Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • mali brat

    Svima koji dođu na ovi blog sve najbolje iz srca i duše.

    avatar

    31.12.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • makaranka

    Mali brate sve najbolje u nadolazećim novogodišnjim danima! Kakav ti je bio program na kačiću? ja sam se malo razočarala Milinom 20 minutnom stankom nakon 00:00. Da sam prije pročitala tvoj prijedlog za pripoznavanje sigurno bi se pripremila za indijansko M na čelu!

    avatar

    01.01.2009. (12:20)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Draga "makaranko" i tebi sve najbolje. Imaš smisla i duha za življenje. Bilo bi mi drago da se ponovo vidimo. Stavi na revereu jakete ili kaputa amblem duplo M(Makarska Može). I Milo Hrnić je porijeklom Makarani, pa se malo impresionirao.Dođi večeras u kafić Rocky- sa znakom duplim M. Ja ću ga isto stavit.
    @- Pozdrav svim ragbijašima svita i sve najbolje u 2009. godini, a pogotovo onima koji su igrali za RK "Metalplastiku", RK"Energoinvest" i RK" Makarsku rivijeru. Bilo bi mi drago da na ovom blogu napišete dvi riči.

    avatar

    01.01.2009. (15:51)    -   -   -   -  

  • musta

    Sritna nova godina i čestitke na 40. obljetnici ragbija u Makarskoj.
    pozdrav

    avatar

    03.01.2009. (08:21)    -   -   -   -  

  • borut

    C, c, c,!!! Opet nesto nisi napravio na vrijeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali, isto, neka ti bude sretna i vesela 2009-ta, pa mozda i monografija ugleda svjetlo dana. (Ili: "svjetlo dana ugleda monografiju"?!? - tko ce ga znati?)

    avatar

    04.01.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Borute. Nisam htio monografiju napravit "štrc-brc" tek toliko da izađe radi datuma obljetnice. S obzirom da sada imam svoj kompjuter nadam se ću za nekoliko mjeseci, završiti posao. A uostalom klub je osnovan samo10 dana prije Nove godine, a prve utakmicu je odigrao tek u trecem mjesecu 1969. i to prijateljsku protiv Nade 2. a prvenstvenu 10.10. 1969. protiv Dinama iz Pančeva u Makarskoj, koju smo izgubili 6:30. Zbog toga ima logike da monografija izađe u 2009. godini. Bilo bi mi Drago da ti i Vesna budete na promociji monografije. Pozdrav.

    avatar

    05.01.2009. (16:45)    -   -   -   -  

  • boem

    pozdrav svim sportašima iz makarske a i šire ....
    pozsrav tebi od velobrđana !!!!!!!

    avatar

    07.01.2009. (15:07)    -   -   -   -  

  • boem

    ma..... dragi mali brate ... nije problem skrojit ćemo ti odjelo svrati do nas i ponesi materijal ........
    mi smo ti vridnice i svaku veče krojimo i šijemo u našem prostoru u velikom brdu .... znaš da nam se bliže karnevali i posla je puno .... evo pozivam te da putuješ s našom udrugom malo po karnevalima po Hrvatskoj a i van njenih granica......
    što se tiče nagrada mislimo da u našem gradu ima puno više onih koji jedva čekaju da je dobiju ....... nama nagrade iskreno nisu potrebne ......viruj najveća nagrada su sva ova naša prijateljstva koje smo stekli putujući po karnevalima i to je nešto što se nezaboravlja ... viruj mi ........ eto bilo bi nam drago da nas digo posjetite za vrime priprema za karneval ... a to ti je svaku večer u 20 h u školi veliko brdo ..... i još hvala na posjeti putem bloga !!!!

    avatar

    07.01.2009. (17:37)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Dobro večer vridnice iz "Uzora"!
    U Splitu je prije oko 30 godina u prolazu Marmontove ulice bila radnja koja se zvala "Uzor" gdje su se mogla sašit odijela. Koje li koincidencije. Moje drage, uzorite, ne samo da imate smisla za šivanje, nego imate i duha i smisao za življenje. Hvala vam na ponudi za šivanje odijela, kao da ste mi ga sašile. Malo sam se šalio. Neću vas opterecivati, jer znam da ste u velikom poslu. Ali prihvatam vašu ponudu da idem sa vama po karnevalima u Hrvatskoj, a i šire, kao što kažete. Rado ču Vas posjetiti u Velikom Brdu, da vidim i osjetim atmosferu i Vaš veseli duh. Htio bih nešto o tome napisati na svom blogu, a i dalje.
    Dobro ste rekli, važna su prijateljstva i druženja, a to su nagrade same po sebi, koje niko nemože platit. . . Sličnim načinom sam i sam obiša dobar dio svita i znam što je to. Zadržimo svoj boemski duh i ideju, a sve drugo će nam se dodati.
    Boem, pozdravite sve članice i članove "Uzora". Uvik sam sa Vama.

