Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • bugga

    Od srca ti želim sve najbolje u novoj i još puno divnih i lijepih recepata.

    avatar

    01.01.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • Vali

    Baš si me nasmijala! :) Sve najbolje ti želim u 2009. i neka bude bez snijega! Bez brige, i meni je danas pao mrak na oči kad sam ga vidjela. :) A i film o preskakanju Božića sam gledala, baš sam bila razočarana kad ga ipak nisu "preskočili". :)

    avatar

    01.01.2009. (16:58)    -   -   -   -  

  • maxiene

    Draga Sanela Sretna i tebi Nova godina i sve najljepse:)
    Havajske jelke mi se svidaju i kombinacija kokosa, ruma i banana ti je prava tropska kombinacija:)
    Film sa preskakanjem Bozica sam i ja ovdje gledala. Interesantno mi je da se isti film davao i ovdje i kod vas u isto vrijeme. Dodi kod mene na tropski Bozic (subtropski:)) kad god hoces. Ja ga svake godine dozivim. Bijeli mi puno ne nedostaje. Ne znam i zasto bi kad svake godine na odredenim mjestima se pravi vjestacki snijeg gdje se okupljaju djeca, grudvaju se, prave snjeska... Cak mozemo ici i na klizanje na ledu ako hocemo. U nekim skolama se takoder organizuje igranje na vjestackom snijegu, tako da taj dan djeca nose rukavice u skolu:), a vani temperature budu izmedu 20 i 30 C.
    pozz

    avatar

    02.01.2009. (03:01)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    bugga - hvala:) Želim ti uspješnu 2009.
    Vali - hvala! Divim ti se, ako si pročitala sve što sam nadrobila u tom postu:DDDDDDDDDDDD
    Možda sam preozbiljno shvatila film, ali jednostavno me razživcirao:) I tebi sve najbolje u Novoj godini.
    maxiene - hvala. Tebi i tvojoj obitelji također sve najbolje! Stvarno ti zavidim na Božiću bez snijega: D Naravno, jasno mi je da se djeca vesele što se mogu igrati na umjetnom snijegu.
    A ovo s prikazivanjem istih filmova me ne čudi. Svake godine na raznim kanalima non-stop vrte (iste) božićne filmove. Jasno mi je da im je sad sezona, ali nek´ snime nekoji novi. "Sam u kući" mi već izlazi na uši, a isto tako sve one božićne komedije (npr. s Chevyijem Chaseom i s već spomenutim Timom Allenom u kojima dotični glumi Božićnjaka).

    avatar

    02.01.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  • Delicios for kids

    Zaista neobicna kombinacija,uvek imas super story za post!

    avatar

    02.01.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    delicios for kids - drago mi je da ti se sviđa, i tebi se divim, ako si pročitala sve što sam nadrobila u post. Dok sam ga pisala činilo mi se da će toga biti jedna A4 stranica, a kad sam vidjela koliko toga na kraju stvarno ima, išla sam ponovno sve čitat jer mi nije bilo jasno što sam toliko imala za pisati;D

    avatar

    03.01.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...