Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • luki 2

    Sve najbolje, zdravlja, sreće i veselja u Novoj 2009! O da, i ja sma dobila dojam
    da je sve prigušenije, tiše; sa manje petardi (Goldie zahvalna! :))) i manje glamura
    nego što je to ilo prijašnjig godina....
    Konačno - što se mene tiče - ljudi su se "unormalili"...:))))
    Ja sam isto bila zašuškana u deku; jednim okom gledala televiziju, a s druge strane
    puštala si Terezu, Arsena, Gabicu...Najbolji doček ikad!
    Pozdrav od Luki+wufova :)))

    avatar

    01.01.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • SJAJ

    Profesore, uz čestitku za godinu koja je već u drugom novom danu, čestitam Vam na iscrpnoj analizi TV novogodišnje noći. Strašno! I ja sam, eto, po tko zna koji put, provela noć uz tu polumrtvu zabavu s ugaslim zvijezdama...a svake godine kažem da si to više ne smijem dozvoliti. Posebno me iznenadilo...niti sam se najela niti napila. A moj ljubimac(pas) zbog stresa od petardi, čak nije dozvolio da mu obučem blagdanski kaputić, kojem se toliko radovao prošle godine, pa je s "babama" i u Crkvu išao da se pokaže. Samo je režao. Pa se pitam, ako je najluđa noć bila takva, kakve će biti ove što dolaze...Pozdrav))

    avatar

    02.01.2009. (01:57)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Želim tebi i tvojima sve najbolje u Novoj godini i osmjeh ostavljam :-)))

    avatar

    02.01.2009. (08:43)    -   -   -   -  

  • gosponsudac

    Potpisujem tvoju kritiku, ja nisam imao nikakvih ocjenjivačkih ambicija pa sam od televizije odustao nakon dvadesetak minuta. Btw, negdje oko 10 dopao mi je ruku (pazi sad) tranzistor i na 101 se odmah osjetilo da je netko od zrelije ekipe došao za pult, rastjerao djecu na tulume i puštao The Cure, Smitse, B52, Clash, Bowiea, Madness... ma milina!

    Tvoj jelovnik tumačim kao legitiman bunt protiv terora zajednice (ne buju oni meni govorili kaj bum ja jel). ? Bez obzira na to jesam li u pravu, predlažem da uz kruh, paštetu i vino dodaš malo luka vulgarisa - paše nevjerojatno. Podsjeća me na jednu sada tako davnu Novu... ali ne bum sad o tome.

    U jednom od sljedećih blogova predlažem osvrt na temu kojom se "Transparentno društvo" bavi - kaotičnost koju stvaraju mediji, rasap estetike, nestanak prosvijećenosti... Ne sumnjam da bi se iz tvoga pera moglo štošta zanimljivog o tome pročitati (ili si već o tome negdje pisao, a ja nisam čitao).

    Pozdrav i svako dobro!

    avatar

    02.01.2009. (10:08)    -   -   -   -  

  • portirHTV

    Poštovani gospodine profesore!
    Vrlo dobro ste opisali svoje doživljaje i stanje duha prilikom gledanja novogodišnjeg programa na TV-u. Vaša raščlamba je kirurški precizna i kristalno jasna. Sa vrlo velikom točnošću ste pogodili i moje skromne impresije i osjećaje, budući sam i ja imao gotovo isto iskustvo. TV-kuće su potrošile puno novca nizašto. Moj prijedlog HTV-u je da slijedeće godine izvade iz arhive neke novogodišnje emisije iz '70-ih ili '80-ih godina i prikažu na dočeku 2010. godine. Gledanost bi bila 89%. Trošak bi bio minimalan, uspjeh zagarantiran, a gledatelji prezadovoljni. Svako dobro, Vama i Vašima, želi portir sa HTV-a.

    avatar

    02.01.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • Ekstrasolarni planet

    @ gosponsudac, luk vulgaris na Staru godinu??? :-)))) Ja ne volim kad me ljube polupoznati ljudi, ali ti si zbilja ekstreman.

