Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Minerva*Riranje

    Film mi je preporučen više puta i namjeravam ga večeras pogledati, ali jesi li ti pogledao ''Lars and the real girl''. Meni je taj film sjeo onako kliše, kao melem na ranu. Divan, divan. :)

    avatar

    08.01.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • no name

    Dobila sam zadatak da malo raspačavam ovaj film - http://www.cultureunplugged.com/play/886/Halid-Bunic-The-Eternal - pa da mi savjest bude čista, evo! Ako imaš viška vremena - pogledaj ga, ako ne, nije bitno. Ako ti se svidi, cilj je postignut, ako ne, nikom ništ. I usput, svako dobro u 2009. želim. Pozdrav!

    avatar

    09.01.2009. (10:07)    -   -   -   -  

  • ronin

    @ Minerva*Riranje: jesam, jesam gledao sam ga, recenzirao i stavio na popis među mojih 30 i nešto najboljih filmova. slažem se da je film jako ... ljudski, topao i naravno dovoljno šašav da se i nasmiješ.

    @no name: pogledao sam film i ukratko oduševio me. e sad... štajaznam ti znaš autora, pa ga pitaj (i kasnije mi mailaj da ovako ne komuniciramo) jel to ja mogu staviti ovdje na blog.:))

    avatar

    09.01.2009. (11:01)    -   -   -   -  

  • no name

    I mislila sam da bi ti se mogao svidjeti. Naravno da ga možeš staviti na blog; upoznavanje publike s dragim Halidom je cilj, remember? ;)

    avatar

    09.01.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Evo da se pridružim lipim osjećajima koje ovaj film budi u gledatelju. Uživala sam u svakoj minuti, nije mi bilo dosadno, znajući da film traje dosta, jednostavno me priča povukla. Sasvim dobra bajka za odrasle, kako kažeš. Brad pitt inače nije glumac po mojoj mjeri, ali sasvim mi je dobro 'legao' u filmu. sve pohvale i cate. kraljica je!

    avatar

    08.02.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...