    p.s. tajna života je u otkrivanju smisla življenja. Jedna od njih je da se veselimo i smijemo.

    avatar

    07.01.2009. (19:22)    -   -   -   -  

  • boem

    Svrati bit će nam drago ..... pripremamo i naš prvi velobrski maskembal ....bit će pašticade u neograničenim količinama .......
    što se tiče samog imena udruge U Z O R je skraćenica od " Udruga Za Obnovu i Razvoj " Velikog Brda .......
    nismo išli za tim uzorom iz Splita , a svi smo ga se posli sitili .....
    pozdrav tebi i svima oko tebe !!!!!

    avatar

    08.01.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Veliki pozdrav svima. Drago mi je što se i ovako virtualno družimo. Kao što sam napisao rado cu doci u Veliko brdo da se i uživo družimo. Što se tiće pašticade ja sam vegeterijanac, ali i biljke su živi organizmi, pa ih jedem. Prema tome nemojte me krivo razumit. Živio osmijeh i druženje. Do druženja i veliki pozdrav uzoritom "Uzoru".

    avatar

    09.01.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Svojevremeno mi je smiješak bio neizostavni pratilac tvrdnje da je boks plemenita vještina. Mislim da su to isto smislili Englezi :)))

    avatar

    10.01.2009. (17:56)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Prošli komentar je u kontekstu mog jednog jedinog treninga u lokalnom boks klubu gdje su me odmah za početak dobro istamburali, a ja ih lijepo i trajno pozdravio :) Kasnije sam nakratko igrao hokej. I tu se ponovilo slično. Tučnjava je bila sastavni dio igre. Prešao sam u plesnu školu klizanja, ali ni to mi nije bilo baš ono pravo. Izdržao sam tri godine. Nogomet sam tjerao od pionira do juniora. Bio sam golman. Neko sam vrijeme bio član Dinama, ali to je bilo uglavnom preko veze. Moj je pokojni stric poznao neke ljude, a ja sam mislio da sam prošao talentom, ali ubrzo se pokazalo kako stvari stoje pa sam prešao u Dubravu. Tu sam se nabranio, ali i opet dobio i više nego jedan udarac, što u tijelo, što u glavu. Bilo je lomova, krvi, jauka i bolova. Čudim se što sam uopće koliko toliko normalan danas. Možda je to zato što zapravo obožavam sport, posebno kada aktivno sudjelujem u njemu, pa neka košta koliko košta :)

    avatar

    10.01.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Sport je vjerojatno postojao i u prapovijesti. A što se povijesni vremena tice on je najviše došao do izražaja u staroj Grckoj i njezinim kolonijama.
    Ali ta domena je kolegij koji se izucava na kineziološkim fakultetima i to je duga tema. Sport u svakom slucaju treba biti viteški. Mogu govoriti o mnogim sportovima, ali najviše o ragbiju kojim sam se bavio 36 godina, što kao igrac, trener sudac, funkcioner. Neću ulazit u sintagmu - box je plemenita vještina, ma tko je izmislio. Želim kazati nešto telegrafski o ragbiju. Mnogi ga ne pozanaju, pa ga i krivo tumace. Ragbi je sport koji je na 9. mjestu po broju povreda u klasifikaciji sportova, što se ne bi na prvi pogled reklo. Ispred njega su i nogomet, rukomet i drugi sportovi. Sintagma - Ako hoceš biti đentlemen igraj ragbi ja sam doživio više puta. Ragbijaši(ne americam footboll) su više puta u prilici da u gužvama udare protvnika nezaštićenog na zemlji, ali rijetko tko to radi. Zašto? Jer bi ga se i njegovi vlastiti suigraci odrekli i ne bi ga štitili, jer to nije viteški.
    Zato možda i stoji sintagma koju govore Englezi:
    Nogomet je đentlemenska igra koju igraju huligani, a ragbi je huliganska igra koju igraju đentlemeni! Živio pravi sport.

    p.s. Ragbi je nastao u Engleskoj u gradu i koleđu koji se zvao Rugby i zato se sport i zove ragbi(rugby)
    Taj grad postoji idan danas i nalazi se u grofoviji Warvick oko 200. km sjeverozapadno od Londona.

    avatar

    10.01.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...