    avatar

    02.01.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • MiG

    Budući da se ne nalazim u Hr, nisam mogla pratiti Hrvatski Novogodišnji TV program, a zapravo ni inače nisam neki ljubitelj TV-a, ali ovo što govoriš o Novogodišnjem programu rekao mi je i moj tata, sa nostalgijom se sjećajući istih onih vremena kao i ti (iako vjerujem da je ipak stariji od tebe). ;)
    Sve najbolje iz Švedske, tvoja kolegica! ;) :D

    avatar

    02.01.2009. (15:40)    -   -   -   -  

  • Bernardov riff

    Sretna ti nova godina! Sad sam tek skužio da ti je žena prosvjetarka. Moja je u zdravstvu. E. baš smo se našli! u pravim djelatnostima. Dočekali smo novu s jednim prijateljskim bračnim parom, pa nam je telka bila samo za zvučnu i svjetlosnu kulisu. Sležam se da je TV program neusporedivo lošiji nego u stara vremena, i kao da TV kuće samo odrađuju nužan posao. Otkako se Božić javno slavi, Nova godina izgubila je onu privlačnost iščekivanja nečeg drukčijeg.

    avatar

    02.01.2009. (16:11)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ Luki, SJAJ, Dida, gosponsudac, portirHTV, MiG, Bernardov riff: hvala na komentarima, svako dobro želim! :)

    @ Ekstrasolarni planet: a da si živjela u starom Rimu gdje se cijenio miris češnjaka? :))

    avatar

    02.01.2009. (17:11)    -   -   -   -  

  • Mairosu

    Ja sam na TV Fox, filijali onog Foxa koji se emituje u komšijskoj republici i mojoj domovini, gledao po jedno 42308504386965260809680912. put Streets of Fire Waltera Hilla.

    I baš mi je bilo lepo.

    avatar

    02.01.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • vapaj golgote

    pozdrav gos pr

    avatar

    02.01.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • B 612

    kad citam vas komentar, vidim da nisam pogrijesila kad sam ugasila televizor 30.12. i upalila ga tek danas...hmm, doduse, mozda je ovo danas bila greska, ali tesko se oduprijeti nekim navikama... :) ukrast cu komadic reklame (ipak su posljedice gledanja TV-a tu) i reci "druzenje s prijateljima - neprocjenjivo" :)
    puno srece i dobrih misli u ovoj novoj....

    avatar

    02.01.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  • kupus

    Profesore, konstatacije su Vam iznimno točne i na mjestu, uz jednu malu opasku: u zadnjih 30 godina ne pamtim niti jedan novogodišnji televizijski program koji je bio ocijenjen pozitivno od (hm, stručne?) kritike, nekmoli od gledateljstva. Očekivanja da bi se tu nešto moglo promijeniti odveć su naivna.

    avatar

    03.01.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Genijalna analiza...a što se provoda tiče sličan tekst bih mogla napisati, zaustavih se na Masonu sa zebnjom da neću moći zaspati, srećom i ja imam mačora koji se lijepo sklupčao sretan što je pucanje petardi završilo...
    Usput primjetih na snimkama iz novogodišnje noći (osim u Brazilu) usiljenu veselost, kao nekakvo slavlje po zadatku, uz pitanje u primozgu "što će biti sutra"...

    avatar

    03.01.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    koja dobra analiza TV ponude...hehe
    Sritna nova s zakašnjenjem, i puno lipih postova u blogosferi želim.!
    do čitanja

    avatar

    03.01.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • Claire

    sva sreća Čurlića nisam gledala, inače bih pukla...

