Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sany promina.blog.hr

    Komentiranje je dozovoljno samo registriranim korisnicima Bloga.
    Sa lijeve strane Bloga, između linkova nalazi se uputstvo, pod linkom:
    Kako komentirati postove?

    Na mail promina.blog.hr-a stigao je sljedeći komentar Načelnika općine Promina.
    Evo ga u cijelosti:

    POŠTOVANE PROMINKE, POŠTOVANI PROMINCI!

    Ponovit ću čestitku koju sam izrekao na badnju večer:

    Čestit Božić i sretnu Novu godinu, želim svima koji su ostali i opstali u Promini, ničim izazvani doli vjerom u Boga, i nikom služni do svojoj desnici!

    Želim Vam da vas Hrvatska voli kao što vi volite Hrvatsku, i da zajedno osjetimo radost i veselje zbog dolaska Spasitelja i Otkupitelja svijeta koji nam iznova budi nadu i optimizam.

    Komentar za jox - a

    Pragovi nisu kuhani u ulju, već natapani.

    Šta reć o Novogradnji. Sve što tebe ili bilo kog drugog zanima, možete u svako doba doći u Općinu i dobiti dokumentaciju na uvid. Trenutno se vodi spor oko potraživanja Novogradnje prema Općini. Riječ je o iznosu koji je s kamatama oko 1,5 mil. kn. Ja sam u ime Općine pokrenuo spor pred uredom za javnu nabavu, da se utvrdi ispravnost cijelog potraživanja i samog ugovaranja dodatnih radova, jer su dodatni radovi ugovoreni bez aneksa (temeljem usmenog naloga, i potvrđeni od strane nadzora), a njihov iznos premašio je iznos ugovorenih radova iz osnovnog ugovora. Da li je to dug ili nije o tome će odlučiti sud, no ono što ja cijelo vrijeme govorim (a ne ono što ti kažeš da sam ja rekao) je da se radi o potencijalnom dugu Općine, koji odugovlačenjem cijelog postupka može još i narasti, a svakako treba uračunati i cca stotinjak tisuća za odvjetničke troškove.
    Ono što je neosporno je dug prema SARAĐEN d.o.o. koji iznosi 780.000 kn bez kamata, a kao prominjac, koji živi u Promini moram primjetiti da su i jedni i drugi radovi bili prijeko potrebni i da zahvaljujući njima je zaustavljeno odumiranje i opadanje broja stanovnika, povećan broj novorođenih i smanjen broj umrlih, otvoreno puno radnih mjesta za sve, i najbitnije od sveg da Oklaj više ne poplavljuje...
    Kako nam se slične stvari ne bi događale ubuduće, predlažem svim blogerima da zajedno napravite listu prioriteta za općinu Promina, i da ne budete samo kritičari već i kreatori.
    Uredniku bloga poručujem da nema straha, i kako nisam uvijek u mogućnosti dati odgovor na sva pitanja. Pozivam te da se aktivno uključiš u rad Općine kao član poglavarstva, jer tvoja znanja i konstruktivni prijedlozi mogu biti na dobrobit svima nama. Paul.

    Komentar jox-a je bio:
    "pa nova vlast tako sposobna rješava sve...., kad načelnik kaže da se drveni pragovi kuvaju u biljnom ulju šta reć vjerojatno je zagorilo!!!! i reci Paule o" NOVOGRADNJI" preskočija si il je teže odgovorit...... (jox 21.12.2008. 20:36)"

    avatar

    31.12.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Tebi, Tvojoj obitelji, svim Prominkama i Promincima želim sve najbolje u novoj 2009. godini. :)

    avatar

    01.01.2009. (02:33)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Kako su naši STARI znali reći, vala si se potrudio !

    Ako se UPUSTIM u komentiranje svakog linkom označenog bloga, bit će više nego što si ti pisao u cijelom postu.
    Zbog toga, odustajem.
    Rado ću i u ovoj Novoj, 2009. godini, u koliko me zdravlje posluži, pratiti tvoj blog koji je, bez pretjerivanja, hvale vrijedan.

    Ne može sve uvijek biti kako MI želimo.
    Život je to ...

    Tebi i tvojim najmilijima kao i svima koji prate tvoj blog, sve sritno i veselo bilo !

    avatar

    01.01.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...