Komentari

optimisticsmile.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Iris Ulysees.

    dakle. sam početak poglavlja mi je govorio da će biti sranja. ali takvih sranja..nisam imala pojma.
    za početak, ideja da povedeš matta mi je bila..i dobra i loša. dobra zbog oslonca, loša zbog njegovog statusa kod bradina i moguće želje da budeš sama.
    dalje. bradinova reakcija na matta me nije nimalo iznenadila (ono "pizd...matt" me je oborilo s nogu xD), ali tvoja reakcija mi je došla potpuno neočekivano, ali i dobrodošlo. :)
    evan i pobačaj. prebila bih ju na mrtvo ime. nekako, nakon svega što si im rekla mi nisu više kul. nimalo. jer ono, sve je to superokej kada je njima sve superokej, ali sad se pokazalo koliko zapravo su sebični na pokazivanju osjećaja i koliko im nije stalo ni do čega osim do svojih nekih užitaka. tebi opet svaka čast na petlji da im kažeš sve to u jednom dahu jer ja mislim da bi me suze oborile prije nego li bi bijes uopće pronašao svoj put do mene. u svakom slučaju, pokazala si se zrelom i odgovornom osobom za razliku od njih, a još si i mlađa od njih. svaka čast. *klanja se*

    za kraj, želim ti sve najbolje u novoj godini i da i dalje budeš moje sunce na nebu i danju i noću. *grli jakojačenajjače*
    volim te! :*

    avatar

    31.12.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • Mist

    Dobro, koji kurac? Ovo je užasno. Sad uopće neću komentirati ni stil ni pravopisne greške (daj nauči više osmijeh i osmjehnuti i smiješiti pisati!) ali si me fakat raspizdila prvim dijelom. Ok, malo se ponašamo kao King, najava katastrofe, pa sam se zainteresirala i sve to. Ok, mi igramo šah, sve super i onda tebi dođe jebeno pismo i slijedi razočaranje moga života. Kakav jebeni Matt u tri pizde materine? Tko je on? Koji kurac? On totalno nema nikmakve veze s tim i nikada, nikada ne bih htjela da se moj dečko miješa u obiteljske stvari. sama se osjećam povrijeđenom jer si njega pozvala. Zamisli sad Seamusa koji je s tobom prošao valjda kroz sva sranja svijeta kako stoji tamo pokraj i gleda kako ti moliš jebenog prokletog Matta da ide s tobom u svrhu jebene moralne podrške?! Kakve moralne podrške? Za to ti služi najbolji prijatelj koji te zna od pelena, dok si prdila, pišala i srala skupa s njim. I sad ja vučem usporedbu između Seamusa koji je oduvijek tu i Matta koji je tu zadnjih pet minuta Alexisinog života? I onda ti pozoveš Matta kao moralnu podršku? I onda još Bradinu nasadiš tamo jebenog Matta, kao da i Bradu nije dovoljno teško iako se ponaša frajerski. Kao da i sam ne zna da je jebeni propalitet, koji se drogira, puši, pije i da je sav sjeban i onda mu ti naturiš na nos tog malog klinju? Da sam ja Brad pa poslala bih ga u tri pizde strinine da mi se pojavio pred očima. Ubila bih ga. Nemam blage veze zašto si imala potrebu, taj osjećaj da će ti on pomoći u tom trenutku. Što se Evan tiče, potpuno neodgovorno i bilo je više i vrijeme da ih netko spusti malo na zemlju.

    avatar

    31.12.2008. (18:34)    -   -   -   -  

  • Iris Ulysees.

    *čita dorin komentar i umire od smijeha*
    e doro, podsjeti me da ti jednog dana podignem spomenik. :D
    jebešmisve, zaslužila si ga. :D

    avatar

    31.12.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • Mist

    *blush*

    avatar

    31.12.2008. (20:55)    -   -   -   -  

  • Mist

    Još uvijek sam ispod Matta... *furious*

    avatar

    01.01.2009. (14:45)    -   -   -   -  

  • Alexis

    A tako ćeš i ostati. Namjerno. Jer stalno zanovjetaš! *belji se*

    avatar

    01.01.2009. (20:36)    -   -   -   -  

  • Ben

    ovo je sasvim neočekivano. ali znaš što? meni je vraški dobro što si je Alexis dala oduška i rekla Bradinu i Evan što ih ide. istina je, ponašao se sasvim nezrelo i iako njihovo ponašanje ponekad zna biti zabavno trebaju znati granicu igre i granicu ozbiljnosti. nda.

