Komentari

artificiallife.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Matea

    mene djeca i psi obožavaju.
    najljepše što mi se ikad desilo sa psom - stojim na vrtuljku u središću i random pas se približava. ja pomislim kako bi bilo urnebesno da sad dođe gore na vrtuljak da se vrtimo :D i pas actually dođe do mene i hop na vrtuljak. to je ljubav

    avatar

    27.12.2008. (14:08)    -   -   -   -  

  • jja

    I ja ne volim kukce ali - jako volim pse i macke. I mislila samd a sam dog person jer sam godinama imala pse ali igrom slucaja sad nisam mogla nabaviti psa nego macku. I - ili volis zivotinje ili ne, to je to.
    No mace pogotovo ako su iskljucivo kucne (sto mi se cini tvoje nisu) itekako traze jako jako mnogo paznje, pogotovo ako nisu dvije mace u kuci nego samo jedna.
    I ne dolaze samo kad nesto trebaju, dolaze jer su te se zazeljele, kad moj macak sit i namiren skoci na moj radnis tol i polize me po uhu, to je ljubav. Neke generalne smjernice naravno vrijede ali i zivotinje su individualisti i uz to daju onoliko koliko ulozis u njih. Mnogi vjeruju da se maca ne moze dresirati, a ja sam se vise puta uvjerila da moze.
    Mace ne vole neugodna iskustva a pogotovo ponavljanje istih pa koristeci tu cinjenicu mogu nauciti svasta. - a kad sam nedavno gorko plakala, maca se sva snuzdila, lezala je kraj mene i dragala me capicom....i uvrijedi se kad odem na cijelu noc van. Uvrijedi LOL
    Psi lako mijenjaju teritorij pa je lakse psa uzeti na odmor ili put nego macu. Uglavnom sto reci macu imam opet a i psa zelim opet.

    avatar

    02.01.2009. (10:47)    -   -   -   -  

  • lollipop

    a stoji to što kažeš. ja jesam generalizirala jer je tako pasalo za priču :) ali definitvno ima i neke istine u tome. Mačke možeš svašta naučiti, kao što sam i napisala, ali vidi oće li ti mačka ikad donjeti natrag lopticu :))) nije da ne bi mogla/znala.... s druge strane, kul je što neke mačke znaju same na wc, pa još i da vodu spuste :)))

    avatar

    05.01.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...