Komentari

fruity.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • black angel

    ti goworis da tebe mrze,a ja sam darkerica koju nitko ne kuzi i swi me wrijeđaju zbog toga ,uwijek sam usamljena i jedino drustwo su mi moj bend ...

    avatar

    23.12.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • 5.b is the best!

    Isuse,to je grozno,Black_Angel.....................................Btw,barem nisi osoba kakve su one bile te večeri...Lucija,ako počitaš ovaj komm,htjela bi da znaš da mi vi niste jedino društvo i da mogu krenuti dalje,BEZ VAS!Oke,Mihaela i Paula,al od tebe to nisam očekivala....mogla bi i ja tako tebi sa svojim društvom(koje vi više niste...) ali nisam takva....znam da sam ti rekla da sam ti oprostila,al više nikad neće bit ko prije...možda jednog dana kad se uvjerim da si mi prava frendica,lako ti je bilo izbaciti ovaj post dok ga ne čitaju tvoja ekipica:Mihaela i Paula...kladim se da ćeš s njima ponovno biti onakva.....Možda i nećeš,ko zna...neću garantirati ništa dok se sama ne uvjerim.......

    avatar

    24.12.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • 5.b is the best!

    Ja moram priznat da sam se sad ja razočarala!!! Ovdje samu sebe blatim, pričam istinu bez uljepšavanja i mažem se govnima, i ispričavam ti se ko luda, za kaj? Za "Nije ništa više isto kao prije, vi više niste moje društvo!"??!!
    Dobro, kaj hoćeš ti od mene, da se ubim?! Ne kužim koji je tvoj problem, ak mi ne vjeruješ više onda si neamo kaj reć!!!
    "Kladim se da ću s njima ponovno bit onakva"?! Pa hajde, možemo u milijun eura, ja pobjeđujem!!! Stvarno si mi dobra prijateljica, u većini toga puno bolja od Mihaele, al nekad me fkt... nezz... neugodno iznenadiš, ili bolje reć razočaraš!..
    Glupo mi je ulazit u to za Božić, jer kakve smo mi, mi bi se odmah i posvađale, al nije to OK - ja kužim da je to bilo pogrešno, kaj nije to bit svega?! Bit cijele isprike i ljutnje?!
    Btw, mislim da se na LaLu ne bi tak ljutila čak ni da ti sad u lice prizna ONO!

    avatar

    25.12.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • cool blog-tko zna napravit dizz...help....

    cool blogach

    avatar

    27.12.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • cool blog-tko zna napravit dizz...help....

    zanimljivi postovi...

    avatar

    27.12.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • cool blog-tko zna napravit dizz...help....

    svrati i komaj...

    avatar

    27.12.2008. (13:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...