Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mamajac

    Super izgleda, odlicno si ga ispresovala, bas je "pod konac". Fantastican opis, sve do detalja, bravo! Bas ovo i jeste cilj igre, da sto vise razmenimo iskustva na jednu temu, i jedne od drugih naucimo.

    Ti si se trudila da trazis zamene za sastoje koje ne jedes ili ne volis, a ja sam samo izbacila iste. Palo je i meni na pamet da stavim orahe umesto badema (koje inace uvek imam, ne znam kako mi se sada desilo da su nestali!?), pa ipak nisam, ne znam zasto.

    Pozdravi!

    avatar

    29.12.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • Delicios for kids

    Bas si se potrudila u potpunosti,a i terin je zaista sto kaze mamajac "pod konac",ovo je bas prava Kuvarijacija!

    avatar

    29.12.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    mamajac - ja sam malo komplicirala (zašto da bude jednostavno, ako može biti komplicirano!?)
    Tražila sam zamjenu za sastojke jer mi se činilo da će tapenade biti "gole" (možda bi se svidjele golom kuharu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Delicios for kids - hvala, meni se sviđa tvoj "terinčić".

    avatar

    29.12.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • SweetSensation

    hehe...ja sam zagorka, a moj dragi prigorac i točno znam o čemu pričaš :D mi ne jedemo inćune, ni masline i zato sam u startu odlučila preskočiti ovaj krug kuvarijacija :) svaka čast što si usprkos svemu tome ipak zavrnula rukave i napravila je po svom :)

    avatar

    29.12.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • Marija

    Bas mi se svidja tvoja kuvarijacija! Ja i nisam eksperimentisala, ono sto nisam nasla sam izostavila :)

    avatar

    29.12.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • Andrea

    Bravo Snela, odlično si to izvela. Ja se nikad ne bi sjetila dodati grah u tapenade, a mislim da bi i on baš dobro odgovarao. Kužim i tvoje ukućane i moj dragi je prokomentirao, kad sam to izvadila na stol, ne bi li ja to malo zapekla prije ali mu se na kraju jako svidjelo. Možda čak i više nego i meni.
    Ja sam imala slićne dileme oko opterečivanja terine. :) Glavno da smo se mi snašle. :)

    avatar

    29.12.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Hvala:)

    avatar

    01.01.2009. (12:21)    -   -   -   -  

  • monsoon

    hi sanela,
    znas da sam se dobro zabavila citajuci tvoj post. da ti pravo kazem nemam pojma kako sam uopce stigla do njega...
    i ja sam pravila ovu terinu iako nisam objavila post (zbog ludila oko organizacije rucka za badnjak i pakovanja jer smo odlazili na odmor dan poslije bozica). jednostavno sam smetnula s uma objaviti post. imam fotke pa cu ih, uz moja opazanja, ubaciti u ovaj novi krug igre. kazes da ti je bila suha.:) meni nije bila suha uopce, cak i pomalo previse ulja za moj ukus. mislim da si stekla takav dojam jer nisi radila po receptu.:)
    nisam znala da si vegetarijanka. drago mi je da jos netko uz mene jest u ovom svijetu virtualne papice. nekako cini zivot laksim...:)
    za razliku od tebe ja volim i jedem sve osim mesa i bilo kakvih mesnih preradevina i proizvoda (tu spada i zelatina). htjela sam te upozoriti da dobro procitas sastojke na jogurtima, krem namazima, keksima, krekerima ali i ostalim gotovim proizvodima jer mnogi sadrze zelatinu i druge zivotinjske proizvode. zelatinu najvise sadrze vocni jogurti i sirni namazi. kad kupujes proizvode iz uvoza pazi na margarin u sastojcima jer margarin na zapadu nije cisto biljnog porijekla vec pomijesan s zivotinjskim mastima. ja se najezim od same pomisli na svinjsku mast a da mi tek stigne u usta... ne znam sto bi bilo...uf uf:(
    ovdje neki keksi sadrze i govedu mast. mozes li ti zamisliti to. ej, govedu mast!!! brrr!:(

    avatar

    26.01.2009. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...