Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • bugga

    Sretan ti Božić.
    I mogu ti reći da nam je konačno nakon nekoliko godina uspjelo da obavimo sve ono što si spomenula u svom postu, a najviše to što smo svi na okupu.

    avatar

    25.12.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sretna Božić i uspješnu novu 2009. žele Luki+wufovi :)))

    avatar

    25.12.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • luki 2

    O, da - ima predivnih stavri! :))) Vole Vas Luki+wufovi

    avatar

    25.12.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • jja

    U crkvu nisam isla jer ne idem ni inace ali sam okupila sve vazne u mom domu, neki su dosli i 1500 km da bi bili sa nama, to je najvaznije. sms-poruke ne volim generalno a posebno ne za ovakve prigode ali smos vi skupa radili tijesto za suhe kolace i druzili se u kuhinji uz kuhano vino. Zadnjih godina mi je bozic mozda vrlo netradicionalan za necije pojmove ali bas po mom gustu. Sretan Bozic tebi i obitelji!

    avatar

    25.12.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    1. jesam; 2. jesam; 3. nisam :(; 4. jesam... i još sam dio božićnice darivala onima kojima je potrebnije nego meni... badnjak smo proveli sa mojima, božić sa njegovima, pa poslije na kolače kod moje seke i mame... jedva dišem...
    blagoslovljen i miran (ostatak) Božić vam svima skupa želim :)

    avatar

    25.12.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Sretan Božić! O da, Božić je blagdan, za koji se hrvatski narod danima, pa i tjednima prije priprema, čisti, sprema, peče kolače, priprema slamicu, kiti bor, obnavlja katolički duh, da bi na sam dan Božića slavio taj veliki katolički blagdan kako se pristoji!. Za razliku od nekih drugih, koji zapravo glume Božić, a na sam dan Božića počinju veliko zimsko spremanje i pripremaju crne vreće za smeće, kao da cijelu godinu nisu čistili kuću i još se time hvale na internetu! Zapanjujuće je što tu glumu božićnog čestitanja nitko nije primijetio...osim vjerojatno tebe. Stoga pusa. Tvoj post je pun pogodak!

    avatar

    25.12.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Sretan Božić!
    Ja sam jedna od onih koja je bila na groblju i zapalila svijeću i tati i baki i djedu. I ručala na Badnjak sa svojima. I okitili smo zajedno bor i podjelili poklone i veslili se jer smo se svi iznenadili poklonima.
    U crkvu nismo otišli ali to je duga priča. Mislila sam da će ovaj Božić biti prosjek ako ne i ispod ali na kraju je ispao jedan od najljepših....tajna Božića....

    avatar

    26.12.2008. (00:57)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ovogodišnji Božić mi je bio kao neki davni, iz djetinjstva... uživala sam kao rijetko kad... osjećala se tako spokojno da mi se činilo kao da odašiljem dobrotu i sklad.... (Majkemimile, ne prepoznajem samu sebe - već se malo i brinem!)

    avatar

    26.12.2008. (01:03)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    Da, bilo je fora krajem devedesetih slati 234 sms-a u povodu Božiča, a onda tjedan poslije 234 za novu. Ali ubrzo je prestalo. Već dugo svima kojima to trebam pošaljem neku lijepu sličicu i KRATAK tekst (bez moralno-duhovno-akrobatskih teza) mejlom. A sms koristim samo kao: Hvala, također i to ne svima, samo onima koji bi se mogli naljutiti:))) Moj tekst ove godine je glasio: Miran Božić i sve naj u nula-devetoj! (Pa ga evo pišem i tebi.)

    avatar

    26.12.2008. (19:31)    -   -   -   -  

  • florena

    1. da, 2.da i Badnjak i Božić, a danas obišli rodbinu, 3. ne, al smo nakon Božićnog ručka izmolili molitvu za njih. 3. da
    u mojoj obitelji se još uvijek njeguju te neke tradicionalne stvari. i to baš obožavam.

    avatar

    26.12.2008. (20:34)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ja sam se sms-ovima javila svima koji su mi dragi i nadam se da nisam bila "ljigavo slatka" LOL ako nekome saljem sms onda znaci da mi je do te osobe stalo i da mi nije zao potrositi tih 30 centi sa sms. Ne gledam na to kao na pumpanje mobilnih operatera nego na cestitku dragoj osobi. No i mene nekad iziritiraju te razne ljiga-cestitke prepisane od ne znam kuda.
    odgovori na tvoja pitanja su 50% da i 50% ne, dakle polovicni :-) sretnI ti postbozicni a prednovogodisnji dani :)))))))))))))

    avatar

    27.12.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    Sretan ti Božić!
    I familiji!
    Ja sam ila malo manje Grinch nego obično, svi su dobili promišljene darove koji ih vesele, provela sam blagdane s obitelji i ZnaSeKim, tako da mi je to sve brzo prošlo...
    a u crkvu...e pa ništa ove godine

    avatar

    27.12.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...