    Matt mi je ovdje ispao okej, a Dorin komentar 'Pičko!' mi je kao šlag na torti. *smile*

    btw, postoji li i još udruga protiv Matta ili? *smile*

    pozdrav, Alexis i sve najbolje u 2009. godini! *smile*

    avatar

    02.01.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • Rebecca

    Žena uvijek zna zahvaljujući svojoj intuiciji. Nasmijala sam se Dorinom komentaru i koji vas je vrag natjerao da igrate šah. Toe igra za štrebere. Zašto nitko ne voli Matta, meni je ona baš simpa i uz to razumijem njegov stav. Jasno da se ne želi miješati u obiteljske poslove pošto se oni njega ne tiču. Oke, Evan je glupa. Trudnice na motoru bi trebale biti ilegalna stvar. Nikad mi nije bilo jasno kako netko može biti toliko neodgovoran za svoj, ali u ovom slučaju i tuđi život.
    Po stoti put Sretna Nova :) . Pusek

    avatar

    02.01.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • Vanja

    ma točno sam si mogla misliti da će ona napraviti nekaj takvoga. isuse, čim si počela s tim svim na početku posta mislila sam da je netko umro. skoro nisam ni pročitala post do kraja zbog tog jebenog uvoda.
    ja imam doma takvog buraza kakav je Bradin i vjeruj mi, on jako dobro zna da je propalitet i da se mora trgnuti, tak da se u vezi toga u potpunosti slažem s Dorom. s jedne strane mi je glupo jer si povela Matta upravo zbog toga jer je to obiteljska stvar, a s druge strane mi je logično, kad ti je dečko i sve to. iako bi ja vjerojatno otišla sama i na kraju svega izjurila iz bolnice i izgubila se negdje na 3 dana.
    uopće ne volim ovakve situacije. sve je sjebano i ne znaš kud da se okreneš i kaj da radiš i kaj da veliš i dođe ti da sve pošalješ k vragu i zajebeš ih. a Evan... glupo je reći da sam očekivala takvu glupost od nje, ali zbilja jesam. totalno ona. i sad će biti još gluplje kad oni samo odmahnu na te tvoje riječi jer izbjegavaju istinu. rekoh, sjebano.
    :* [post.]

    avatar

    02.01.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • × Dalilah

    Moje mišljenje o svemu ovome si već čula. Moram li ga ponavljati? :D

    P.S. Tri puta pogodi tko je, hihihi :)

    avatar

    02.01.2009. (19:45)    -   -   -   -  

  • Angie

    Iskreno, baš sam naslutila da je nešto s bebom kad si pisala ono na početku. I samo ću ti reći da možeš biti preprepreponosna na Alexis što je tako postupila! I trebao im je to netko već jednom reći! Neodgovorni idioti. -.-

    Oke, sad bih trebala uhvatit malo zraka, jel.

    I, da, htjedoh se nasmijati tamo kad je Alexis rekla "GONITE SE I SRETAN BOŽIĆ!", jer sam umirala od smijeha u sebi, al' ajd, kad je situacija takva kakva je s tom bebom.

    I nadam se da budeš uskoro do mene došla. *sad*

    Grlim. :*

    avatar

    03.01.2009. (11:41)    -   -   -   -  

  • Angie

    Ma naravno da se ne ljutim. Tko bi se na tebe uopće mogao ljutiti?

    I ja tebe volim više. *belji se*

    :*

    avatar

    03.01.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • Bella Black

    wow
    preokret
    sve je bilo idilicno i najednom ovo
    ali svida mi se
    jako mi se svida
    i Matt mi postaje sve drazi i drazi
    na ljepom mjestu zivis *smile*
    Irska, Dublin *in love*

    imam post
    iako i nisam nesto zadovoljna s njime


    ...ljubim te i grizem...

    avatar

    03.01.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    *veselo se smiješi*

    Joj, malena moja, nemaš pojma koliko mi je drago bilo vidjeti tvoj komentar. : )

    *snažno grli*

    Bravo, stvarno svaka čast što si pročitala sve moje posteve, ali kao što sam ti rekla- stvarno nisi trebala. Tlaka je, znam. :P
    No, uglavnom...Naravno da ti budem javila za novi post! ^^
    Kad sam već ovdje, mogla bih i komentirati tvoj post, ne? : ) Čitala sam sve tvoje posteve i stvarno mi se sviđaju, ali ovaj...Ovaj je stvarno posebna. Baš ima neku dobru dozu opisa Alexinih osjećaja i pravih dijaloga. : )
    Skidam kapu Alexis zbog toga što je reklo Evan i Bradinu ono što smo svi zapravo mislili o njima. Dobro, barem nekolicina od nas. :P

    Matt mi se čini kao dobar dečko, ali iskreno? Nije mi on baš za Alexis. Bio bi dobar prijatelj, ali Alexis treba netko malo...buntovniji. : ) Ne znam, takav sam dojam stekla.

    Dora i Seamus su mi urnebesno smiješni, ali originalni s svojom vezom. :D

    Dizajn je odličan. Baš mi nekako opisuje Alexis. :D :D

    Evo, više ne znam što reći za kraj osim da ti želim najsretniju 2009. godinu i da mi budeš vesela, nasmiješena i svesve super! :*

    *grli*

    I..um..hoćeš li se naljutiti ako ti pošaljem jednu toplu pusu? *sramežljivo se smiješi*

    Nadam se da ćemo se ubuduće malo češće čuti i postati dobre net prijateljice. : ) Stvarno bih to voljela. ^^

    Love,
    M.

    avatar

    03.01.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...