    avatar

    03.01.2009. (15:11)    -   -   -   -  

  • bastet

    Dragi gosp'on profesore, evo ti se javlja gđa profesorica! Već te neko vrijeme pratim, ali iz prikrajka, u sjeni tuđih komentara. I mislim si, bio bi red da čovjeku čestitam Novu i da ga ohrabrim da nas i u sljedećoj godini nastavi uveseljavati svojim britkim komentarima i šaljivim opaskama.
    Što se, pak, tiče tvog kratkog presjeka naše novogodišnje TV špice- nemam što ni dodati, ni oduzeti. I muža i mene je dopala ista sudbina pa smo cijelu večer bildali mišiće, što prčkajuć po daljinskom, što čeprkajuć po tanjurima. Za inat svima koji su nam namjerili doći glave te večeri, otplesali smo nekoliko plesova (brzih i laganih) uz spasonosne glazbene ritmove stranih satelitskih programa. Tek tol'ko da se ne kaže da smo trošili samo hranu i piće! U 2.30 obeshrabreni horror filmovima, zaplašeni Kraljevima ulice i umorni od čekanja Godota, uputili smo se (premda još uvijek orni) na prislini počinak. No, kako nam doček Nove godine ni inače ne predstavlja važan trenutak u životu, zaspali smo k'o bebe, sretni da smo uspješno suzbili još jedan.

    avatar

    03.01.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Možda smo neka izgubljena generacija, ali znamo cijeniti ono što je nekada vrijedilo. Bivša Tv Zagreb ili RTZ , znala je napraviti novogodišnji program koji se isčekivao i gledao. To je u ondašnje vrijeme bilo vrlo dobro. Politička ironija ili spačke, glumatanje inače ozbiljnih voditelja, i sve je bilo neobično i interesantno u vrijeme "tame". Nitko ništa nije smio reći, a samo neke riječi donijele su tada smijeh, a kasnije oluju. Danas svi mogu reći sve, ali nitko nikog ne sluša. Sloboda govora koju imamo danas dovela je do hiperprodukcije gluposti i kaosa. Sustav se tako zaštitio da sve možeš reći, ali tvoje riječi su besmislene.

    avatar

    03.01.2009. (19:32)    -   -   -   -  

  • ~ ... NeMirna ... ~

    Ma najbolje je novu dočekat negdje izvan svakodnevice, iako je dan kao i svaki drugi, u naše živote donosi ipak nešto novosti i promjena (kako kome...) ...
    Vidim tu je skoro pa svaki dan novi post, sviđa mi se to! Mislim da ću češće svraćati...
    Lijep pozdrav i do čitanja...

    avatar

    04.01.2009. (17:17)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    dragi sjor profesure, sa zakasnjenjem zelim sve najbolje u novoj, ovoj....godini. tvoj post me uvjerio da je u hr i dalje sve "po starom" samo nekako s manje duha....

    avatar

    05.01.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • Irish Coffee

    Sve najbolje također..
    Veseo opis neveselog TV programa, indeed.
    Ćurlić je rođen samoironičan.
    Inače, baš sam si željela jedan dobar film na staru godinu.. kad ono, hm, nemam prostojniji izraz nego fekalije u šljokicama. Kakav humor, majko mila! Kad već spominješ, nekad smo se valjali na fore Čkalje i inih. U Zadru i ekipu možeš gledati sat vremena a ne kužiš zašto se smiju. Valjda sami sebi.
    Jedini meni dobar film bio je tijekom ponoći, a tada smo išli na rivu gledati vatromet.
    Pa smo večer zapravo proveli u kuhanju, jedenju i pričanju za stolom.
    Svi se vraćamo starim navadama.
    Čudna politika- ni kruha ni igara.

    avatar

    09.01.2009. (01:12)    -   -   -   -  

  • marinianis

    zdravo tebi u novoj godini.
    meni je novogodišnji program bio ok, pa čak i svim ukućanima, a bilo nas je 6. nitko cijelu večer nije uzeo u ruke daljinski pokušao prebaciti gledanje s htv 1 na koji drugi program, sve do iza ponoći. čudo.

    avatar

    09.01.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  • vapaj golgote

    pozdrav iz os

    avatar

    13.01.2009. (07:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...