kasnije u juniorima Dubrave, a onda u Realu i Barceloni, na kompjuteru. Bili su to uistinu lijepi dani. Svako dobro tebi, Vesni i svima tvojima :)

    avatar

    06.01.2009. (21:09)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    to je sigurno bila mrak ekipa...

    avatar

    07.01.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    eh, dobro se prisjetiti stare ekipe... ;)))

    avatar

    07.01.2009. (16:19)    -   -   -   -  

  • ragbijašica

    jedan od svih na slici trenutno je u velikoj životnoj krizi. upravo je smješten na rab, u bolničku ustanovu. riječ je o miru pejkoviću

    avatar

    13.01.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...